Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Novinka ruční stříkací technika Graco Ultra Liberec
Naše firma působí po celé ČR a SR v oblasti dodávek technologií pro povrchové úpravy a lepení, více jak 127 půjčoven se stříkací technikou - Media CZ s.r.o. Liberec
Výroba nástrojů Semily, údržba, ostření, výroba náhradních dílů a seřizování
Náš výrobní program zahrnuje výrobu jednoúčelových strojů, nástrojů, strojních součástí, prototypů či náhradních dílů včetně návrhů a konstrukce.
Technické služby, svoz a likvidace odpadu, údržba zeleně, opravy místních komunikací
Spolehlivé služby v oblasti odpadů, osvětlení i komunikací zajišťují Technické služby města Jablonné v Podještědí, příspěvková organizace. Staráme se o kompletní údržbu veřejného prostranství.
Technické služby města Jablonné v Podještědí, příspěvková organizace
Obrábění kovů, CNC v Libereckém kraji
Konvenční a CNC obrábění od specialistů na kovoobrábění. Kusová i sériová výroba dle přání zákazníka. Najdete nás nedaleko České Lípy v Libereckém kraji.
Výroba a renovace kardanových hřídelí Česká Lípa, renovace homokinetických kloubů
Výroba a renovace kardanových hřídelí Česká Lípa, renovace homokinetických kloubů, kovoobráběčské práce, vyvažování válců, výroba strojních součástí.
RENKARD s.r.o. výroba, renovace kardanových hřídelí
Atypická designová svítidla, kovovýroba a zámečnické služby včetně lakovny
Prodej atypických interiérových a exteriérových svítidel do celého světa a kovové výrobky od firmy Tůma Tomáš s.r.o. z Kamenického Šenova.
Vzduchotechnika, klimatizace, tepelná čerpadla Liberec, čištění klimatizace, dezinfekce, servis
Vzduchotechnika, klimatizace, tepelná čerpadla Liberec, čištění klimatizace, dezinfekce, servis vzduchotechniky, klimatizace, odsávání výfukových plynů, odsávání svařoven, brusíren, sléváren.
DAP - LIBEREC a.s.
Zámečnictví, zámečnická výroba, ocelové konstrukce Liberec, zábradlí, vrata, mříže, závory
Zámečnictví, zámečnická výroba, ocelové konstrukce Liberec, zábradlí, vrata, mříže, závory, schodiště, poklopy, vozíky, skladovací kontejnery.
Stavoklima Liberec, s.r.o. Zámečnická výroba
Vytápění tepelnými čerpadly NIBE, poradenství, prodej a montáž
Tepelná čerpadla vhodná do obytných i komerčních objektů, vytápění, chlazení, ohřev vody díky ekologickému zdroji energie – tepelným čerpadlům NIBE od Miloslava Janaty.
Novinka na trhu E series, distribuce firmy Universal Robots Liberec
Novinka na trhu E series se snadno vyměnitelnými klouby, distribuce firmy Universal Robots Liberec.
Stříkací technika pro malíře a stavebnictví, stříkané stěrky, fasády, izolace, bitumeny
Zajišťujeme prodej stříkací techniky pro malíře a stavebnictví, najdete u nás různé stříkané stěrky, fasády, izolace, bitumeny a mnoho dalších.
Návrhy, prodej, servis, zařízení pro PUR pěny a reaktivní nátěry, dávkovací systémy
Navrhujeme, realizujeme, prodáváme a servisujeme zařízení pro PUR pěny a reaktivní nátěry a pro další systémy pro rozvody a nanášení barev, lepidel a tmelů.
Kovovýroba, konstrukce a výroba jednoúčelových strojů
Jednoúčelové stroje, dopravníky, montážní linky, kontrolní, měřicí a kalibrační pracoviště navrhuje a zhotovuje společnost CJS s.r.o., Liberec.
Montážní a technologické linky, robotizovaná pracoviště, testovací stroje, jednoúčelové stroje
Montážní a technologické linky, robotizovaná pracoviště, testovací i jednoúčelové stroje vyvíjí a na klíč vyrábí společnost ESY s.r.o., Liberec 3.
Kovoobrábění, CNC frézování, soustružení a svařování, výroba konstrukcí, Česká Lípa
Obrábění nejrůznějších materiálů provádí společnost VýrobaDílů s.r.o. sídlící v České Lípě. Poskytujeme malosériovou i velkosériovou výrobu dílců včetně kompletní montáže.
Výroba lisovacích nástrojů s dispozicí vlastními nástrojárnami Liberec
Zabýváme se výrobou a dodávkami vysoce kvalitních nástrojů, které jsou vyrobeny podle přísného interního standardu se snadnou údržbou - KV FINAL, s.r.o. Liberec
Čerpadla pro výrobní procesy - pneumatická membránová | Liberec
Nabízíme čerpadla pro tekuté hmoty, pneumatická membránová čerpadla v několika materiálových provedeních těla a komor.
Nástrojárna, strojní práce soustružení, frézování, vrtání, broušení, kalení Liberec
Nabízíme kvalitní strojnické práce, nástrojárna je vybavena vertikálním obráběcím centrem Feeler FV-580A - ELITRONIC s.r.o. Liberec
ELITRONIC production s.r.o. Elektrické, elektronické systémy Liberec
Hydraulické válce pro lisy, drtiče, stavební stroje a techniku
Vysoce kvalitní hydraulické válce pro široké spektrum použití vyrábí společnost CHARVÁT AXL, a.s. se sídlem 3. května č.p. 800 v Semilech na severovýchodě Čech.
CHARVÁT AXL, a.s. výroba hydraulické válce
Nejrozsáhlejší sortiment průmyslové mazací techniky Liberec
Nabízíme systémy pro dávkování, měření, dopravu motorových a převodových olejů, mazacích tuků, vazelín, hydraulických a chladících kapalin - Media CZ s.r.o. Liberec
Kontroly a revize v oblasti BOZP a požární ochrany, zkoušky hasicích přístrojů a hydrantů
Revize zabezpečování požární ochrany a bezpečnosti práce provádí společnost Bc. Luboš Mrklas – Techproservis sídlící v Jablonci nad Nisou. Poskytujeme odborné školení i kontroly v oblasti BOZP.
Tepelná čerpadla pro otop a chlazení objektů, ohřev vody
Tepelná čerpadla značky NIBE dodává, montuje a servisuje společnost Miloslava Janaty. Poradíme Vám s vhodným výběrem tepelného čerpadla a zhotovíme nabídku zdarma.
Výrobky z plastů, plastové nádrže pro chemický průmysl, septiky, žumpy, montáž rozvodů
Výrobou plastových bazénů, van i septiků pro účely průmyslových závodů se zabývá společnost H 2 plast s.r.o. z obce Stružnice. Moderní výrobní program s využitím ekologicky nezávadných materiálů.
Výroba obalového materiálu, bublinková a pěnová folie
Vyrobíme pro vás kvalitní a spolehlivý obalový materiál, dokonalá ochrana vašich výrobků díky bublinkové a pěnové folii - OSAPO, s.r.o. Liberec
Senzory, snímače síly a kroutícího momentu
Jsme předními distributory senzorů firmy OptoForce, senzory OptoForce výrazně zlepšují již tak unikátní vlastnosti robotů UR - EXACTEC Liberec