Prodej, servis a půjčovna rotačních zubových nebo odstředivých čerpadel, pístových, šroubových, rychlostních neboli aerodynamických kompresorů a vysokotlaké techniky pro dopravu kapalin a plynů k využití jako kalová nebo tepelní motorová či elektrická čerpadla, čističe bazénů či jako součást vzduchotechniky.

Tepelná čerpadla, ventilace - zpětné získávání tepla
Firma SEFEN spol. s r.o. se specializuje na kombinované systémy elektrického vytápění pro rodinné domy, byty, administrativní a obchodní centra, průmyslové objekty, školy, zdravotní zařízení a další.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Výkonná tepelná čerpadla - komfortní dodávka, montáž i servis
Odbornou dodávku, montáž i servis tepelných čerpadel Vám poskytuje firma Jan Carbol, a to téměř v celém Moravskoslezském kraji, především v regionech Frýdek Místek, Třinec, Nový Jičín a Karviná.
Kompresorové stanice a pneumatické systémy, projekce, dodávka, montáž a servis
Kompletní projekt kompresorových a dusíkatých stanic Vám zajistí firma PNEUKOM, spol. s r.o. z Ostravy. Vyprojektujeme a dodáme Vám potřebné zařízení na výrobu a využití stlačeného vzduchu.
Prodej, servis a půjčovna spolehlivých pojízdných kompresorů Atlas Copco
Prodejem, servisem a půjčovnou pojízdných kompresorů Atlas Copco, které jsou pro svou kvalitu a spolehlivost oblíbené u zákazníků, se zabývá společnost UNICON v okolí Ostravy a Opavy.
Dodávka i montáž tepelných čerpadel vzduch-vzduch - úsporné vytápění pro chatu a chalupu
Tepelné čerpadlo vzduch-vzduch Vám dodá firma Arctis Čeleda s.r.o. z Havířova, která se specializuje na prodej, montáž i servis tepelných čerpadel, chladírenské techniky a klimatizačních technologií.
Vakuová technika, vakuum, vakuové komory, kompresory, komplexní řešení
Vakuová technika, prodej servis, poradenství, instalace vakuové kompresory, vakuum, vakuové komory, vakuové systémy a další zajišťuje firma Activair s.r.o.
Dodávky, prodej, servis vakuové a tlakové techniky, filtrů, kompresorů, filtračních systémů
Komplexní dodávku vakuové a tlakové techniky, servis a prodej vakuové a tlakové techniky, prodej filtrů, kompresorů, dmychadel, chladičů zajistí firma Activair s.r.o. v Opavě.
Vývěvy, vakuová technika - prodej, servis, instalace a poradenství
Vývěvy, vakuové stanice, vakuové čerpací stojany, speciální čerpací jednotky, vakuové komory, vakuové komponenty a další vakuovou techniku od firma Activair s.r.o. v Opavě.
Vakuové komory, kompresory, vakuová technika, dodávka, prodej, komplexní řešení
Specialista na dodávku, prodej vakuové techniky, vakuových komor, vývěv, centrálních zdrojů, dmychadel, kompresorů zajišťuje naše firma Activair s.r.o.
Levný provoz domu, šetření energií - tepelné čerpadlo IVT, NIBE
Tepelné čerpadlo IVT i NIBE můžete zakoupit u společnosti Centrum tepelných čerpadel s.r.o. působící v Ostravě a okolí Opavy i Olomouce, díky které můžete zajistit levný provoz domu a šetřit energii.
Tepelná čerpadla mimořádně vhodná pro vytápění a ohřev užitkové vody
KLIMA INVEST s.r.o. dodává, opravuje a vyrábí tepelná čerpadla v okolí Opavy do bytů, domů i kanceláří, která jsou mimořádně vhodná pro vytápění a ohřev užitkové vody.
Úsporné topení pro rodinný dům - šetrné k životnímu prostředí
Úsporné topení pro rodinný dům realizuje společnost Centrum tepelných čerpadel, s.r.o., působící v okresech Ostrava, Frýdek Místek i Karviná. Zaměřujeme se na vytápění šetrné k životnímu prostředí.
Ekologické vytápění rodinného domu – tepelná čerpadla s kompletní dodávkou
Díky tepelným čerpadlům, které společnost Centrum tepelných čerpadel s.r.o. v Ostravě zajišťuje s kompletní dodávkou, můžete ekologicky vytápět Váš rodinný dům a ušetřit náklady za vytápění.
