Kontrolní a bezpečnostní zařízení slouží nejen k ochraně majetku, ale také ke kontrole a identifikaci osob při vstupech do objektu. Jedná se nejen o vstupní brány a dveře, ale také bezpečnostní zámky. Dále o bezpečnostní a kontrolní zařízení jako jsou kamerové systémy, alarmy, docházkové, pokladní a stravovací systémy, turnikety a mnoho dalších.

Satelitní monitoring vozidel
Satelitní monitoring vozidel. Naše firma nabízí: -systém sledování vozidel NASEC -systém je určen uživatelům, jež chtějí využít navigační a zabezpečovací služby -produkt českých firem -kvalita doložena atestací a zkušenostmi uživatelů -systém komunikuje s 24 družicemi -signál je vyhodnocován zařízením ve vozidle s přesností ...
Turnikety, branky
Firma ELVIS Jan Nižník se sídlem ve Žďáře nad Sázavou vyrábí a dodává vstupní turnikety a branky, turnikety pro lyžařský vlek. Turnikety: -turniket tripodový mechanický TTM06 -turniket plnoprůchodový TPP06 -totorový turniket RTD 15 -turniket tripodový TTD 03.1 -a mnoho dalších. V nabídce firmy lze nalézt mnoho konstrukčních ...
ELVIS
Elektronické požární systémy, cctv
Naše firma Variant Plus byla založena v roce 1992, zabývá se velkoobchodní činností v oblasti bezpečnostních elektronických systémů, jádro našeho sortimentu tvoří kanadské systémy Paradox Security Systems. ( detektory, speciální detektory, konvenční systémy signalizace ).
Bezdrátové systémy EPS
Systém bezdrátové EPS pracuje na frekvenci 433 Mhz, s výkonem jednotlivých prvků 10 mw. Dosah tohoto systému ve volných prostorách je cca 100 metrů, v budovách je omezen členitostí prostoru.