Ve vybavení vaši profesionální či domácí dílny nemůže chybět železářské zboží. Z pestrého sortimentu výrobců a prodejců si můžete vybrat okenní a dveřní kování, panty, kliky, zámky, vložky, klíče, brusivo, vrtáky, závitořezy, kartáče, měřidla, ruční a elektrické nářadí, žebříky, kolečka, zednické a zahradnické nářadí, regály a další zboží.

Mosazné produkty
Jsme indická firma Sunrise International. Náš závod využívá moderní technologie k výrobě mosazných svorek baterií, mosazných kabelových hrdel, mosazných vložek, mosazného zboží, mosazného příslušenství uzemnění, mosazných matic a šroubů, mosazných kotev, mosazného kování, mosazného sanitárního příslušenství a všech dalších příbuzných mosazných ...
Evropská databanka s.r.o. databáze českých a slovenských firem
Litinové poklopy a mříže
Nabízíme obdélníkové a čtvercové poklopy TETRA z tvárné litiny zatížení A - D za příznivé ceny. Rovněž pak litinové poklopy kulaté P-TOP a litinové mříže DRAINEX.
PÁKISTÁN; Lékařské, zkrášlovací, veterinární nástroje
Naše firma AL-ARIF INDUSTRIES se zabývá výrobou, vývojem a exportem všeobecných chirurgických nástrojů, stomatologických nástrojů, manikúrních / pedikúrních / kosmetických nástrojů, veterinárních nástrojů, nástrojů z tvrdokovu, kleští a nůžek. Všechny nástroje vyrábí specializovaný tým odborníků a kontroluje se kvalita. Rádi bychom navázali ...
Evropská databanka s.r.o. databáze českých a slovenských firem
PÁKISTÁN; Výrobky z nerezové oceli
Jsme přední výrobce a exportér kvalitních kosmetických nástrojů, jako jsou malé nůžky, kleště na nehty, nůžky na nehty, pinzety, všechny druhy krejčovských nůžek a chirurgických a stomatologických nástrojů, nože, meče a příbory. Vyrábíme tyto nástroje z velmi kvalitní nerezové oceli, pákistánské i dovezené, podle německé technologie. Zaručujeme ...
Evropská databanka s.r.o. databáze českých a slovenských firem
Velkoobchod komponenty pro nábytkáře Brno
Společnost Petra Tomancová provozuje velkoobchod s komponenty pro nábytkáře. V našem sortimentu naleznete: - stolové nohy - drátěné koše - plastové sokly, lišty - konzoly - písty - nábytkové kování.
Sezonní slevy lešení.
Společnost s 10 letou tradicí v dodávkách a půjčování lešení upozorňuje na zajímavou jarní slevu do 31.3.2011. Jedná se o tyto typy lešení: -PLATINO, LIBERO, RUBINO. Pozor, nová stavební sezóna začíná.
Neplaťte daně, nakupte lešení.
Firma s 10 letou historií ve výrobě a obchodu se stavebním lešením nabízí ve velké podzimní akci, dotovanou výrobcem, sady lešení PLATINO od 450,- Kč/m2. Využijte této mimořádné nabídky.