Tepelná čerpadla pro pasivní domy - vyšší úspora snadno a bez starostí
S výběrem tepelných čerpadel pro pasivní domy se můžete obrátit na společnost Centrum tepelných čerpadel s.r.o. v Ostravě, která se na ně specializuje a zajistí vám tak vyšší úsporu bez starostí.
Tepelná čerpadla NORDline - alternativní zdroj energie, pro vytápění a ohřev vody
Tepelná čerpadla NORDline nabízí nejen v Ostravě, ale i po celé ČR, naše společnost NOSRETI velkoobchod s.r.o. Jedná se o alternativní zdroj energie a slouží k vytápění interiérů a pro ohřev vody.
Klimatizace, klimatizační systémy a tepelná čerpadla pro chlazení i ohřev
Klimatizační systémy a tepelná čerpadla pro chlazení i ohřev vám dodá firma ARCTIS Čeleda s.r.o. z Havířova, která provádí montáž a servis chladicích zařízení a klimatizací.
Ponorná čerpadla Gardena pro čerpání vody - vodo topo elektro prodejna
Pobočka firmy GAVENDA s.r.o. v Opavě je specializovaná prodejna voda - elektro - topení, v našem nabízeném sortimentu jsou také ponorná čerpadla Gardena nejen pro rychlé čerpání vody ze studny.
GAVENDA s.r.o. Prodejna Vodo-Topo-Elektro Opava
Tepelná čerpadla NIBE, IVT - prodej, servis, úsporné vytápění pro domy, haly i školy
Komplexní realizaci, odborný servis a prodej úsporného vytápění pro rodinné, bytové domy, sportovní haly či školy zajišťuje společnost Centrum tepelných čerpadel, s.r.o.
Ponorná kalová čerpadla Grindex - prodej i profesionální servis
Ponorná kalová čerpadla Grindex a jejich prodej i profesionální servis zajišťuje společnost UNICON OSTRAVA s.r.o., která funguje na trhu dlouhodobě a má proto i své dlouholeté zkušenosti.
Teplená čerpadla, systém vzduchotechniky, rekuperace - příjemné a zdravé bydlení
Příjemné a zdravé bydlení vám zajistí tepelná čerpadla, systém vzduchotechniky a rekuperace od společnosti ARCTIS Čeleda, s.r.o. v Havířově., která se zaměřuje na prodej, servis a montáž.
Prodej, servis, půjčovna - kvalitní hydraulické ruční nářadí Hycon
Prodej, servis i půjčovnu kvalitního hydraulického ručního nářadí Hycon v Ostravě realizuje firma UNICON Ostrava s.r.o., která má v této oblasti dlouholeté zkušenosti.
Čerpadla pro čerpací a podnikové stanice Nový Jičín
Pokud hledáte spolehlivého výrobce čerpadel pro čerpací nebo podnikové stanice, pak se obraťte na firmu TRASO s.r.o., která má v tomto oboru již dlouholeté zkušenosti. Jsme výhradním distributorem čerpací techniky a příslušenství italské společnosti PIUSI pro Českou republiku a Slovensko. Vyberete si u nás tyto čerpadla pro čerpací a ...
Prodej svařovací technika, vzduchotechnika, nářadí Opava
Ve firmě FILKO OPAVA s.r.o nakoupíte vše potřebné pro svařování: - svařovací technika - autogenní technika - tlaková vzduchotechnika - plazmové řezačky - odsávání - elektrické nářadí - vzduchové nářadí - brusivo - ochranné pomůcky - silikonové tmely, technické aerosoly - kompresory - chemie pro úpravu kovů. Provádíme opravy, ...
PAS dieslové mobilní čerpadla u nás v prodeji
Firma UNICON OSTRAVA s.r.o. Vám nabízí mobilní dieselové čerpadla PAS: PAS4-KDS3A a PAS6-KDS3A od společnosti Atlas Copco. Vyznačují se: - rychlým řešením pro odvodnění lokalit bez zdroje elektřiny - suchým plněním, jenž poskytuje vysoký výkon a zajišťuje spolehlivost dokončení práce s minimálními provozními náklady - automatickým plněním, ...
Výroba vzduchotechniky, tepelných čerpadel, klimatizace Opava
Hledáte firmu, která Vám dodá a namontuje vzduchotechniku nebo klimatizaci? KLIMA INVEST s.r.o. se sídlem v Opavě se zabývá výrobou, dodávkou, montáži vzduchotechniky, ventilátorů, klimatizací, tepelných čerpadel do domácností, firem, zdravotnických zařízení, školních prostor, kanceláří, průmyslových hal, sportovních areálů, obchodů. Zajistíme ...