Hasící a požární technika patří k důležitému vybavení nejen samotných požárníků, ale také budov, staveb a aut. Ze širokého sortimentu si můžete vybrat kvalitní a ověřené hasící přístroje vodní, práškové, pěnové, sněhové i speciální, skříňky na hasící přístroje, hydrantové systémy, hlásiče a čidla a další.

Přenosný hasicí práškový přístroj | Kolín
Práškový hasicí přístroj - 6 kg je nejprodávanější typ hasicího přístroje vůbec, mnohostranný pomocník prakticky kdekoliv.
Prodej ručních hasicích přístrojů s certifikátem, práškové, CO2, membránový manometr
Zajišťujeme prodej ručních hasicích přístrojů s certifikátem, práškové jsou osazeny kvalitním membránovým manometrem, CO2 s přetlakovou pojistkou.
Kontroly a montáž požárních dveří a uzávěrů Hasič servis | Kolín
Pro bezpečnost objektů a staveb zajišťujeme kompletní služby v požární ochraně a bezpečnosti práce, kontrola zabezpečení dveří a uzávěrů.
Hasicí přenosný přístroj CO2 - sněhový | Kolín
Velmi vhodný pro hašení požárů polárních i nepolárních hořlavých kapalin.
Požární ochrana UHAS. S námi se nespálíte
Kromě kompletní opravy hasicích přístrojů a hydrantů, zařídíme i jejich odbornou montáž a drobné instalatérské práce.
Opravy požárních vozidel modernizace hasičský vozů
Firma Požární technika KOMET s.r.o. provádí celkové opravy požárních vozidel. Provádíme i kontroly, servis, opravy a prodej hasicích přístrojů. - opravy požárních vozidel - modernizace hasičských vozů - výroba speciálních kontejnerových systémů - opravy hasicí techniky - kompletujeme a modernizujeme hasící techniku - prodej ručních ...
Požární ochrana, bezpečnost práce Kolín – Hasič Servis
Firma Hasič Servis se sídlem v Kolíně nabízí kompletní služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce. Firma Hasič Servis Kolín zajišťuje pravidelné kontroly dodržování předpisů o požární ochraně - preventivní požární prohlídky, posouzení požárního nebezpečí, vypracování požárního řádu, požárně poplachových směrnic, školení vedoucích ...
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci BOZP požární ochrana Kolín
Naše firma Vamberský, s.r.o. Vám nabízí kompletní služby v Bezpečnosti a ochraně zdraví při práci BOZP a požární ochrany PO. - revize vyhrazených technických zařízení - provádíme školení řidičů vysokozdvižných vozíků - zajišťujeme školení lešenářů - a mnoho dalších školení - kontroly hasicích přístrojů a hydrantů.