Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Jednofázové a třífázové elektrocentrály, čerpadla pro odčerpání vody Heron
Kvalitní benzínové a plynové generátory a také čerpadla značky Heron, které najdou uplatnění ve stavitelství, zemědělství, ale zejména u HZS, nakoupíte na e-shopu hatech.cz.
Návrh a výroba konstrukcí Mohelnice, kovovýroba, skladování, kooperace
Zajišťujeme kompletní výrobní zázemí a služby spojené s výrobou a montážemi jednoúčelových strojů pro spřízněné firmy, nabízíme kovovýrobu, skladování a kooperace.
Výroba plastových kulatých, válcových nádrží na dešťovou vodu
Plastové nádrže pro sběr dešťové vody dodává v okolí Olomouce a Šumperka firma MKPLASTIC. Vyrábíme kulaté a válcové nádrže z čistého polypropylenu s různým průměrem a délkou.
MKPLASTIC-výroba z plastů, s.r.o.
Ultrazvuková zařízení pro náročné průmyslové odmašťování a čištění dílů - výroba
Pro náročné a průmyslové odmašťování a čištění dílů vyrábí firma SUMMA spol. s r.o. výkonné a kompaktní ultrazvuková zařízení ATTOL.
SUMMA spol. s r.o.
Zapůjčení profesionálního gastronomického vybavení na oslavu, raut i párty
Chcete pořádat rodinnou oslavu, raut nebo párty a nevíte kde si zapůjčit opravdu profesionální gastronomické vybavení? Firma GAVONA v Šumperku je vaše jistota.
GAVONA  GASTRO s.r.o Servis, prodej gastrozařízení
Konvektomaty Retigo - špičková technologie pro přípravu i těch nejnáročnějších pokrmů
Pořiďte si profesionální konvektomaty Retigo pro přípravu i těch nejnáročnějších pokrmů. Firma GAVONA v Šumperku se zaměřuje nejen na jejich prodej, ale také servis.
GAVONA  GASTRO s.r.o Servis, prodej gastrozařízení
Kompletní strojírenská výroba - soustružení, kovoobrábění, frézování
Odborníkem na soustružení, kovoobrábění a frézování je společnost Zekof, s.r.o. se sídlem v Šumperku, která vám zajistí kompletní strojírenskou výrobu.
Zekof, s.r.o.
Vybavení pro hasiče, oděvy, obuv, ochranné prostředky, hadice, výstroj a více najdete na eshopu
Veškeré vybavení pro hasiče dodává a prodává na eshopu společnost Jaroslav Žalčík – hasící technika a hasičská výzbroj se sídlem v Šumperku. Oděvy, obuv, výstroj, ochranné prostředky, hadice atd.
Výroba zastávek, autobusových čekáren a laviček
Zámečnická firma Čekárny - bus vyrábí autobusové čekárny, zastávky, lavičky a městský mobiliář. Provádí i pozáruční servis včetně dodávky náhradních dílů.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Bezpečnostní trezory a sejfy - kvalitní ochrana cenností a peněz
Chcete-li mít v bezpečí své cennosti, šperky a peníze, tak je na čase si pořídit kvalitní trezor nebo sejf od firmy Fab-service Milan Kocián, který vám také zajistí jejich dopravu a zabudovaní do zdi.
Milan Kocián Kocián - fab - service
Prodej profi hasící techniky a zařízení pro hasiče a poskytnutí služeb požární ochrany
Na prodej profi hasící techniky a zařízení pro hasiče se specializují ve firmě Jaroslav Žálčík - hasící technika a hasičská výzbroj v Šumperku. Dále poskytují veškeré služby požární ochrany.
