Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Mosty a mostové konstrukce - dodávky a výroba na zakázku
Výrobou a dodávkami mostů a mostových konstrukcí na zakázku se zabývá společnost PKD, s.r.o. Zajistíme dodávky po celé České republice i v zahraničí.
Generální opravy a kvalitní servis stolních a sloupových vrtaček
Prvotřídní péči o vaše stolní a sloupové vrtačky značek TOS Svitavy, PKD Dačice a HELTOS Slavonice vám poskytne naše společnost HELTOS a.s. Ta spočívá v servisu a různých generálních i dílčích oprav.
HELTOS a.s.
Robotické svařování - vysoká produktivita, přesnost a kvalita výroby
Společnost PKD, s.r.o., která působí v Jihočeském kraji poskytuje moderní robotické svařování, které je zajištěno moderními technologiemi a zaručuje vysokou kvalitu, produktivitu a přesnost výroby.
Výroba ocelových hal a ocelových konstrukcí – kvalitně v ČR i v zahraničí
Společnost PKD s.r.o. Vám představuje realizaci ocelových hal a ocelových konstrukcí v nejvyšší kvalitě pro Vaši maximální spokojenost.
Speciální svařované konstrukce vyrobené na zakázku
Vysoce kvalitní a cenově dostupné speciální svařované konstrukce vyrobené dle požadavků zákazníků dodává společnost PKD, s.r.o. se sídlem v Dačicích.
Jeřáby a jeřábové dráhy - dodávky, montáž, servis, revize
Zakázkovou výrobou jeřábů a jeřábových drah se dlouhodobě zabývá společnost PKD, s.r.o. Dačice, výrobce ocelových konstrukcí a hal.
Lakování ocelových konstrukcí pomocí nejmodernějších technologií
Rychlé a kvalitní lakování ocelových konstrukcí za využití moderních technologií od skutečných specialistů ve svém oboru, společnosti PKD s.r.o. sídlící v Dačicích.
Montované autosalony, autoservisy a STK budovy z ocelových konstrukcí
Společnost PKD, s.r.o. z Dačic nedaleko Jindřichova Hradce se zaměřuje na služby v oblasti montáže ocelových konstrukcí pro autosalony, autoservisy, STK budovy nebo sportovní haly.
Zkoušky a servis pro používání zdrojů ionizujícího záření Jindřichův Hradec
Rentgeny, zubní a veterinární RTG, CT, mamograf a jiné zdroje ionizujícího záření servisuje a zkouší společnost Rentgen - servis Karel Zeman z Jindřichova Hradce.
Leštění kovů, produktů, forem, raznic a nástrojů, Jindřichův Hradec
Leštění produktů pro automotive, lékařský a jiný průmysl, oprava, údržba a leštění vstřikovacích forem realizuje LAM leštění s. r. o., Jindřichův Hradec.
Rentgenová zařízení, servis, revize RTG, Jindřichův Hradec
Zkoušky rentgenových zařízení dle Vašich požadavků, servis RTG, vypracování dokumentace RTG i dohled nad radiační ochranou provádí Karel Zeman po celé ČR.
Revize rentgenových přístrojů, servis, Jindřichův Hradec
Revize, servis, kontrola a radiační ochrana rentgenových přístrojů, zubních RTG, skiagrafických a veterinárních rentgenů zajišťuje Karel Zeman, Jindřichův Hradec.
Montáž, dodávka - ocelové konstrukce, montáže hal, opláštění budov
Dodávka, montáž ocelových hal a opláštění budov, montáž ocelových kontrukcí, opláštění sendvičovými panely i trapézovými plechy, provádí firma St mont Pavel Stejskal.
Provádíme zastřešení administrativních budov a výrobních či skladových hal
Pro zastřešení administrativních budov, výrobních, či skladových hal oslovte společnost ST – MONT se sídlem v Dačicích
Opravy, prodej a servis vysokozdvižných vozíků a techniky
Opravy motorů a agregátů, smluvní servis, pravidelné technické prohlídky, náhradní díly, manipulační technika, vysokozdvižné vozíky, DESTA od firmy DAMATECH, spol. s r.o.
DAMATECH, spol. s. r.o. Manipulační technika Dačice
Rentgen servis Jindřichův Hradec
Pracujete s rentgenem a hledáte odbornou firmu, která nabízí servis a zkoušky těchto přístrojů? Neváhejte se obrátit na Rentgen - servis Karel Zeman z Jindřichova Hradce.
Servis rentgenových přístrojů Jindřichův Hradec
Potřebujete zajistit servis rentgenových přístrojů odbornou osobou? Firma Rentgen - servis Karel Zeman z Jindřichova Hradce nabízí své služby pro celou ČR.
Přesné frézování dílů na CNC obráběcích strojích - kusová i sériová výroba
Dačická firma Miroslav Mácha obrábění kovů s.r.o. poskytuje služby v oblasti obrábění a frézování dílů na výkonný CNC obráběcích centrech. Firma se zaměřuje na kusovou i sériovou výrobu.
Zkoušky rentgenových zařízení, revize, servis RTG, radiační ochrana
Zkoušky rentgenových zařízení, pravidelné kontroly a revize rentgenů, servis a opravy RTG, radiační ochranu pracoviště Vám zajistí společnost Rentgen - servis Karel Zeman.
Válcování závitů od M3 do M30 na válcovačkách UPW 12,5 až do pevosti materiálu 1200 MPa
Válcování závitů od M3 do M30 na válcovačkách UPW 12,5 až do pevosti materiálu 1200 MPa nabízí firma Miroslav Mácha obrábění kovů s.r.o. v Dačicích.
Soustružení a obrábění kovových dílů na CNC strojích
Soustružení a frézování kovových dílů, práce na CNC strojích, válcování závitů a další zajistí v Dačicích firma Miroslav Mácha obrábění kovů s.r.o.
Půjčovna zemědělských a stavebních strojů Jindřichův Hradec
Zbytečně stroje nekupujte. My Vám je půjčíme. Půjčujeme nářadí, stavební a zemědělské stroje.
Výkup dřeva, dřevěné obaly, dřevovýroba, pila, pořez dřeva
Výrobce dřevěných palet, europalet, výrobu europalet, dřevěných palet. Prodej, výkup dřeva a dřevovýrobou se zabývá firma Pila Benda s.r.o.
Solární ohřev vody | Třeboň
Ohřívat vodu můžete i efektivním způsobem solárního systému, který šetří peníze i životní prostředí. Jeden kolektor měřící 2 m2 během dne za ideálních podmínek ohřeje sto litrů vody. Pokud není možné jejich energii využít, instalujeme do domů objemné akumulační nádrže, které uchovají energii pro pozdější využití. Nádrž je dražší záležitost a ...
Náhradní díly na stavební a zemědělské stroje včetně servisu
Prodejem a servisem náhradních dílů na stavební a zemědělské stroje se zabývá společnost ZemStroj s.r.o. z Jindřichova Hradce. Porouchala se nějaká součást vašeho zemědělského anebo stavebního stroje? Řešením mohou být náhradní díly od naší společnosti. Prodej náhradních dílů je uskutečňován pro tato zařízení: - UNC 060, ...