Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Rekuperace Plzeň
Zpětné získávání tepla z odpadního vzduchu pomocí rekuperačního zařízení dodaného spolehlivou firmou IPC Klima s.r.o., se sídlem v obci Nýřany v Plzeňském kraji ušetří vaše finance.
Vzduchotechnika Plzeň
Dodávku vzduchotechniky do bytů, domů, obchodních domů, gastronomických zařízení nebo průmyslových komplexů zajistí společnost IPC Klima s.r.o., se sídlem v obci Nýřany v Plzeňském kraji.
Klimatizace Plzeň
Zajistit příjemné pracovní prostředí nebo pohodu doma Vám zajistí v každém ročním období klimatizace od společnosti IPC Klima s.r.o., se sídlem v obci Nýřany v Plzeňském kraji.
Skleněné a plastové obaly, plastové uzávěry na lahve, rozprašovače
Skleněné a plastové obaly, plastové uzávěry na lahve, mechanické rozprašovače, skleněné lékovky, lékárenské kelímky, zátky, kapací vložky Vám poskytne společnost Václav Jung – Renwel.
Vzduchotechnika, klimatizace a rekuperace, výroba, montáž, Plzeňský kraj
Služby v oblasti vzduchotechniky, klimatizace a rekuperace zajistí společnost IPC Klima s.r.o.. Zabýváme se projekcí, výrobou, montáží a servisem vzduchotechnických zařízeních.
Nerezové měřící přípojky
Tam, kde se vyskytují agresivní média a korozivní prostředí, nabývají potrubní systémy a armatury z nerezových ocelí silně na významu.
Schwer Fittings, s.r.o. nerezové hydraulické šroubení Plzeň
Ojeté autobusy IVECO IRISBUS | Plzeň
Ojeté autobusy značky IRISBUS IVECO nabízí ke koupi společnost EuroAuto. V našem vozovém parku si vyberete dopravní prostředek se značkou IRISBUS přesně podle Vašich potřeb. Naleznete zde autobusy ARWAY na dálkové cesty, CROSSWAY pro příměstskou a meziměstskou dopravu či jejich verzi s nižší podlahou CROSSWAY LE. V nejnovějším katalogu ...
Nové autobusy IVECO IRISBUS | Plzeň
Nové autobusy značky IVECO IRISBUS nabízí k prodeji firma EuroAuto. V našem vozovém parku si vyberete autobusy dálkové ARWAY nebo příměstské a meziměstské CROSSWAY a nízkopodlažní CROSSWAY LE. Pokud se Vám tato značka nezamlouvá, seženeme pro Vás autobusy od NEOPLAN, Mercedes Benz, MAN a SETRA. Na našich internetových stránkách si v sekci ...
Prodej nových a ojetých autobusů IVECO Plzeň
Jste podnikatel, soukromník, cestovní kancelář nebo někdo kdo potřebuje autobus? My jsme Ti pravý pro Vás! Jsme EuroAuto z Plzně a zabýváme se prodejem nových i ojetých autobusů značky IVECO IRISBUS. V naší široké škále si vybere každý. Pro dálkové cesty je k dispozici model IRISBUS ARWAY. Autobusy IRISBUS CROSSWAY pro příměstskou a ...
Prodej nákladních vozidel Iveco a Avia Plzeň
Společnost EuroAuto pana Richarda Polcara se zabývá prodejem nových a ojetých vozů převážně značky IVECO a AVIA. Dále jsme schopni zajistit prodej vozidel se speciálními nástavbami jako jsou například: - cisterny - sklápěčky - valníky - kontejnerové nosiče - hydraulické jeřáby a jiné. Sortiment IVECO: - nové i ojeté vozy lehké řady ...
Kompresory Plzeň.
Kompresory pro všechny požadavky, jak pro řemeslníky tak pro středně velké podniky. Zajistíme analýzu potřeb a plánování zařízení jako je -analýza potřeb stl. Vzduchu -plánování jednotlivých zařízení -plánování rozvodů stl.vzduchu -kontrola jednotlivých zařízení -pomůžeme s výběrem produktů Zajistíme instalaci , uvedeme do provozu a ...
Pneumatické kompresory Plzeň
Dodáme a odborně namontujeme kompresory i průmyslová chlazení. Zajistíme kompletní servis kompresorů od návrhu , analýzu, revizi po dodávku a montáž. Nabízíme prodej jednak nových i repasovaných sbíjecích kladiv Permon. Dále nových i repasovaných kompresorů.Pojízdné stavební kompresory zn. Kaeser , kompresory zn. Schneider .
Kompresory a tlaková vzduchotechnika Líně.
Komresory a tlaková vzduchotechnika: -stacionární kompresory -dílenské kompresory -šroubové kompresory -pneumatické nářadí -stříkací technika.
Kompres SysMaster v akční nabídce.
Nový kompresor v systaineru Akční nabídka na kompresor SysMaster 150-8-6-WXOF od Schneider Bohemia. Akce platí do 31.7.2012. více informací v příloze.
Truhlářství, výroba nábytku Třemošná.
Truhlářství, zakázková výroba nábytku: -kancelářský, zdravotnický, hotelový, školní, vestavěné skříně, kuchyňské linky, interiéry prodejen, kuchyně, obýváky, dětské pokoje, komody.
Obalová technika Plzeň-sever
Zabýváme se výrobou obalů, sáčků, folií, sáčků pro dárkové balení. V e-shopu nabízíme průběžné a impulsní svářečky, obalovou techniku, sáčky s eurozávěsem, samolepicí chlopní, vloženým dnem, zipem a další typy.
Kompresory Nýřany
Dodáváme kompresory a průmyslové chlazení, zajišťujeme kompletní servis a revizi kompresorů, nabízíme prodej repasovaných i nových sbíjecích kladiv zn. Permon.
Nábytek na míru Třemošná.
Kuchyně a kuchyňské linky: -výroba kuchyní na míru, vlastní zpracování návrhu včetně zabudování elektrospotřebičů Kancelářský nábytek. Vestavěné skříně: - vestavěné skříně na míru podle přání zákazníka, i do atypických prostor Komerční interiéry - vybavení prodejen, včetně pultů, barů, apod., zakázková výroba pracovních desek a ...
Kancelářský nábytek Plzeň
Zakázková výroba nábytku: -vestavěné skříně -kuchyňské linky -interiéry prodejen -postforming -zdravotnický -hotelový -školní -nábytkové vybavení -kuchyně -obýváky -dětské pokoje -komody -vybavení restaurací-kancelářský nábytek
Plastová okna, garážová vrata, parapety, okr. Plzeň-sever
Vyrábíme, prodáváme a montujeme plastová okna a dveře z profilů REHAU s kováním AUBI, garážová vrata NORMSTAH, žaluzie, rolety, okenice a parapety.