Autobusové čekárny a městský mobiliář pro celou Českou republiku
Zámečnická firma Čekárny - bus se specializuje na výrobu autobusových čekáren a ostatní městský mobiliář. Instalace provádíme nejen v celé České republice, ale také na Slovensku.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Montáž a dodávka tepelných čerpadel
Firma Aleš Jarýn je váš nejbližší poradenský a montážní partner pro tepelná čerpadla v Šumperku a okolí - zajistí vám jejich dodávku včetně odborné montáže. Neváhejte nás kontaktovat i vy!
Kompletní montáž automatických kotlů a tepelných čerpadel na kotlíkové dotace
Firma elektro-vodo-topo.cz v Šumperku vám zajistí kompletní montáž automatických kotlů a tepelných čerpadel na kotlíkové dotace. Neváhejte se na nás obrátit již dnes.
Šikovný instalatér vám zajistí rozvody vody, odpadů i montáž tepelných čerpadel
Aleš Jarýn je šikovný instalatér, který vám zajistí veškeré instalatérské práce od rozvodů vody či odpadů, přes montáž tepelných čerpadel. Pokud jste z Šumperka a okolí, pak nás neváhejte kontaktovat.
Chladící a mrazící technika, skříně, vitríny za akční ceny
Pokud potřebujete nové profesionální zařízení do kuchyně nebo gastronomického provozu za akční ceny, tak je zde pro vás firma GAVONA, která má již dlouholetou tradici a zkušenosti v gastronomii.
GAVONA  GASTRO s.r.o Servis, prodej gastrozařízení
Vyspělá keramika pro zdravotnická zařízení - Biokeramika CeramTec BIOLOX
Firma CeramTec Czech Republic s.r.o. je expertem v oblasti výroby vyspělé technické keramiky pro zdravotnická zařízení.
Automatizované systémy skladování přepravy a dávkování sypkých a tekutých surovin
Skladování sypkých materiálů i tekutých surovin zajišťuje společnost FUTURPOL s.r.o. z Mohelnice. Spolehlivé zásobníky a dávkovače pro pekařský, plastikářský i chemický provoz.
Městský mobiliář - výroba čekáren a autobusových zastávek od ryze české firmy
Cestující hromadnou dopravou nemusí čekání na autobus trávit ve starých, pokreslených čekárnách. Je tu totiž firma Čekárny – bus (Zábřeh), která se zaměřuje na výrobu čekáren a autobusových zastávek.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Městský mobiliář od čekáren až po ukazatele, koše, lavičky a cedule
Jednotný městský mobiliář pro obce i města nabízí společnost Čekárny – bus Zábřeh (Šumperk). Vyrábíme čekárny, ukazatele i další městský mobiliář, který zajistí pohodlí všem občanům i návštěvníkům.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Výroba kovových palet na míru, ocelové kontejnery na plynové lahve
Společnost ABA Šumperk provádí výrobu kovových palet, ocelových kontejnerů nejen pro pro uskladnění a manipulaci s plynovými lahvemi. Dodávku zajistí po celé České republice a také do zahraničí.
Svařování hliníku, nerezu i oceli - tenkostěnné, tlustostěnné
Tenkostěnné i tlustostěnné svařování hliníku, nerezu a oceli vám zajistí zkušená společnost ABA Šumperk !
Nerezové vany, přepravní skříně a vozíky do pekáren i laboratoří
Hledáte nerezové přepravní skříně, které budou vhodné především do hygienicky náročných provozů? Kontaktujte firmu ABA v Šumperku, která se specializuje na nerezovou výrobu nejen pro gastronomii.
Tváření plechů ohraňováním a lisováním vám zajistí odborníci z firmy ABA Šumperk
Pokud hledáte odborníky na tváření plechů, obraťte se na firmu ABA Šumperk, která vlastní speciální technologické vybavení pro tváření plechů, profilů i trubek.
Obráběcí centrum - kvalitní a přesné CNC obrábění
Pokud hledáte zkušeného odborníka v obrábění, který vám zajistí kvalitní a přesný výrobek, pak se obraťte na firmu ABA Šumperk, která se zaměřuje na CNC obrábění a to nejen pro celou Českou republiku.