Kontrolní a bezpečnostní zařízení slouží nejen k ochraně majetku, ale také ke kontrole a identifikaci osob při vstupech do objektu. Jedná se nejen o vstupní brány a dveře, ale také bezpečnostní zámky. Dále o bezpečnostní a kontrolní zařízení jako jsou kamerové systémy, alarmy, docházkové, pokladní a stravovací systémy, turnikety a mnoho dalších.

Bezpečnostní zařízení, mechanické, elektronické zabezpečení, kamerové systémy
Prodej, servis, montáž bezpečnostní zařízení, mechanické, elektronické zabezpečení, kamerové, protipožární systémy a jiné zajišťuje firma TRESYS s.r.o., ze Znojma
Klíčové systémy, bezpečnostní vložky Mul-T-Lock, Sherlock
Nejrůznější druhy klíčových systémů, bezpečnostní vložky Mul-T-Lock a Sherlock prodává společnost AD SECURITY s.r.o., sídlící v Brně.
Elektronické bezpečnostní systémy poradenství a řešení na míru
Elektronické bezpečnostní systémy od firmy SICURIT CS, spol. s r.o. Poradenství a řešení na míru pro Vaši firmu.
Velkoobchod, prodej vybavení pro EPS a CCTV
Velkoobchod - prodej uzavřené kamerové okruhy, elektronické protipožární ochrany firma SICURIT CS, spol. s r.o. Analogové kamery, megapixelové kamery, LCD monitory,objektivy.
Elektronické zabezpečení budov, protipožární systémy a průmyslové kamery
Montáž, prodej, servis - elektronické zabezpečení budov, protipožární systémy a průmyslové kamery zajišťuje firma TRESYS s.r.o., se sídlem ve Znojmě.
Místní evakuační rozhlas - návrh, montáž - zajištění bezpečné evakuace
Evakuační rozhlas využijete při k zajištění bezpečné evakuace všech návštěvníků ve vašem objektu. Návrh a montáž místního rozhlasu zajistí firma Unitel elektro, s.r.o. z Brna.
Novinka - plně potisknutelná bezkontaktní čipová klíčenka KeyfobCARD
Specialistou na výrobu a prodej bezkontaktních čipových klíčenek, které si můžete nechat plně potisknout dle vašich požadavků, je firma IdentCORE s.r.o. ze Znojma.
IdentCORE s.r.o.
Signální světla, bezpečnostní světla a systémy a světelná signalizace pro bezpečnost práce
Břeclavská firma Teprostroj s.r.o. poskytuje signální světla, bezpečnostní světla a systémy, světelné signalizace pro stroje a strojní zařízení včetně kompletní montáže.
Teprostroj s.r.o.
Elektronické zabezpečení, požární signalizace - prodej, montáž, servis
Specialistou na elektronické zabezpečení a požární signalizaci je společnost Unitel elektro, s.r.o. v Brně. Zajistíme prodej, montáž, servis a realizaci dle požadavků zákazníka.
Čipové karty s bezkontaktními technologiemi, výroba, potisk čipových karet, RFID čipy
Čipové karty s bezkontaktními technologiemi - výroba, potisk a prodej, plastové karty s čipem, RFID čipy dodává firma IdentCORE s.r.o. ve Znojmě.
IdentCORE s.r.o.
Inovace - výdejní stojany, řídicí a pokladní systémy UniPOS, bezobslužné platební teminály pro čerpací stanice
Výdejní stojany, inovované řídicí a pokladní systémy UniPOS, bezobslužné platební terminály UNICARD, výrobce a vývojář UNIDATAZ s.r.o.
Prodej bezpečnostních zařízení, kamerových systémů a elektronického zabezpečení
Prodej bezpečnostních zařízení, kamerových systémů, průmyslové kamery a dalšího elektronického zabezpečení zajistí na Znojemsku firma TRESYS s.r.o.
Bezpečnostní zařízení, montáž a servis elektronických kamerových systémů
Bezpečnostní zařízení, montáž a servis elektronických kamerových systémů, barevné i černobílé kamery zajišťuje firma TRESYS s.r.o. v Třebíči.
Výroba a potisk magnetických karet, plastové karty s magnetickými proužky
Výroba, potisk magnetických karet, plastové karty s magnetickými proužky pro docházkový systém jako identifikační médium, bankovní karty a další nabízí IdentCORE s.r.o.
IdentCORE s.r.o.
Systém generálního klíče a zabezpečovací systémy pro Vaši bezpečnost
Montáž, servis zabezpečovacích systémů pro bezpečnost domů, bytů, firem a jiných objektů, systém generálního klíče zajišťuje firma TRESYS s.r.o., ze Znojma
Dodavatel spotřebního materiálu pro technologii bezobslužných čerpacích stanic
Dodavatelem spotřebního materiálu pro technologii bezobslužných čerpacích stanic, termopapírů, karet a čipů je společnost UNIDATAZ s.r.o. ve Znojmě.
Výroba, prodej - identifikační média, výroba bezkontaktních čipových náramků, RFID čip
Výrobce, prodejce bezkontaktních čipových náramků, snadná manipulace při přihlášení RFID čipu. Voděodolné čipové náramky můžete mít od firmy IdentCORE s.r.o.
IdentCORE s.r.o.
Automatická identifikace, přístupové systémy Praha
platební automaty, přístupové systémy, parkovací systémy, automatická identifikace, hardwarový klíč pro ochranu softwaru, čtečky, snímače
Digitální tachografy Děčín a Brno - prodej, výměna a servis
Provádíme výměnu, prodej a servis digitálních tachografů pro bezpečnou cestu silničními vozidly. Soustředíme se na atestace a opravy systému VDO 1381 a Stoneridge SE5000. Při opravách vyndáme kartu, restartujeme firmware a zpracujeme stávající data. Při častém servisu měníme i baterii. Pokud je tachograf VDO příliš zastaralý, provedeme jeho ...
UNIDATAZ - záruční a pozáruční servis technologie
Firma UNIDATAZ s.r.o. zaručuje veškerý záruční a pozáruční servis technologií.
Technologie sekvenčního plnění CNG - dodavatel UNIDATAZ
Sháníte-li společnost dodávající technologie sekvenčního plnění CNG, pak nás neváhejte oslovit. Naše společnost UNIDATAZ s.r.o. dodala a zprovoznila řídící a identifikační systém unikátní technologie sekvenčního plnění pro plnicí stanici CNG Městského dopravního podniku Opava. Technologie sekvenčního plnění je využívána v době nočního ...
Dodavatel platebního terminálu UNICARD pro integraci do výdejních stojanů
Platební terminály UNICARD pro integraci do výdejních stojanů dodává firma UNIDATAZ s.r.o. ze Znojma.
UniGard 24 - dohled nad technologií čerpacích stanic PHM, novinka
Automatický monitoring stavu technologie čerpací a plnicí stanice zajišťuje systém UniGARD24. Objednejte si tento systém u společnosti UNIDATAZ.
Systém dálkové identifikace vozidel v kartových řídicích systémech UNIDATAZ
Systém dálkové identifikace vozidel v kartových řídicích systémech dodává firma unidataz
Platební terminály UNICARD II a UNICARD III, akceptace karet CCS
Platební terminály UNICARD II a UNICARD III zajistí akceptaci karet CCS. Nové platební terminály prodává firma UNIDATAZ.