Měřící a regulační technika zajišťuje v různých odvětvích průmyslu efektivní chod technologií a optimalizaci výroby i zajištění bezpečnosti. Využívají je kotelny, výměníkové stanice, tepelná čerpadla, solární a chladící zařízení, klimatizace atd. Patří sem regulátory, ventily, armatury, snímače, detektory, frekvenční měniče a další.

Měření hluku z dopravy v denní i noční dobu
Měření hluku z dopravy v denních i nočních hodinách a následné vyhodnocení získaných údajů spolehlivě provede společnost Greif-akustika, s.r.o. z Prahy.
Greif-akustika, s.r.o. Měření modelování, snižování hluku Praha
Silniční váhy, autováhy Praha, Středočeský kraj
Na dodávku a realizaci silničních vah, autovah na klíč se specializuje společnost TENZONA s.r.o. působící v Praze a v celém Středočeském kraji.
TENZONA s.r.o.
Odhlučnění pracovišť, provozů a celých průmyslových areálů
Protihluková řešení pro vysoce hlučné výrobní prostředí, odhlučnění průmyslových areálů, měření a snížení hluku na míru od společnosti Greif-akustika, s.r.o.
Greif-akustika, s.r.o. Měření modelování, snižování hluku Praha
Mostové silniční váhy na kamiony Hradec Králové, Pardubice
Nejspolehlivější vážení vozidel zajišťují mostové silniční váhy na kamiony od společnosti TENZONA s.r.o. díky špičkovým technologiím. Působí v Hradci Králové a Pardubicích.
TENZONA s.r.o.
Servisní služby pro fungování úsporných budov
O bezproblémový chod všech funkcí úsporných budov se postará společnost SAUTER Automation, spol. s r.o. z Prahy a její oddělení servisních služeb.
SAUTER Automation, spol.s r.o. Regulační technika Praha
Měření pH - profesionální pH metry v eshopu amerického výrobce Hanna Instruments
Profesionální přístroje pro měření pH (pH metry) můžete snadno objednat v e-shopu Hanna Instruments. Exkluzivně najdete v nabídce také přístroj pro bezdrátové měření pH.
Hanna Instruments Czech s r.o. Laboratorní přístroje eshop
Novinka – DSE-HIE: Zesilovač kompatibilní s budoucími standardy, vyhovující EHEDG
Již 70 let se zaměřujeme na snímaní síly či jiných fyzikálních veličin, digitální vyhodnocovací zařízení či fóliové tenzometry a jejich příslušenství. Jsme výhradním zástupcem společnosti HBK GmbH.
HBP měřicí technika s.r.o. Snímače, senzory a tenzometry Praha
Měření hluku ve venkovních i vnitřních prostorech nebo vlivů na životní prostředí
Společnost EKOLA group, spol. s.r.o. se zaměřuje na měření hluku ve vnitřních i venkovních prostorech a protihluková opatření, stejně jako na ochranu životního prostředí.
RFspin s. r. o., Praha
Firma RFspin s. r. o. je specialista na vývoj a výrobu vysokofrekvenčních antén.
Ultrazvukové průtokoměry Praha – vysoké spolehlivost měření
Ultrazvukové průtokoměry s vysokou spolehlivostí měření v přenosném a lehkém provedení nabízí zákazníkům PANAMETRIA CZ s.r.o. z Prahy, distributor měřící techniky.
PANAMETRIA CZ s.r.o. Ultrazvukové průtokoměry a měření Praha
Odborníci na senzoriku – polohová senzorika, procesní senzorika, senzory pro kontrolu pohybu
Pohybujete se v branži, kde automatizace a technologie zítřka hrají důležitou roli? Chcete se opřít o jedničku technologického trhu na poli senzorického měření?
ifm electronic, spol. s r.o.
Titrátory e-shop - široký výběr přístrojů pro titraci od výrobce
Přístroje pro titraci - titrátory, minititrátory, autosamplery a veškeré příslušenství můžete snadno a výhodně zakoupit v e-shopu amerického výrobce Hanna Instruments.
