Chcete kvalitní oplocení pro váš rodinný dům, chatu, chalupu či firemní prostory? Z pestré nabídky výrobců a dodavatelů si můžete vybrat vrata a ploty dřevěné, kovové, betonové, pletivové i plastové. Dále si můžete pořídit vjezdové brány, vchodové branky a garážová vrata jednokřídlá, dvoukřídlá, otočná, posuvná, rolovací, průmyslová.

Průmyslová oplocení příslušenství ploty altány pletiva Kutná Hora
Velkoobchod a maloobchod, prodej : - ohrazení záhonů, ploty - průmyslové oplocení, ploty - zahradní plastový nábytek - dřevěný nábytek - altány - markýzy - schůdky hliníkové, kovové
Předokenní rolety, rolovací mříže, průmyslová vrata
Jsme specialisté na předokenní rolety, rolovací mříže, průmyslová vrata. Nabízíme jejich dodávku, montáž a servis. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Prodej a výroba rolet okr. Beroun
Vyrábíme, prodáváme a montujeme: -předokenní rolety -nadokenní rolety -podomítkové rolety -rolety do novostaveb -rolety hliníkové, ocelové zateplené polyuretanem -bezpečnostní rolety. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Zahradní proutěné ploty výroba Praha západ
Naše společnost se zabývá výrobou plotů. Zahradní zástěny z proutí můžete použít nejen jako plotové zástěny, ale též jako venkovní zástěny k odstínění zvědavých pohledů do vašeho altánu, na pergolu, terasu či bazén. Proutěný plot - plot na plot. Využívá se různá dekorace a materiál. Více info naleznete viz odkaz níže:
Kovářské a zámečnické práce
Výroba kovaných plotů, bran, mříží, zábradlí atd, vč. montáže a návrhu. Dále provádíme restaurátorské práce (restaurátorská licence MK ČR), pozlacování, pocínování.
Vybavení a příslušenství garáží ZAPF
Nabízíme vybavení a příslušenství garáží ZAPF. Produkty: - sekční garážová vrata - vrata „se světelnou hrou" - dálková ovládání - elektrický pohon vrat - možnost solárního proudu - nádrž na dešťovou vodu - sklep. Garáže ZAPF můžeme vybavit přesně podle přání zákazníka.
Rychloběžná rolovací průmyslová vrata Králův Dvůr
Vyrábíme rychloběžná rolovací průmyslová vrata v různých konstrukčních provedeních a typech, sekční vrata, rolovací vrata, vratové výplně.
Rolovací a mrazírenská vrata Beroun
Vyrábíme rychloběžná rolovací a mrazírenská vrata SPEROL, rychloběžná vrata Standard, Profi, Master, Speed, sekční vrata COMPACT, mrazírenská sekční vrata ISO, faldová vrata a vratové systémy.
Stavba plotů Benešov
Společnost pana Miroslava Bohaty se zabývá kromě pokládky zámkové dlažby, autodopravou i stavbou plotů. Stavba plotů včetně vjezdových bran: - ploty drátěné - ploty PVC - ploty kovové - ploty dřevěné. Pro bližší informace o našich službách klikněte na odkaz viz níže.
Kovovýroba
Kovovýroba, ohýbání trubek a kovových profilů, svařování. Obory, které neoddělitelně patří k sobě. Kovovýroba Labai, se sídlem v Kolíně, se zabývá jak zakázkovou výrobou, tak i malými a většími sériemi výrobků. V naši nabídce převažuje výroba ohýbaných dílů z různých ocelových profilů a trubek. Zaměřujeme se na zámečnické práce jako je výroba ...
Rolety do novostaveb
Společnost PROALU s.r.o. vyrábí pro Vás předokenní rolety pro zabudování v novostavbách i pro dodatečnou montáž. Naší specializací jsou rolety do speciálních roletových překladů ve zdivu HELUZ nebo POROTHERM. Rolety dodáváme včetne dopravy a montáže na místě stavby. Dále nabízíme také markýzy a vrata.
Výroba, výměna, montáž plastových oken, eurooken.
Výroba, prodej, montáž, výměna: - okna, eurookna, dveře - plastových oken, plastova okna - dřevěných eurooken, drevena okna - hliníkových oken, hlinikova okna - plastové, dřevěné a hliníkové vchodové dveře, dvere - hliníkové vnitřní dveře - zimní zahrady hliníkové - žaluzie, parapety, rolety - insekticidní sítě a další ...