Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Kovovýroba z oceli a nerezi v okrese Hodonín, svářečské, zámečnické, soustružnické práce, frézování, montáž
Firma Kovo Vlašic s.r.o. se sídlem v okrese Hodoníny se již od roku 1995 zabývá zakázkovou kovovýrobou z oceli a nerezi. Vyrábíme především zábradlí, schody, vrata, brány a také mnoho dalších věcí.
Kovovýroba Vracov, ocelové konstrukce, oplocení, mříže
Potřebujete rychle postavit novou halu či jinou ocelovou konstrukci? Chcete nové oplocení a bránu kolem rodinného domu? S tím vším Vám poradí a pomůže naše společnost Kovo Kotek.
Kovo Kotek Ondřej Kotek
Montáže, servis tepelných čerpadel vzduch-voda, země-voda - nejúspornější tepelná čerpadla
Společnost VOTONA s.r.o. se zabývá montáží, servisem tepelných čerpadel, dodává tepelná čerpadla vzduch-voda a země-voda zn. Alpha innotec. Působí v lokalitě Hodonín, Uherské Hradiště.
Klimatizace do rodinných domů, kanceláří i průmyslových objektů, hal
Společnost VOTONA s.r.o. z Veselí nad Moravou dodává klimatizace do rodinných domů, kanceláří i průmyslových objektů. Zajistíme montáž, záruční i pozáruční servis v lokalitě Uherské Hradiště, Hodonín.
Tepelná čerpadla, klimatizace do domácností i firem, automatické kotle na uhlí, pelety - prodej, servis
Firma VOTONA s.r.o. již více než 15 let působí v oboru TZB. Nyní se zaměřuje na tepelná čerpadla, klimatizace do domácností i firem a dodá automatické kotle na uhlí, pelety. Zajistí i servis zařízení.
Ohýbání a ohraňování plechů Hodonín největším ohraňovacím lisem v ČR
Naše firma GAMA OCEL, spol. s r.o. z Hodonína nabízí na největším ohraňovacím lisu v ČR kvalitní ohýbání a ohraňování plechů.
GAMA OCEL, spol. s r.o. plechy oděruvzdorné
CNC soustružnické práce na frézkách a na konvenčních obráběcích strojích
CNC soustružnické práce na frézkách a na konvenčních obráběcích strojích, strojírenská výroba od firmy Kovoobrábění Korvas s.r.o. v Bzenci u Hodonína.
Výroba kovových schodů Hodonín, zakázková výroba schodiště, zámečnické práce, schody
Naše firma má zkušenosti v oblasti stavebního, strojního, bezpečnostního a ozdobného zámečnictví, své znalosti zužitkujeme při výrobě kovových schodů na zakázku.
Prodej vah, inkubátorů, vodních lázní, pipet i sond pro soukromé a státní laboratoře
Na prodej přesných laboratorních vah, inkubátorů, pipet, sond, vodních lázních a dalšího potřebného vybavení pro soukromé i státní laboratoře se zaměřuje firma ILABO, spol. s.r.o. Kyjov.
Bezkontaktní vysokotlaké mycí zařízení CW 100 BRUSHLESS pro provoz autoumýváren
Bezkontaktní vysokotlaké mycí zařízení CW 100 BRUSHLESS pro provoz autoumýváren, k mytí osobních, nákladních a užitkových vozidel od firmy Šebesta, spol. s r.o. v Kyjově.
Šebesta, spol. s r.o.
Prodej laboratorní techniky a přístrojů pro soukromé a státní laboratoře
Široký sortiment laboratorní techniky a přístrojů vhodných pro soukromé i státní laboratoře zakoupíte u firmy ILABO. Prodáváme laboratorní mlýny, váhy, ultrazvuky, přístroje pro destilace a další.
Prosévačky Fritsch na suché a mokré třídění pro soukromé a státní laboratoře
Špičkové prosévačky značky Fritsch pro mokré i suché třídění vhodné pro použití jak ve soukromých, tak i státních laboratořích prodává a dodává firma ILABO – laboratorní technika.
