Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Klimatizace drážních vozidel, lokomotiv, tramvají, montáž, renovace
Zajišťujeme montáže a renovace klimatizačních zařízení pro různá drážní vozidla jako lokomotivy či tramvaje.
Výroba pásových vah, k měření hmotnosti sypkých materiálů
Vyrábíme a vyvíjíme pásové váhy určené k měření hmotnosti sypkých materiálů transportovaných na dopravních pásech pásových dopravníků.
Vels vážící elektronické systémy s.r.o. Váhy Pardubice
Axiální kuličková ložiska – Exvalos
Axiální kuličková ložiska jsou lehce rozebratelná. Kroužky a klec s kuličkami lze montovat zvlášť a tím je jejich montáž oproti jiným ložiskům dosti jednoduchá.
Exvalos spol.s r.o. Velkoobchod ložiska Lanškroun
Kuličková ložiska Pardubice - MATERIA
Dodáváme ložiska všech typů a rozměrů včetně příslušenství.
MATERIA s.r.o. Ložiska Pardubice
Služby v BOZP, PO a hygieny práce
BIOANALYTIKA CZ, s.r.o. Chrudim Nabízíme své služby v oblasti BOZP, hygieny práce a požární ochrany. V rámci bezpečnosti a ochrany zdraví nabízíme vypracování dokumentace, hodnocení rizik, poradenskou a kontrolní činnost v objektech zákazníků, ale také školení či zastupování zákazníků při jednání se státními orgány.
Solární panely, výhradní dovozce, prodejce SolarVenti,  odvlhčení vzduchu
Výhradním dovozcem a prodejcem solárních panelů SolarVenti na odstraňování vlhkosti a odvlhčení vzduchu je firma SolarAir s.r.o. ve Svitavách.
Ložiska Pardubice – MATERIA
Provozujeme i zásilkový prodej ložiskového sortimentu po Východočeském kraji.
MATERIA s.r.o. Ložiska Pardubice
Příslušenství ke kompresoru - snadná dostupnost originálních náhradních dílů
Techair - dodavatel širokého sortimentu nástrojů a příslušenství v oblasti stlačeného vzduchu.
Techair, spol. s r.o. Kompresory Orlík Česká Třebová
Brzdové systémy a hydraulické brzdy | Svitavy
Jsme jedničky v odvětví přenosu mechanické energie a brzdových systémů. Máme více než 50 let zkušeností v oboru a více než 40 provozoven po celém světě. Kdo jsme? Společnost KTR. Přední výrobce nejen spojek, ale i brzdových systémů a hydraulických brzd. Naší doménou jsou: - spojky - upínací pouzdra - pojistné spojky - systémy na měření ...
Obaly tašky sáčky nádobí fólie Lanškroun Litomyšl Česká Třebová.
Zabýváme se v Lanškrouně výrobou a velkoobchodním prodejem obalů, tašek, sáčků, plastového a papírového jednorázového nádobí, tácků a fólií.
Vzduchotechnika Pardubice - Elklima spol. s.r.o.
Elklima spol. s.r.o. sídlící v Pardubicích, Vám nabízí kompletní práce v oblasti vzduchotechniky a klimatizace: - návrh nejlepšího řešení - projekt vzduchotechniky - montáž - záruční i pozáruční servis veškeré vzduchotechniky Námi dodávané klimatizační, chladicí i regulační systémy jsou určeny nejen do průmyslových provozů, ale i do ...
Úprava stlačeného vzduchu FUTURA - čistý a suchý vzduch
Zařízení FUTURA zajistí kvalitní stlačený vzduch, který je čistý, suchý a bez jakýchkoliv částí.
Techair, spol. s r.o. Kompresory Orlík Česká Třebová
Plnicí a kontrolní zařízení pro akumulátory VGU-TS3
Plnicí a kontrolní zařízení pro akumulátory VGU-TS3 nabízí firma Kovaz – výrobce hydrauliky a pneumatiky. Plnicí a kontrolní zařízení pro akumulátory VGU-TS3 provádí naprosto spolehlivě kontrolu tlaku v hydraulických akumulátorech dostupných na trhu. Hledáte spolehlivé a kvalitní plnicí a kontrolní zařízení pro akumulátory? Potřebujete mít ...
