Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Zakázková strojírenská výroba zaměřená zejména na svařované ocleové konstrukce
Jsme držiteli certifikátů ČSN EN ISO 9001:2009, ČSN EN ISO 3834-2, EN 1090-2+A1 třídy do EXC3 a dalších. Vyrábíme nebo realizujeme rekonstrukce strojů, zařízení i kompletních technlologický celků zejména pro povrchové doly a kamenolomy. Vyrobíme i ocelové konstrukce mostů, lávek, plošin i montovaých hal. Zvládneme výrobu drtičů, dopravníků, ...
Prodej náhradních dílů pro nákladní vozy | Cheb
Vyprodáváme skladové náhradní díly značek Renault, IVECO, LIAZ, DAF a další. V prodejně naleznete také neoriginální náhradní díly k motorovým vozidlům a přípojným částem. Dále můžeme nabídnout tlakové a horkovzdušné hadice a speciální díly pro cisterny, nezávislá topení a klimatizace. Pokud Vašemu vozu chybí mazivo, máme zde plný ...
Toyota manipulační technika prodej, servis Karlovy Vary
Manipulační techniku Toyota jedině od společnosti Auto Eder - autorizovaný partner světové značky Toyota, který nabízí manipulační techniku, která najde uplatnění především ve skladech. Manipulační technika Toyota: - (Elektrické) paletové vozíky – nezbytné ve skladech, obchodních řetězcích, nosnost až 3 tuny - Elektrické ...
Kovovýroba Karlovy Vary
Kovovýroba: -obrábění kovů -soustružení -frézování -vrtání -broušení Vyrábíme komponenty pro automobilový a elektrotechnický průmysl.
Výrobní nářadí Horní Slavkov.
Výroba na zakázku: -vývoj konstruování v CAD -výrobní přípravky -výrobní nářadí -lisovací nástroje, razníky, matrice, čepy, kolíky, vodítka, vodící sloupky, vodící desky -stroje jednoúčelové, sklářské -pásová bruska na sklo -hydraulické a mechanické lisy -manipulační stoly.
Obrábění kovů Karlovy Vary
Vyrábíme díly pro - všeobecné strojírenství, jednoúčelové stroje (automobilový a elektrotechnický průmysl ), náhradní díly Zajišťujeme - výrobu svařenců včetně žíhání,tryskání a lakování -povrchovou úpravu dílců ( galvanické zinkování a niklování,černění,eloxování a lakování ) - tepelné zpracování dílců (cementování, kalení,nitridování )
Výroba strojírenských dílů Horní Slavkov.
Výroba: -strojírenské díly -součásti obráběné, tvářené za studena, svařované, lisované, stříhané, ohýbané, hraněné.
Sedací soupravy, jídelní stoly, Karlovy Vary, postele.
V našem sortimentu nabízíme: -kvalitní sedací soupravy z Německa -italský stylový nábytek -stoly, židle, jídelní sestavy -dekorativní elektrické krby -konferenční stolky -kancelářský nábytek -originální nábytek z indického palisandru -postele, rošty a matrace -bytové doplňky (zrcadla, obrazy, dekorační předměty).
Nábytek, sedací soupravy, postele, bytové doplňky, Karlovy Vary.
Kvalitní sedací soupravy z Německa. Italský stylový nábytek. Stoly, židle, jídelní sestavy. Dekorativní elektrické krby. Konferenční stolky. Kancelářský nábytek. Originální nábytek z indického palisandru. Postele, rošty a matrace. Bytové doplňky (zrcadla, obrazy, dekorační předměty)
Pronájem kontejnerů, autodoprava, mezinárodní doprava, Sokolov, Cheb, Karlovy Vary
Naše firma nabízí také samostatně autodopravu a pronájem kontejnerů za příznivé ceny. Provozujeme vnitrostátní i mezinárodní autodopravu. Díky různé tonáži našich vozidel Vám ekonomicky přivezeme malou i velkou fůru. VOZOVÝ PARK: -tahač návěsů DAF -sklápěcí návěs - 26t -plachtový návěs - 25t -MERCEDES Sprinter sklápěcí - 1,2t -AVIE sklápěcí ...
Momentový klíč.
Zabýváme se prodejem momentových klíčů, a vším co s tím souvisí. Nabízíme Vám výrobky německého dodavatele KS TOOLS a českého dodavatele TONA Expert. Jsme schopni dodat i výrobky německých značek GEDORE a HAZET. Jedná se o kvalitní certifikované klíče za rozumnou cenu.
