Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Ruční ořezávač ledu
Společnost DEROL s.r.o. dodává na trh ruční ořezávače ledu. Ruční ořezávač ledu: - ručně vedený ořezávač. Společnost provádí záruční a pozáruční servis.
Rolby na úpravu ledové plochy
Společnost DEROL s.r.o. se specializuje na výrobu a servis roleb na úpravu ledové plochy. Rolby: - DEROL 99-P (plyn - hydrostav) - DEROK 99-P (plyn - clasic) - DEROL Electric 1.6.
Servis rolby Teplice
Společnost DEROL s.r.o. poskytuje kompletní servis roleb na úpravu ledové plochy. Servisní činnost provádí záruční i pozáruční. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Teplice výroba obalů
Výrobní program: - strojní lepenka hladká - kartonáž z hladkých lepenek - kartonáž z vlnitých obalů - kartonáž potahovaná - slepované lepenky - polepované lepenky - speciálnní slepované lepenky. Vykupujeme sběrový papír. Provádíme skartaci dokumentů.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
Svařovací, svářecí technika, Teplice.
Nabízíme svařovací zařízení, svářecí zařízení, svařovací usměrňovače, svářecí hořáky, svařovací materiály. Zajišťujeme záruční i pozáruční servis, pořádáme odborná školení.
Správa silnic Teplice
Společnost Správa a údržba silnic Ústeckého kraje se zabývá výkonem vlastnických práv kraje k silnicím II. a II. třídy. Naše služby: - vedení evidence silnic, mostů a silničního příslušenství - zabezpečení prohlídek silnic, mostních prohlídek - provádění údržby a opravy mostů - provádění údržby a opravy silnic - provádění oprav a ...
Dodávka, montáž a servis klimatizace a vzduchotechniky Teplice
Společnost AirPlus spol. s r.o. činnost zaměřuje především na dodávku, montáž a servis klimatizace a vzduchotechniky včetně projektové dokumentace a technické pomoci na území celé České republiky. K našim zákazníkům patří společnosti provozující distribuci pohonných hmot, státní úřady, banky, energetické a telekomunikační firmy a nejnáročnější ...
Výroba hydraulických lisů Teplice
Společnost Pracovní stroje Teplice, spol, s r.o vyrábí hydraulické lisy. Lisovací technika: - paketovací lisy - hydraulické lisy - hydraulické tvářecí lisy - hydraulické jednoúčelové lisy - pneumaticko-hydraulické lisy - vulkanizační lisy - nosiče forem - lisování a balení cupaniny.