Prodej lamelových kotoučů do úhlových brusek, lamelových, orovnávacích tělísek
Prodáváme brusný materiál v našem sortimentu naleznete široký výběr lamelových kotoučů do úhlových brusek, lamelová a omílací tělíska.
Hadicové spony nakupujte v našem velkoobchodě
Hadicové spony z naší nabídky jsou vhodné pro všechny druhy hadic. Jsou navrženy tak, aby hadici dokonale utěsnily a zároveň je chránily před poškozením.
Exvalos spol.s r.o. Velkoobchod ložiska Lanškroun
Střešní klimatizační jednotka SKJ 7 PM, EPM do kabin lokomotiv a minibusů
Dodáváme střešní klimatizační jednotky pro autobusy a minibusy nebo všude tam, kde je potřeba vysoká úroveň pracovního prostředí, dlouhá životnost a nízké vyzařování.
Kataforézní lakování Dašice
Kataforézní lakování provádí společnost KATAFORESIS CZ, s.r.o. KTCz. Nejlepší ochranu proti korozi zajistíte právě kataforézní lakování.
Klimatizace, autobusy, mimibusy, trolejbusy, sanitky, opravy kompresorů
Provádíme a montujeme klimatizace pro různé druhy autobusů, minibusů, trolejbusů i sanitek, zajišťujeme i opravy kompresorů pro klimatizace.
Prodej řezací a brusné flex kotouče, keramické kotouče, pilníky, tělíska na stopce
Zabýváme se prodejem řezacích a brusných flex kotoučů, dále u nás najdete keramické kotouče, pilník, tělíska na stopce, orovnávače, omílací tělíska aj.
Odlučovač oleje ke kompresoru
Hladký a výkonný chod kompresoru díky odlučovači oleje. Buďte chytří a předcházejte ucpání kompresorů.
Techair, spol. s r.o. Kompresory Orlík Česká Třebová
Vyrábíme a montujeme ocelové konstrukce, kompletní dodávky včetně dokumentace
Zajišťujeme výrobu montáž ocelových konstrukcí, dodávku zajistíme kompletně včetně dokumentace, povrchové úpravy i dodání na místo.
Brusky a brusivo všeho druhu skladem - Česká Třebová
Velký výběr brusiva a dalšího zboží od spolehlivých dodavatelů, kteří jsou ve svém oboru špička.
Regulační systémy  pro bytové i průmyslové stavby Elklima | Pardubice
Elklima Pardubice zajišťuje regulační systémy pro bytové i průmyslové stavby. Regulační systémy se spolehlivě starají o bezpečnostní a provozní funkce zařízení. Elklima Pardubice pracuje pro zákazníky z celé republiky. Kvalifikovaní projektanti vám podle vašich představ navrhnou téměř jakýkoliv regulační systém. Vaše zpětná odezva nás nutí ...
Výroba, montáž regálové zakladače, zdvihací zařízení, jeřáby | Chrudim
Naše firma ZETA CHRUDIM s.r.o. se zabývá komplexním servisem regálových zakladačů, pohyblivých pracovních plošin, jeřábů, zdvihací techniky a skladovací techniky. Naším heslem je spokojený zákazník a proto jsou naše služby v oblasti servisu, oprav, montáže i výroby opravdu rozsáhlé. V první řadě se řídíme přáním a požadavky ...
Prodej pojistných kroužků, segregovky, na hřídel, do otvoru, třmenové kroužky
Velkoobchodní a maloobchodní prodej pojistných kroužků, segregovek na hřídel, do otvoru a pojistných třmenových kroužků.
Exvalos spol.s r.o. Velkoobchod ložiska Lanškroun