Prodej, servis a půjčovna rotačních zubových nebo odstředivých čerpadel, pístových, šroubových, rychlostních neboli aerodynamických kompresorů a vysokotlaké techniky pro dopravu kapalin a plynů k využití jako kalová nebo tepelní motorová či elektrická čerpadla, čističe bazénů či jako součást vzduchotechniky.

Tepelná čerpadla NIBE, IVT - prodej, servis, úsporné vytápění pro domy, haly i školy
Komplexní realizaci, odborný servis a prodej úsporného vytápění pro rodinné, bytové domy, sportovní haly či školy zajišťuje společnost Centrum tepelných čerpadel, s.r.o.
Ponorná kalová čerpadla Grindex - prodej i profesionální servis
Ponorná kalová čerpadla Grindex a jejich prodej i profesionální servis zajišťuje společnost UNICON OSTRAVA s.r.o., která funguje na trhu dlouhodobě a má proto i své dlouholeté zkušenosti.
Prodej, servis, půjčovna - kvalitní hydraulické ruční nářadí Hycon
Prodej, servis i půjčovnu kvalitního hydraulického ručního nářadí Hycon v Ostravě realizuje firma UNICON Ostrava s.r.o., která má v této oblasti dlouholeté zkušenosti.
PAS dieslové mobilní čerpadla u nás v prodeji
Firma UNICON OSTRAVA s.r.o. Vám nabízí mobilní dieselové čerpadla PAS: PAS4-KDS3A a PAS6-KDS3A od společnosti Atlas Copco. Vyznačují se: - rychlým řešením pro odvodnění lokalit bez zdroje elektřiny - suchým plněním, jenž poskytuje vysoký výkon a zajišťuje spolehlivost dokončení práce s minimálními provozními náklady - automatickým plněním, ...
Montáž a dodávka tepelných čepadel IVT
Montáž a dodávka tepelných čerpadel IVT
Výroba, prodej, velkoobchod, servis čerpadla Ostrava
CZ PUMPY, CEBULA-ZÁBRAN Ostrava se zabývá výrobou čerpadel. Velkoobchod, prodej, servis, oprava, montáž: - kalová, ponorná čerpadla - samonasávací čerpadla - vertikální a ponorné čerpadla - čerpadla pro bazénové filtry - čerpadla pro hydromasáže - čerpací technika - hadice, trubky, filtrační zařízení - fekální čerpadla - oběhová, ...
UNICON OSTRAVA - veškerá bourací a stavební technika
Profesionální servis od začátku do konce vám zaručuje firma UNICON OSTRAVA. Prodáváme a půjčujeme takové přístoje jako: - hydralická ruční bourací kladiva - vrtačky - pily - čerpadla - elektrocentrály - motory - kompresory - a spoustu dalších Přesvědčte se o našich kvalitách i vy. Nabízíme záruční a pozáruční všech našich výrobků.
Tepelná čerpadla, klimatizace LG, Panasonic, Samsung - prodej, montáž
Prodej a montáž tepelných čerpadel a klimatizací značky LG, Panasonic či Samsung zajišťuje společnost EcoSun Systems s.r.o.
Půjčovna stavebních strojů, pracovních plošin, nářadí, stavebních buněk, vysokozdvižných vozíků, stavebních výtahů
Půjčte si od společnosti Cramo stavební techniku: Pracovní plošiny Stavební stroje Stavební výtahy Nářadí Teleskopické manipulátory Vysokozdvižné vozíky Kompaktní pásová rýpadla Válce Nakladače Stavební buňky Elektrocentrály Kompresory Závěsné lávky Pojízdné lešení Oplocení Shozy na suť Kompletní nabídku naleznete na našem webu ...
Prodejní akce, elektrocentrála Honda a kalové čerpadlo Ostrava
Na přípravu pro podzimní práce jsme pro Vás připravili prodejní akci na kombinaci elektrocentrály HONDA ECMT 7000T a elektrického kalového čerpadla SOLID. Výhodou elektrocentrály ECMT 7000T je především objemná nádrž paliva (nemusí se stále doplňovat) a možnost napojení zařízení na 230 i 400V. Kalové čerpadlo GRINDEX Solid je na 230V s ...
Tepelná čerpadla a solární panely, klimatizace NORDline
NOSRETI a.s. nabízí: - tepelná čerpadla NORDline vzduch - voda - trubicové solární panely LG pro ohřev TUV a vytápění - klimatizace NORDline - akumulační nádoby.
K tepelnému čerpadlu LG voda, vzduch kvalitní zásobník zdarma
K tepelnému čerpadlu LG voda, vzduch nabízí společnost EcoSun Systems s.r.o. v Ostravě kvalitní zásobník zcela zdarma.
Prodej, akce vysokotlaké stroje Ostrava
Máme pro Vás akční nabídku na léto 2011. Prodej - vysokotlaké stroje pro dům a zahradu. C120.3-6: - cena 2.799,- Kč bez DPH (s DPH 3.359,- Kč) - základní model, obj. č. 128470010. C120.3-6 PAD: - cena 3.733,- Kč bez DPH (s DPH 4.479,- Kč) - v příslušenství Patio Plus rovný kartáč, čistič trubek - obj. č. 1284700109.
Oběžné kola pro čerpadla NDMU  a KDFU
oběžné kolo pro čerpadla NDMU mosazné 290,- kč oběžné kolo pro čerpadlo 80 KDFU 950,-kč oběžné kolo pro čerpadlo 100 KDFU- 1000,- kč oběžné kolo pro čerpadlo 125 KDFUI - 1500,- kč ceny bez DPH
Jarní akce, slevy, prodej, tepelná čerpadla LG, klimatizace LG
Společnost EcoSun Services s.r.o. Vám nabízí zajímavou Jarní akci: - na tepelná čerpadla LG vzduch-voda - Sleva 15% - na tepelná čerpadla LG vzduch-vzduch (klimatizace) - Sleva 10%! U zakoupených tepelných čerpadel a klimatizací zajistíme odbornou montáž a instalaci.
Akce, prodej ponorná pila, sekací, bourací kladivo, Ostrava
Nabízíme speciální prodejní akci zn. Dewalt! Ponorná pila DWS520KR: - příkon 1300 W - max. prořez s lištou 55 mm - lišta 1,5 m - cena 11.990,- Kč. Bourací kladivo+sekací kladivo D25980K + D25831K: - D25980K příkon 2000 W, 68 J, 31 kg - D25831k příkon 1250 W, 2 - 12 J, 6,1 kg - cena 51.990,- Kč. D23650K + DW331K Kotoučová pila + ...