Strojní vybavení pro stavby od Vodohospodářské stavby Javorník
Strojní vybavení, široká nabídka strojů a stavební mechanizace určených hlavně pro stavby či rekonstrukce od firmy Vodohospodářské stavby Javorník ve Veselí nad Moravou.
Prodej a montáž klimatizace, odborné poradenství, realizace klimatizačního zařízení
Prodej a montáž klimatizace, odborné poradenství, realizace klimatizačního zařízení od KlimaTechnik s.r.o. ve Strážnici - poskytování kvalitních služeb v oboru klimatizace.
KlimaTechnik s.r.o.
Zařízení, bloky pro automatickou mineralizaci  – prodej
Prodejem a distribucí zařízení pro automatickou mineralizaci Kjeldatherm, která vynikají perfektním zpracováním dat, analytickou výkonností a prakticky bezobslužným provozem, se zabývá firma ILABO.
Vysokopevnostní a pancéřové plechy Hodonín, zpracování otěruvzdorných plechů, vrtání, řezání
Vysokopevnostní a pancéřové plechy Hodonín, zpracování otěruvzdorných plechů, vrtání, řezání, zahlubování závitů, CNC frézování, zakružování, ohýbání, ohraňování.
GAMA OCEL, spol. s r.o. plechy oděruvzdorné
Průmyslová vzduchotechnika, vzduchotechnika kompresoroven a pekáren
Průmyslová vzduchotechnika, vzduchotechnika kompresoroven, pekáren a potravinářských provozoven od firmy KlimaTechnik s.r.o. v Jihomoravském kraji.
KlimaTechnik s.r.o.
Plastové obaly a přepravky Dubňany, palety, termoboxy, plastové bedny, plastové sudy, barely
Plastové obaly a přepravky Dubňany, palety, termoboxy, plastové bedny, plastové sudy, barely, vozíky pod přepravky, pojezdová kolečka.
Klimatizace, klimatizační jednotky - průmyslové klimatizační systémy
Klimatizace, klimatizační jednotky - průmyslové klimatizační systémy značek Panasonic, Toshiba, Lg electronics, Samsung a Acond od firmy KlimaTechnik s.r.o. ve Strážnici.
KlimaTechnik s.r.o.
Pronájem lodí v Chorvatsku - plachetnice, katamarány, motorové lodě
Užijte si dovolenou s přáteli na moři. Nejlepší nabídku plachetnic, katamaránů, jachet a motorových lodí pro vaši dovolenou v Chorvatsku zajišťuje společnost CZECH YACHT.
VIMU s.r.o.
Montáže potrubí a technologických zařízení Hodonín, rozvody vody a odpady, topení, vzduchotechnika
Montáže potrubí a technologických zařízení Hodonín, rozvody vody a odpady, topení, vzduchotechnika, chladící systémy pro průmysl, výměníkové stanice, kotelny, pneudoprava.
Kovové konstrukce, opěry, stojany pro propínavé rostliny - výroba, prodej
Dušan Josef Formánek je umělecký kovář a vyrábí kovové opěry, stojany a jiné konstrukce pro popínavé rostliny. Vyrábíme na zakázku, vybrané typy konstrukcí připraveno k prodeji.
Povrchové úpravy kovů Hodonín, eliminace koroze kovů, práškové lakování, tryskání
Povrchové úpravy kovů Hodonín, eliminace koroze kovů, práškové lakování, tryskání, svařování kovů.
Servis, opravy a pronájem manipulační techniky
Servis, opravy a pronájem manipulační techniky a vysokozdvižných vozíků za skvělé ceny, autorizovaný servis to je firma VZV-VESELÝ v Hodoníně.
Zámečnictví, kovovýroba, zakázková práce Hodonín, svařování nerezu, frézování, soustružení
Zámečnictví, kovovýroba, zakázková práce Hodonín, svařování černých a nerezových materiálů, frézování, soustružení, výroba vrat, schodů, konstrukcí, oplocení, haly, mříže, poklopy, zámečnické práce.