Hanna Instruments Czech s r.o. Laboratorní přístroje eshop
Digitální panelové měřící přístroje Praha, vývoj a výroba měřících přístrojů pro automatizace
Společnost ORBIT MERRET, s.r.o. z Prahy se zabývá vývojem a výrobou měřících přístrojů pro průmyslové automatizace zejména pro jaderné elektrárny.
ORBIT MERRET, spol. s r.o. měřící přístroje
Inteligentní řídící systémy Sauter pro OEM řešení – splní nejvyšší standardy kvality
Inteligentní řídící systémy nabízené společností SAUTER Automation, spol.s r.o. určené pro OEM řešení splňují veškeré nejpřísnější standardy kvality.
SAUTER Automation, spol.s r.o. Regulační technika Praha
Přístroje pro analýzu mléka, masa, vína a dalších potravin zakoupíte na eshopu
Vysoce přesné a citlivé přístroje amerického výrobce Hanna Instruments vyvinuté pro přesnou analýzu mléka, masa, vín, sýrů a dalších potravin zakoupíte také na eshopu.
Hanna Instruments Czech s r.o. Laboratorní přístroje eshop
Technologické řešení výrobních procesů Praha
Technologické procesní firemní řešení, měření a zlepšování výrobních technologických procesů v průmyslových oblastech, programování a instalace panelů, technických zařízení, nabídka montáží a servisu.
Přístroje pro nedestruktivní testování materiálu v průmyslu
Přístroje pro nedestruktivní testování materiálu v průmyslovém odvětví, videskopy, rentgeny, ultrazvuky, magnety, penetrační linky, UV lampy prodává společnost PAPco, s.r.o..
Přenosné i online analytické přístroje pro měření vody v bazénech a koupalištích
Přístroje pro analýzu vody v bazénech i na koupalištích nabízí společnost Hanna Instruments Czech s.r.o. Analytické přístroje pro měření pH, tvrdosti, zákalu i obsahu desinfekčních prostředků.
Hanna Instruments Czech s r.o. Laboratorní přístroje eshop
Servis elektrických zařízení Praha - Čakovice, servis a opravy rozvoden, technologických zařízení
Servis elektrických zařízení Praha - Čakovice, servis a opravy rozvoden, technologických zařízení, řídících a monitorovacích systémů, systémů měření a regulace.
Dodavatel vysoce kvalitních průmyslových zesilovačů ClipX - BM40
Přesné a vysoce kvalitní průmyslové zesilovače ClipX s možností dálkového ovládání a jiné měřící systémy a zesilovače vyrábí a dodává společnost HBP měřicí technika s.r.o.
HBP měřicí technika s.r.o. Snímače, senzory a tenzometry Praha
Řízení budov a automatizace místností – projekty a produkty
Komfortní bydlení s odkazem na ochranu životního prostředí představují projekty a produkty pro řízení budov a automatizace místností od společnosti SAUTER Automation, spol. s r.o. z Prahy.
SAUTER Automation, spol.s r.o. Regulační technika Praha
Průmyslové nástroje Praha, plynové chromatografy pro měření vzduchu, kontrola emisí
Průmyslové nástroje Praha, plynové chromatografy pro měření vzduchu, kontrola emisí, bezpečnost pracovníků, ochrana životního prostředí.
Ultrazvuková zkouška - metoda kontroly ultrazvukem
Jste firma zabývající se nedestruktivním testováním? Obchodní a poradenská společnost PAPco, s.r.o se sídlem v Praze je pro Vás tou správnou volbou.
Měřící, testovací a diagnostické systémy pro energetiku a průmysl
Měřící a diagnostické přístroje pro energetiku a průmysl, testovací zařízení kabelů, elektroměrů a vakua, a jiné zkoušečky a detektory dodává a servisuje společnosti MDA technology, s.r.o.
Měřicí sondy SM xx / SMK xx Praha, optoelektronické inkrementální přístroje, měření materiálu
Měřicí sondy SM xx / SMK xx Praha, optoelektronické inkrementální přístroje, přesné měření tloušťky materiálu, využití i jako přesný koncový spínač.