Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Provoz a údržba veřejných prostor, technické služby, opravy a montáže
Městské služby Rousínov - provádí služby pro občany, starají se o správný a bezpečný chod města, technické služby, opravy a údržbu majetku.
Zámečnické práce, obrábění kovů, svařování a řezání
Zámečnické práce, ocelové konstrukce, schodiště, zábradlí a ploty za pomoci svařování, řezání, lisování a ohýbání provádí zakázková a sériová kovovýroba Dušan Ress, okres Vyškov.
Zemědělská technika CLAAS a VÄDERSTAD, prodej nových i použitých strojů pro zemědělce
Zcela nové i použité zemědělské stroje různých značek naleznete u zkušeného prodejce AGRI-TECH s.r.o. se sídlem ve Slavkově u Brna. Ochotně Vám poradíme s výběrem té správné zemědělské techniky
Drticí a třídicí technika pro kamenolomy, prodej a zaškolení
Průmyslová technika pro kamenolomy, mobilní a stabilní drticí a třídicí stroje, výkonné a spolehlivé strojní vybavení do těžkých provozů dodává Údržbářský servis Luleč s.r.o.
Přístrojové transformátory nízkého napětí
Přístrojové transformátory nízkého napětí vyrábí a prodává firma KPB INTRA s.r.o. Nejvyšší napětí soustavy 0.72 kV. Hodnota sekundárního proudu je 5 A nebo 1 A.
Dřevoobráběcí stroje
DŘEVOOBRÁBĚCÍ STROJE CASOLIN Formátovací pily; Spodní frézky; Protahovačky; Srovnávačky; Kombinované stroje; Dýhovací lisy; Lamelové lisy; Rámové lisy; Čtyřstranné frézk; Širokopásové brusky.
Půjčovna kontejnerů, kontejnery, přistavění kontejneru Vyškov
Potřebujete pronajmout a přistavit kontejner? Půjčovna kontejnerů Štěpánek Vyškov je pro Vás ta pravá! K pronájmu nabízíme kontejnery různých značek - Tatra, Liaz, Mercedes - hydraulická ruka, Volvo - posuvná podlaha, Man - posuvná podlaha. K zapůjčení nabízíme také vleky ke kontejnerům. Za pronájem kontejneru na kovový odpad neúčtujeme ...
Kalící vana, elektrická kalící pec
Firma nabízí k odprodeji: -2ks kalící vana -typ:OW 80/7 -výrobce:ZEZ Praha k.p.-ZEZ Kolín -technická data:obsah pro 530l oleje -rok výroby:1991 -1ks elektrická kalící pec vozová -typ:RDO 10.15.6/10-REALISTIC -výrobce:ZEZ Praha k.p.-ZEZ Karlovy Vary -technická data:70kW, 1000°C, 3x380V hmotnost 2300kg, bez vyzdívky ...
Kontejnery, půjčovna kontejnerů, Vyškov, Jižní Morava
Nabízíme pronájmy kontejnerů: -kontejner Tatra -kontejner Liaz -kontejnery Mercedes -kontejner Mercedes - hydraulická ruka -kontejner Volvo - posuvná podlaha -kontejner Man - posuvná podlaha. Ke kontejnerům zapůjčujeme i vleky. Za zapůjčení kontejnerů na kovový odpad neúčtujeme pronájem. Bezplatně naložíme odpad hydraulickou ...
Pronájem štěpkovače s obsluhou Vyškov
Nabízí k pronájmu Štěpkovač: -Štěpkovač můžete využít ke štěpkování větviček, větví, ořezků do průměru až 16 cm. Více informací naleznete na webových stránkách.
Překážky pro psy
Vyrábím překážky pro agility,záchranáře,obedience a kynologii.Komplety překážek pro venčící výběhy na sídliště měst a obcí.
Inteligentní budovy, projekt, realizace, komplexně
Inteligentní budovy, projekt, realizace Elektronické zabezpečovací systémy Kamerové systémy Audio Video technika včetně komplexního ovládání
Dřevoobráběcí stroje, CNC stroje Brno, Rousínov
Společnost DSN BRNO s.r.o. se sídlem v Brně a provozovnou v Rousínově se zabývá prodejem dřevoobráběcích strojů. Společnost se zaměřuje na komplexní vybavení dřevoobráběcích, nábytkářských, stolařských a truhlářských provozů. Nabízí: -dřevoobráběcí stroje -dřevoobráběcí nástroje -ruční elektrické nářadí -odsávání včetně rozvodů a ...
Zabezpečení objektů, revize elektro, projekty.
Zabezpečení objektů pomocí elektronického poplachového systému s přenosem poplachu na PCO, mobilní telefony. Instalace kamerového bezpečnostního systému s možností vzdálené správy - sledování záznamu či živého zobrazení odkudkoliv. Revize a projektování elektrických zařízení, vyhotovení chybějící dokumentace skutečného provedení.
Nové lepší ceny STIHL
od 15.1.2013 nové nižší ceny na celý sortiment STIHL
Širokopásové brusky WEBER
Prodej dřevoobráběcích strojů: AGAZZANI, CASOLIN, GREDA, GRIGGIO, HOLZMANN, HOMAG Group: BRANDT, HOLZMA, WEEKE .. HOUFEK, RWT, OMC, WEBER, Brusa di garboli, MESA, ISVE vakuové sušárny Náhradní díly na dřevoobráběcí stroje Dřevoobráběcí nástroje LEUT. Návrhy technologického řešení podle požadavků zákazníka.
Řezání laserem  Brno-venkov
Výpalky s přesností 0,1mm, materiál: ocel do tloušťky 20mm, nerez 12mm, hliník 8mm.
CNC zakružování plechů Brno-venkov
Nabídka - tváření plechů: materiál 4mm nerez a 6mm ocel.
CNC ohraňování Brno-venkov
CNC ohraňování ohraňovacími lisy: SAFAN Ebrake 100tun, délka ohybu 3000mm a SAFAN Ebrake 25tun, délka ohybu 1250mm.