Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Povrchová úprava kovů Příbram
Provádíme galvanické zinkování hromadné, závěsové, galvanické slitinové zinkování. Certifikováno podle norem DIN EN ISO 9001:2000, VD 6.1
Montáž, pronájem lešení Příbram
Nabízíme prodej, pronájem a montáž - lešení, hliníkové žebříky, svody na suť, vrátky, přistavíme kontejnery na odvoz suti.
Vibrační technika Příbram.
Vibrační technika: -sériová i zakázková výroba -bezplatné konstrukční poradenství -návrh konstrukcí -prodej, servis, opravy.
Laboratorní síta a stroje Příbram.
Výroba a prodej: -laboratorní síta a stroje -laboratorní analytická síta nerez, mosaz, hliník -laboratorní stroje pro suché nebo mokré třídění -děličky vzorků, čističky laboratorních sít, software pro laboratorní analýzu -stroje pro fotooptickou laboratorní analýzu částic -analytické váhy -sušárny.
Výprodej nábytku Praha.
Výprodej nábytku Praha Využijte mimořádný výprodej nábytku z masivu. Přijďte se podívat do naší podnikové prodejny na Praze 5. Neváhejte ani minutu nabídka je časově omezená, možnost okamžitého odběru. Přijďte se podívat na naší podnikovou prodejnu. Možnost okamžitého odběru. Výprodej se vztahuje pouze na vybraný nábytek. Platí do vyprodání ...
Pronájem vysokozdvižné plošiny, maximální dosah 13,5 m.
Nabízíme pronájem vysokozdvižné plošiny včetně obsluhy: -maximální dosah 13,5 m -opravy veřejného osvětlení -montáže reklamních poutačů -řezání stromů -malířské, natěračské, klempířské práce.
Elektromontážní práce Příbram
Nabízíme elektromontážní práce VN a NN, provádíme výstavbu a opravy veřejného osvětlení, revizi elektrických zařízení, hromosvodů, zemní práce, drobné stavební práce a opravy. Nabízíme pronájem vysokozdvižné plošiny včetně obsluhy.
Speciální svářečské a obráběcí práce, okr. Příbram
Speciální svářečské práce. Obráběcí práce. Výrobu před předpínacích tyčí typu CPS, HPT včetně napínání. Opravy a servis hydraulických zařízení.
Výroba ocelových konstrukcí všech typů, okr. Příbram.
Výroba ocelových konstrukcí všech typů. Výrobu ocelových mostních ložisek a dilatací. Provádění protikorozní ochrany ocelových konstrukcí, zábradlí a svodidel systémem kombinované ochrany. Montáže ocelových konstrukcí včetně technologických projektů. Montáže pevných i posuvných skruží. Speciální montáže včetně řešení technologií ...
Ocelové konstrukce Příbram.
Zakázková výroba technologických celků pro investiční strojírenství dle projektu a montáže. Provádíme: -svářečské práce -zámečnické práce -tryskání ocelovou drtí -povrchové úpravy kovů.
Osobní výtahy Příbram.
Vyrábíme a dodáváme jak tradiční tak hydraulické výtahy se strojovnou umístěnou nad šachtou, vedle šachty, pod šachtou nebo v horní části výtahové šachty - výtah bez strojovny.
Atypická řešení vzduchotechniky
Nabízíme mnoho různých řešení pro vzduchotechniku průmyslových a administrativních budov. Řešit umíme i odvlhčování prostor krytých bazénů, aquacenter či sportovních hal. Vzduchotechniku dodáváme do restaurací, obchodních center a dalších prostor, které vyžadují individuální řešení. V naší nabídce najdete jednotek pro centrální distribuci a ...
Prodej rybníčků Příbram
Nabízíme bazény, terasové rybníčky, pokojové fontány, čerpadla, filtrace, osvětlení rybníčku, zahrady, dekorace zahrady a rybníčku.
Domácí zabezpečovací systémy, Příbram.
Velkoobchod: -požární hlásiče -atrapy bezpečnostních kamer -obranné pepřové spreje -domácí zabezpečovací systémy.
Systémy zabezpečovací Příbram.
Projekce, montáž, prodej, servis, revize: -elektrické zabezpečovací systémy, požární hlásiče a systémy -připojení na pult centrální ostrahy -domácí telefony, videotelefony, zvonky -uzavřené kamerové systémy -autoalarmy.
Brýlové čočky OPTIFOG Příbram
Nabízíme brýlové čočky OPTIFOG: odolnost proti zamlžení, minimalizace odlesků, odolnost proti prachu, odolnost proti poškrábání, snadné čištění.
Servis, revize výtahů Příbram
Provádíme běžné opravy výtahů, preventivní údržbu výtahů, odborné prohlídky výtahů dle platných norem, montáže a rekonstrukce výtahů.
Fotoatelier Příbram
Prodáváme fotopřístroje, fotomateriály, příslušenství. Provozujeme fotoateliér - fotografie, reportáže, dárkové předměty, potisk hrnků, polštářů, triček a puzzle.
Zahradní rybníčky Příbram
Nabízíme zahradní rybníčky, čerpadla, osvětlení a dekorace rybníčků, pokojové fontány, filtrace, solární zahradní techniku
Optika Příbram
Nabízíme měření zraku, kontaktní čočky, brýle dioptrické, sluneční, sportovní. Provádíme čištění brýlí ultrazvukem, opravy brýlí.
Ohřejte si sluncem...
Ohřejte si bazén plastovými absorbéry na ohřev vody sluncem, osprchujte se na zahradě teplou vodou ze solární sprchy.... nabízíme tyto a další široké spektrum výrobků pro ekologický ohřev vody a přitápění.
Fotoslužby Příbram
Nabízíme fotografování a natáčení reportáží a svateb, digitální zpracování fotografií, kopírování barevné i černobílé, skenování a vypalování foto na CD. Prodáváme fotopřístroje, fotomateriály, foto příslušenství.
Váhy a vážní systémy Příbram
Nabízíme váhy a vážní systémy: obchodní váhy, plošinové váhy, silniční, váhy, tenzometrické snímače zatížení firmy VISHAY.
Źelezářské zboží Příbram
Nabízíme široký sortiment železářského zboží, řemeslnické a zahrádkářské potřeby, ruční a elektrické nářadí. Prodáváme čerpadla a čerpací techniku pro dům a zahradu, krbová kamna, sporáky a kotle na tuhá paliva, elektrické ohřívače vody.
Zabezpečovací systémy Příbram.
Projekce, montáž, prodej, servis, revize: -elektrické zabezpečovací systémy -elektrické požární hlásiče a systémy -připojení na pult centrální ostrahy -domácí telefony, videotelefony, zvonky -silové rozvody NN 220-380V -uzavřené kamerové systémy -průmyslová televize -vstupní kartové systémy -mechanické zabezpečení -bezpečnostní dveře, ...