Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Rotomolding - rotační tváření plastů - CZ PLAST, rotomoulding Pardubice
Firma CZ PLAST s.r.o. zajišťuje v oboru rotačního tváření plastů (ROTOMOULDING) komplexní servis od spoluúčasti na návrhu a konstrukci výrobku, přes výrobu formy, k samotné realizaci.
Oprava zemědělské techniky s autoservisem, výroba a prodej elektrických zařízení a sekaček
Opravu zemědělské techniky, osobních i nákladních automobilů Vám zajistí společnost ERGO, společnost s ručením omezeným z Chornice u Svitav. Poradíme i s výrobou zámečnických konstrukcí a sekaček.
CZ PLAST - vodoměrné šachty výroba, prodej, kanalizační jímky
Zabýváme se výrobou plastových nádrží, jímek, vodoměrných šachet a mnoha dalších produktů pro průmysl a stavebnictví.
Granulační linky Chrudim - Tebis řídící systém granulační linky
Zabýváme se výrobou granulačních linek s řídícím systémem Tebis, linky umožňují zpracovat krmivo pro zvířata, ale i piliny, slámu, chemické odpady nebo plasty - TAURUS, s.r.o., Chrudim
Lokální větrání s rekuperací tepla pro domy, kanceláře, restaurace i haly
Neztrácejte přebytečné teplo z domova, kanceláře, restaurace nebo haly - pořiďte si lokální větrání s rekuperací tepla od firmy Turbovex - systém, díky kterému budete dýchat čerstvý vzduch.
Odvlhčování, odplísnění, větrání, tepmerování vzduchu
Pomoc při řešení problému s plísní v domě či sklepě hledejte u firmy SolarAir s.r.o. ve Svitavách - zaměřuje se na odvlhčování, odplísnění, větrání, tepmerování vzduchu pomocí solárních panelů.
Mobilní pytlovací váhy Pardubice – váhy pro plnění pytlů
Zabýváme se vývojem a výrobou navažovacích, dávkovacích, plnicích a balících zařízení v chemickém a potravinářském průmyslu - Vels vážící elektronické systémy s.r.o. Pardubice
Vels vážící elektronické systémy s.r.o. Váhy Pardubice
Obchodní průtočné váhy Pardubice – vážení suchých sypkých materiálů
Zabýváme se vývojem a výrobou navažovacích, dávkovacích, plnicích a balících zařízení v chemickém a potravinářském průmyslu - Vels vážící elektronické systémy s.r.o. Pardubice
Vels vážící elektronické systémy s.r.o. Váhy Pardubice
Pásové váhy Pardubice – pro vážení hmotnosti sypkých materiálů
Pásové váhy jsou určeny ke kontinuálnímu měření hmotnosti sypkých materiálů transportovaných na dopravních pásech pásových dopravníků - Vels vážící elektronické systémy s.r.o. Pardubice
Vels vážící elektronické systémy s.r.o. Váhy Pardubice
Velkoobchodní prodej brusiva Tyrolit po celé ČR
Nabízíme velkoobchodní prodej kvalitního brusiva Tyrolit po celé České republice, katalog brusiva zdarma - TECHCENTRUM s.r.o. Česká Třebová
Výměna elementů bez demontáže to je čepová spojka Revolex
Jsme uznávaní výrobci spojek pro moderní motory. Vyrábíme spojky té nejlepší kvality pro těžké strojírenství a energetiku - KTR CR, spol. s r.o. Jevíčko, Svitavy
Brousící kotouče pro úhlové brusky opracují ocel, kámen i litinu
Firma TECHCENTRUM s.r.o. se zabývá velkoobchodním a maloobchodním prodejem brusiva a brusných materiálů.
Panely SolarVenti - odstranění vlhkosti, odplísnění, odvlhčení, větrání
Teplovzdušné solární panely SolarVenti se využívají pro odstranění vlhkosti, odplísnění, odvlhčení a větrání. Oslovte firmu SolarAir s.r.o, která vám zajistí jejich dodávku i montáž.
Spojka Radex to nejlepší pro servo technologie
Vyvíjíme speciální spojky pro moderní pohony včetně spojek Radex, které splňují všechny podmínky i při velmi vysokých teplotách, Spojka RADEX® NC se vyrábí v 6-ti velikostech.
Špičkový internetový obchod s brusivem, nářadím a stroji
Naše firma TECHCENTRUM s.r.o. se zabývá velkoobchodním prodejem brusných nástrojů a strojů. K dispozici máme i internetový obchod s brusivem.
Obrábění ucelený výrobní program díky kvalitnímu vybavení
Hlavní náplní je kompletní výroba strojních součástí do různých průmyslových odvětví textilní průmysl, elektrotechnický průmysl, dopravní a manipulační systémy.
Bubnový obraceč forem skvělý pomocník pro slévárny
Jsme ryze český výrobce manipulačního zařízení pro strojírenský průmysl a slévárny, manipulační zařízení pro usnadnění výměny forem - T M T a.s. Chrudim
Kataforéza – rychlé a kvalitní lakování na kov, měď, mosaz, hliník i pozink
Ochrana proti korozi a dokonalé lakování všech záhybů a skulin - to umožňuje kataforéza. Kataforézní lakování se hodí k úpravě výrobků různých velikostí a tvarů napříč obory.
Zabezpečovací zařízení pro železniční dopravu, počítač náprav v kolejových úsecích PNS-03
STARMON s.r.o. je ryze česká společnost z Chocně specializující se na železniční zabezpečovací techniku a vývoj počítačů náprav v kolejových úsecích s archivací provozních stavů PNS-03.
Formy pro rotační tváření plastů vyrábíme na míru
Navrhujeme a vyrábíme formy pro rotační tváření plastů přesně dle vašich výkresů či 3D modelů. Formy pro rotační tváření plastů vyrábíme z kvalitních ocelových plechů.
Velkoobchodní prodej automobilových, zemědělských a speciálních ložisek včetně příslušenství
Naše firma má pro vás připravený kompletní sortiment ložisek včetně automobilových, zemědělských a speciálních, olejů, mazacích tuků nebo klínových řetězů - MATERIA s.r.o. Pardubice
MATERIA s.r.o. Ložiska Pardubice
Kontrola kvality dílů pro automobilový průmysl, kalibrace měřidel
Kontrolu kvality dílů a komponentů pro automobilový průmysl, vizuální kontrolu, testování funkcí, metrologická měření a kalibraci měřidel realizuje společnosti PROfair spol. s r.o., Pardubice.
Ploché pásové dopravníky Chrudim - pro dopravu kusového materiálu
Zabýváme se výrobou pásových dopravníků pro těžkou dopravu především pro potravinářský, chemický, papírenský a automobilový průmysl - TMT a.s. Chrudim
Montážní, testovací, svařovací a balicí linky pro automobilový průmysl, automatizace
VMK-CZ s.r.o., společnost působící v automobilovém a elektrotechnickém průmyslu. Poskytujeme služby v oblasti montážní, testovací, svařovací či balicí linky. Inovativní a zákaznický přístup.
Kataforézní lakování - efektivní nanášení barev i v obtížně přístupných místech - Dašice
Jde o typ úpravy, který umožňuje lakování v obtížně přístupných místech, takže problémem nejsou ani různé skuliny nebo trubky.