Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Dárkové kazety na míru - obaly ze strojní, vlnité, skládačkové, bednové lepenky,
IRISA, výrobní družstvo ve Vsetíně se zabývá kartonážní výrobou obalů širokého rozsahu pro různá využití. Nabízíme také dárkové kazety na míru.
Knihařské práce, knihy či diplomové práce a luxusní krabice jako dárkové balení
IRISA, výrobní družstvo ve Vsetíně se zabývá kartonážní výrobou obalů a ozdob širokého rozsahu pro různá využití. Firma Vám pomůže s dárkovými kazety, knihou či diplomovou prací.
Servis bílé techniky - oprava myčky, pračky, ledničky, sporáku
Firma DUO SERVIS ELEKTRO zajistí servis bílé techniky, chlazení v lokalitě Zlín, Vsetín, Valašské Meziříčí, Rožnov pod Radhoštěm. Díky nám bude oprava myčky, pračky, ledničky, sporáku vyřešena rychle.
Vysoce výkonné CNC vertikální frézovací centra na kluzném i lineárním vedení
Machine Group s.r.o. zastupuje jednoho z největších výrobců obráběcích strojů, firmu Johnford. Jedná se o široký sortiment strojů, mezi které spadají také vysoce výkonné vertikální frézovací centra.
Profesionální lakovna - lakování kovu, plastu a dřeva, povrchová úprava automobilových dílů
HAJDÍK a.s. je dnes největší zákaznickou lakovnou v ČR. Tato ryze česká společnost se zabývá povrchovou úpravou kovu, plastu a jiných materiálů, zejména pro oblast automotive.
Díly, komponenty pro strojírenství, svařence-zakázková výroba dílů
Firma TRIOMETAL-okres Zlín, vyrábí různé díly a komponenty pro strojírenství, svařence do 500Kg. Zakázková výroba strojírenských dílů se zaměřením na rámy a konstrukce strojů.
Svařované konstrukce, ocelové svařence, rámy strojů
Firma TRIOMETAL z regionu Vsetín dodá svařované konstrukce, ocelové svařence, rámy strojů a další komponenty pro strojírenství. Působíme v lokalitě Zlínský kraj.
Strojírenská výroba - díly pro strojírenství, svařované sestavy
Společnost TRIOMETAL Nový Hrozenkov vyrábí díly pro strojírenství, svařované sestavy. Jde o široké spektrum dílů. Strojírenská výroba je naší hlavní činností. Působíme v regionu Zlín, Vsetín.
Prodej, pronájem a servis kvalitních kopírek a tiskáren značky Konica Minolta, Sharp, Kyocera a Brother
Prodejem kvalitních tiskáren a kopírek se zabývá společnost P.M.CAROLINE, s.r.o. ve Vsetíně, která Vám navíc zprostředkuje pronájem a rychlý servis.
Atypické konstrukce, ocelové rámy, vany, brány-zakázková kovovýroba
Společnost TRIOMETAL vyrobí na zakázku atypické konstrukce, ocelové brány, skladovací rámy, vany a další svařované sestavy a konstrukce do 500kg. Působíme v lokalitě Vsetín, Zlín.
Ocelové, kovové palety-gitterboxy, přepravní, skladovací
Firma Triometal z okresu Zlín má ve standardním výrobním programu kovové, ocelové palety - přepravní, skladovací i gitterboxy a jsme schopni dodat i atypické palety.
Prodej, výroba ochranné lisované papírové rohy a hrany - levná ochrana balení
Pokud hledáte levnou ochranu balení proti poškození, obraťte se na firmu Akart CZ spol. s r.o., která vyrábí a prodává ochranné lisované papírové rohy a hrany.
Formátování a odporové, konturové řezání v rozměru 2D
Potřebujete-li vyřezat podlahové nebo střešní izolační tvarovky, pak se obraťte na společnost Sepas, která provádí formátování polystyrénových bloků a k prořezu využívá odborové a konturové 2D řezaní.
Kartonové obaly, krabice s víkem, průmyslová kartonáž na míru, na zakázku
Společnost Akart CZ spol. s r.o. se jako specialista na obalové služby zaměřuje na výrobu kartonových obalů. Dle zakázky a požadavků zákazníka vyrobí průmyslovou kartonáž i krabice s víkem na míru.
Velkoobjemové přepravní papírové boxy a krabice - odolné obaly s vysokou pevností
Společnost Akart CZ spol. s r.o. Vám poskytne velice odolné obaly s vysokou pevností. Nabízíme velkoobjemové přepravní boxy a přepravní papírové krabice určené také pro stohování.
Pro rychlý přesun zboží z vozu použijte vyrovnávací můstky
Společnost SPEDOS je významnou výrobní společností, která nabízí široký výběr vyrovnávacích můstku, které Vám zajistí rychlý přesun zboží z vozu. Působíme také v okolí Pardubic a Hradce Králové.
Volná kapacita lakovací robotické linky - mokré lakování plastu, kovu i skla
Společnost Lakovna Hajdík s.r.o. se jako největší průmyslová lakovna specializuje na mokré lakování plastu, kovu i skla pomocí moderních lakovacích robotických linek.
Velký výběr vyrovnávacích můstků pro plynulou překládku
Velký výběr vyrovnávacích můstků pro plynulou překládku nabízí významná výrobní společnost SPEDOS působící také v Opavě a Ostravě.
Meteorologická stanice, domácí meteostanice pro inteligentní domácnost
Ovládejte svůj dům pomocí meteorologické stanice. Chytré domácí meteostanice pro inteligentní domácnost dodává společnost WANET s.r.o. z Valašského Meziříčí.
Výroba přesných strojních součástí podle dodané dokumentace nebo vzorků
Pokud potřebujete vyrobit přesné strojní součásti, pak postačí jen dodat dokumentaci nebo vzorky součástí firmě ZV - Nástroje s.r.o. a o vše ostatní se vám už postarají.
Povlakování nástrojů a precizních komponentů - vysoká tvrdost, otěruvzdornost, odolnost vůči oxidaci
Povlakování slouží k zvýšení užitných vlastností výrobku, tuto službu nabízí LISS, akciová společnost, která se zabývá povlakování nástrojů, nástrojových materiálu a precizních komponentů.
CNC frézování, soustružení  - dlouholeté zkušenosti a kvalitní stroje
CNC frézování a soustružení ve Zlínském kraji realizuje společnost JH KOVO s.r.o. se sídlem ve Vsetíně, která se specializuje na obrábění kovů.
Tvářecí nástroje pro přesné stříhání, děrování, ohýbání a tažení
Pro přesné stříhání, děrování, ohýbání či tažení jsou nejspolehlivější a nejvhodnější tvářecí nástroje, které vám na zakázku vyrobí nástrojářská společnost ZV - Nástroje s.r.o. se sídlem ve Vsetíně.
Obaly z nasávané kartonáže - ochranné a balící proložky pro průmysl a spotřební elektroniku
Obaly z nasávané kartonáže vyrábí firma DECAPULP ze Vsetína. Nabízíme kvalitní a recyklovatelné ochranné a balící proložky pro průmysl a spotřební elektroniku .
Řezné nástroje pro průmyslovou výrobu, stavebnictví i zdravotnictví
Řezné nástroje pro průmyslovou výrobu, stavebnictví, zdravotnictví i elektrotechniku vám vyrobí nástrojářská firma ZV - nástroje Vsetín.