Tváření kovových dílů za studena – ohýbání, stříhání, mělké a hluboké tváření.
Nabízíme volnou kapacitu (40%) na plošné tváření kovových dílů za studena. Můžeme provádět : - Operace stříhání, ohýbání a mělké tažení v postupových nástrojích na tvářecích linkách s výstředníkovými lisy s jmenovitou silou 1000 a 1600 kN, ze svitku od tloušťky 0,5 do 2,5 mm a šířky pásu do 250 mm. Max. délka nástroje 750 mm. - Operace ...
Dřevěná schodiště, kuchyňské linky, postele, skříně Karlovy Vary, Sokolov, Ostrov.
Firma se zaměřuje spíše na větší zakázky zejména pro hotely, gastro provozy, pensiony a v neposlední řadě i pro školy, školky a podniky (vybavení kanceláří, šatny, lékárny, ordinace…), ale samozřejmě nevynecháváme zakázky menšího rázu jako jsou kuchyňské linky, válendy, skříně,... Výroba má v součastné době 5 truhlářů, 1 čalounici, 1 účetní, ...
Výroba kuchyní Karlovy Vary.
Výroba a montáž kuchyní včetně jídelen, koupelnového nábytku a vestavěných šatních skříní. Také vyrábíme nábytek do obývacích a dětských pokojů, kancelářský nábytek i nábytek do lékařských ordinací.
Vstřikování plastů okr. Karlovy Vary.
Vstřikování plastů, plastové krytky, úchytky, distanční prvky, plastové části spínačů a zásuvek. Lisování plechů, excentrické lisování, kovové výlisky. Plechová dvířka, lišty, táhla apod.
Radon v objektech, měření radonu stavebního pozemku Karlovy Vary.
Naše firma patří mezi zakládající členy asociace “Radonové riziko”. Zabýváme se měřením radonu v domech, bytech a průmyslových objektech. Stanovujeme radonový index stavebních pozemků. Měření radonu v jedné obytné místnosti s vyhodnocením (tech. zpráva a posudek) 1 600,- Kč, každá další místnost + 500,- Kč. Měření radonu do zastavěné ...
Vážící a prodejní technologie Karlovy Vary.
Prodej, servis, programování, aktualizace: -restaurační, obchodní registrační pokladny -pokladní, restaurační systémy -kamerové systémy -vážní systémy -pokladní terminály -dotykové displeje. Váhy obchodní bez výpočtu ceny, s výpočtem ceny, s tiskem na účtenku.
Výškově nastavitelné stojky pro vyrovnání podlah i trámů Jáchymov
Výškově nastavitelné stojky pro vyrovnání podlah i trámů: -jednoduchá motáž -žádné vrtání ani hmoždinky - jednoduše položíte -rychlé vyrovnání (7 různých velikostí stojek ) -díky speciální podložce stojky, zlepšení kročejové neprůzvučnosti o 33dB -výška V2 od 18 mm do 260 mm; atypické výšky po domluvě. Schéma viz. obrázek.
Plastové a plechové výlisky Czech republic.
Výroba: -vstřikování plastů -plastové krytky, úchytky, distanční prvky, plastové části spínačů a zásuvek apod. -lisování plechů, kovové výlisky -plechová dvířka, lišty, táhla apod. -revizní dvířka -výroba revizních dvířek pro sádrokartonové stěny nebo stropy -duté podlahy -výroba distančních (výškově nastavitelných ) ocelových stojek ...
Sulfátové krepované papíry Merklín.
Výroba krepovaný sulfátový papír zejména na obalové účely k balení průmyslových výrobků, jejich součástí apod., vyžadujících pevné balení (např. telekomunikační kabely, nábytek ,obrazové lišty, uzávěry papírových pytlů při šití, proklady k porcelánu, při vazbě knih).
G.T.MANDL, a.s.
Tvorba www stránek Karlovy Vary.
Nabízíme kompletní tvorbu www stránek, webdesign, firemní i kreativní grafiku, tisk, správu, servis a prodej výpočetní techniky (nové i repasované) za výhodné ceny včetně bezplatného poradenství.
Zámečnické práce Ostrov.
Provádíme veškeré zámečnické práce. Výroba bran, branek, vrat, ozdobných mříží, klasické i točité schodiště, oplocení pozemků, výroba a montáž ocelových konstrukcí. Atypické sádrokartonové konstrukce.