Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Horizontální vyvažovačka Hradec Králové - univerzální vyvažovací stroj - !!! NOVINKA !!!
Naše firma vlastní naprostou novinku - horizontální vyvažovačka - univerzální vyvažovací stroj - TOMAS s.r.o. Hradec Králové
Polohování, naklápěcí jednotky, manipulace TÜNKERS Hradec Králové
Nabízíme upínací a polohovací systémy, které se předně využívají v průmyslových odvětvích včetně automobilovém průmyslu - KOPTA, s.r.o. Hradec Králové
KOPTA, s.r.o. Automatizace Hradec Králové
Odmašťovací a jednoúčelové stroje, vývoj, výroba Broumov
Zařízení pro průmyslové odmašťování, dopravníky pro manipulaci a jiné jednoúčelové stroje vyvíjí a zhotovuje DETAS, s. r. o. v okrese Náchod.
Velký výběr rozmanitého sortimentu ložisek Hradec Králové
Zabýváme se velkoobchodní a maloobchodní prodejem a distribucí celého sortimentu vyráběného společností Rubena a.s. a prodejem širokého sortimentu ložisek, řetězů a řetězových kol od mnoha výrobců.
Měřič tepla a chladu, vyhodnocovací jednotka průtoku plynu - INMAT 59 Nová Paka
Náš výrobní program zahrnuje měřicí a regulační techniku včetně vývoje, výroby, montáže a poradenství po celé ČR i v zahraničí - ZPA Nová Paka, a.s.
ZPA Nová Paka,  a.s.
Halové systémy pro chov drůbeže a prasat, výstavba a rekonstrukce hal, stájové technologie
Kompletní dodávku v oblasti technologií ustájení drůbež a prasat zajišťuje společnost AGE, s.r.o. z Českého Meziříčí. Kvalitní a funkční systémy krmení, napájení, chlazení a vytápění.
Modelárna, výroba forem na tváření plastů, modely ze dřeva, polystyrenu, hliníku
Naše moderní modelárna se zabývá výrobou forem tváření plastů za tepla, na laminování a modely ze dřeva, polystyrenu, hliníku a plastických hmot.
TSS, spol. s r. o. Třebechovická slévárna a strojírna
Výroba termoformovacích a vakuovacích strojů Nový Bydžov
Společnost 2LD Plastic s.r.o. se zaměřuje na výrobu termoformovacích či vakuových strojů, jednoúčelových strojů a vakuových strojů na zpracování plastů.
Špičkové strojní vybavení - Horizontální vyvrtávačka
Zajistíme Vám prvotřídní strojírenskou výrobu, vlastníme kvalitní strojní vybavení včetně horizontální vyvrtávačky - TOMAS s.r.o. Hradec Králové
Kvalitní a spolehlivá lineární technika a vedení
Nabízíme sortiment lineární techniky a lineárního vedení včetně obchodního a technického servisu - COROLL s.r.o. Hronov
COROLL s.r.o. Prodej ložisek Hronov
Hliníkové nýtované čluny, lodě, vodní skútry, lodní motory pro sport i rekreaci, prodej
Sportovní čluny i rekreační lodě naleznete u společnosti MARINE s.r.o. z Nového Města nad Metují. Široký sortiment nafukovacích, hliníkových i laminátových člunů.
Repasované transformátory, výroba Hradec Králové
Zabýváme se výrobou transformátorů, dále nabízíme repasované transformátory se zárukou 12 měsíců - TRAFO CZ, a.s. Hradec Králové
TRAFO CZ, a.s. Transformátory Hradec Králové
Nejvýkonnější rámová pila k výrobě řeziva a hranolů
Zabýváme se špičkovou výrobou rámových pil a jiných dřevařských strojů, výroba doplňkové mechanizace pro malé a střední provozy - Binter DS s.r.o. Trutnov
Obrábění, CNC Jičín - vertikální obráběcí centrum
Provádíme obrábění svařenců pro malé i velké firmy, atypická, kusová výroba na zakázku i sériová výroba - INZA Rohoznice s.r.o. Jičín
Vývoj a konstrukce přesných strojních celků pro automobilový a elektrotechnický průmysl
Areál s vlastní výrobní dílnou naleznete u společnosti ATELIER TECHNIK s.r.o., sídlící ve Dvoře Králové nad Labem. Zabýváme se vývojem a výrobou přesných jednoúčelových strojů.
Kovovýroba - ploty, brány, zábradlí
Zámečnictví HSV Jičín - ploty, brány, zábradlí
Výroba, opravy a renovace strojního zařízení
Na základě vašich požadavků rádi zpracujeme konstrukční plán, zajišťujeme i atypickou výrobu, i případnou montáž včetně dopravy a cenovou nabídku. Samozřejmostí je i poradenská služba.
Obrábění na CNC stroji opracování odlitků šedé litiny Hradec
Naše slévárna nabízí strojní nebo ruční formování a výrobu jader. Odpadají náklady na modelové zařízení a zaručujeme rychlé zhotovení finálního dílu.
TSS, spol. s r. o. Třebechovická slévárna a strojírna
Zimní údržba komunikací a veřejných ploch, Hradec Králové
Zimní údržba komunikací, zajištění sjízdnosti a schůdnosti cest a parkovišť, odstranění sněhu na veřejných plochách realizuje společnost ADOZ, spol. s r.o., Hradec Králové.
Zakázková kovovýroba Jičín - výroba a montáž ocelových konstrukcí
MH - KOVO, s.r.o. se zabývá zakázkovou výrobou, výrobou ocelových konstrukcí, potrubních dílů pro odsávání-odprášení, výrobou odstředivých odlučovačů-cyklonů, náhradní díly v oboru slévárenství.
Měření a kalibrace Hradec Králové - Specializované pracoviště na opravy a kalibraci měřidel
Specializované pracoviště – metrologické středisko ZVU Servis Hradec Králové se soustřeďuje na provádění oprav a kalibraci měřidel.
ZVU Servis a.s. Strojírenství Hradec Králové
Lineární vedení pomocí špičkové lineární techniky
Distribuujeme ložiska, kuličkové šrouby a lineární vedení - zastupujeme na českém a slovenském trhu firmy NSK, IKO, NTN-SNR, BEGA, APB, MIKI PULLEY - COROLL s.r.o. Hronov
COROLL s.r.o. Prodej ložisek Hronov
Prizmovací pila P 200 pro podélné rozřezání tenké kulatiny
Nabízíme služby v oblasti výroby a servisu dřevařských strojů pro zpracování pilařských výřezů – rámová pila, prizmovací pila - Binter DS s.r.o. Trutnov
Kvalitní pracovní podložky do vibrolisu, precizní výroba a export do zemí EU, USA i Ruska
Pracovní podložky s maximální životností Vám zhotoví společnost PRACOVNÍ PODLOŽKY s.r.o. z Týniště nad Orlicí. Navrhneme a vyrobíme podložky z měkkého i tvrdého dřeva dle Vašich požadavků.