Chcete kvalitní oplocení pro váš rodinný dům, chatu, chalupu či firemní prostory? Z pestré nabídky výrobců a dodavatelů si můžete vybrat vrata a ploty dřevěné, kovové, betonové, pletivové i plastové. Dále si můžete pořídit vjezdové brány, vchodové branky a garážová vrata jednokřídlá, dvoukřídlá, otočná, posuvná, rolovací, průmyslová.

Garážová vrata, výroba a montáž Praha - hliníková, tepelně izolovaná
Společnost MAVES s.r.o. Vám nabízí výrobu, dodávku a montáž garážových vrat, mříží a systémů zatemnění.
Vnitřní rychlonavíjecí vrata prodej, montáž a servis - zlepšete pracovní prostředí zaměstnanců
Novaferm, s.r.o. nabízí prodej, montáž i servis vnitřních rychlonavíjecích vrat. Oddělte vnitřní prostory a zamezte tak nežádoucímu průvanu.
Novaferm, s.r.o. Rychlonavíjecí průmyslová vrata Praha
Těsnicí límce prodej a montáž - utěsněte nákladový prostor
Nabízíme prodej a montáž těsnících límců, které slouží pro utěsnění vratového otvoru při nakládce a vykládce nákladních automobilů.
Novaferm, s.r.o. Rychlonavíjecí průmyslová vrata Praha
Prodej rolovacích vrata Praha - pro výrobní podniky, sklady
Novaferm, s.r.o. je v Praze prodejcem rolovacích vrat. Vyberte si izolované nebo neizolované lamely sendvičového typu.
Novaferm, s.r.o. Rychlonavíjecí průmyslová vrata Praha
Rolovací mříže prodej Praha - pro obchodní centra, garáže a podobných objektech
Společnost Novaferm, s.r.o. z Prahy zajišťuje prodej rolovacích mříží. K otevírání možno použít elektropohon.
Novaferm, s.r.o. Rychlonavíjecí průmyslová vrata Praha
Oplocení pro vaši stavbu - ocelový plot, mobilní zábrany i plastová svodidla | Praha
Hledáte-li oplocení pro vaši stavbu, PROZNAK Praha pro vás má řešení. Potřebujete odolný ocelový plot, nebo mobilní zábrany či kovové branky?
Hliníkové a ocelové rolovací mříže výroba Praha – bezporuchové
Hledáte způsob efektivní ochrany výlohy nebo vstupu do obchodu? Obraťte na společnost MAVES s.r.o. se sídlem a vzorkovnou v Praze, která nabízí výrobu hliníkových a ocelových rolovacích mříží.
Garážová vrata - rolovací a sekční Praha
Kvalitní garážová vrata za příjemnou cenu prodává a montuje společnost MAVES. Na skladě máme čtyři nejužívanější druhy vchodů do garáže. Do katalogu patří vrata rolovací, která si nárokují jen malý otevírací prostor pod stropem. Na výběr máme tři druhy lamel. K pohonu používáme jak manuální kliku, elektrický spínač či dálkové ...
Parkovací zábrana, silniční bariéry, zábrany Praha
Silniční bariéry, silniční zábrany. Jihomoravská společnost AUTOGARD spol. s r.o., sídlící v Brně a pobočkou v Praze je výrobce a prodejce silničních bariér a zábrany. Vyrábíme: - silniční Bariéra ARB300 - elektromechanická bariéra určena na místa vyžadující vysoký stupeň zabezpečení, fyzicky brání vjezdu neoprávněných vozidel, součástí ...
Nabízíme zámečnické práce
Údržba a rekonstrukce domů pro bytová družstva a společenství. Výroba a montáž - mříže, branky, ploty, zábradlí, dveře, vrata, stavební zámečnické práce, zavírače a dovírače dveří, zámky a bezpečnostní kování. Bezpečnostní sklípkové dveře, vstupní ocelové dveře. Vyklízecí práce a drobné zednické práce.
Komponenty pro posuvná vrata dveře Praha
Naše společnost nabízí komponenty pro posuvná vrata a dveře. Komponenty: - Vozík dvoukolový kuličkový pro posuvné zavěšené dveře, vrata a světlolamy - Vozík dvoukolový ložiskový pro posuvné zavěšené dveře, vrata a světlolamy - Vozík čtyřkolový kuličkový pro posuvné zavěšené dveře, vrata a světlolamy - Vozík čtyřkolový kuličkový pro posuvné ...
Praha výroba montáž parkovací zábrany
Naše společnost AUTOMATICKÁ VRATA - BRÁNY pod vedením pana Jindřicha Kladišovského nabízí výrobu a montáž parkovacích zábran. Zábrany: - velké UNIPARK -L - malé UNIPARK. Více info naleznete viz odkaz níže:
Praha výroba automatická vrata a brány
Naše společnost se zabývá výrobou, montáží a dovozem: - posuvné brány - posuvné závory - garážová vrata - lineární dveře. Spolupracujeme s firmou ROLLING CENTER. Více info naleznete viz odkaz níže:
Pohony pro křídlové brány Praha
Společnost AUTOMATICKÁ VRATA - BRÁNY pod vedením Jidřicha Kladišovského se zabývá dovozem a distribucí: - pohony pro křídlové brány - závory - garážová vrata - lineární dveře. Nedílnou součástí bran i vrat jsou jejich kovové komponenty. Více info naleznete viz odkaz níže:
Praha výroba elektrické závory
Zabýváme se dovozem, distribucí a montáží produktů firmy CAME na našem trhu. V naší nabídce najdete zejména pohony pro křídlové a posuvné brány, závory, garážová vrata, lineární dveře.Nedílnou součástí bran i vrat jsou jejich kovové komponenty. Závory: - závora s ovládacím centrem do 2,5 m - závora s ovládacím centrem ZL 37 do 4 m - ...
Kovářské výrobky brány ploty mříže rámy výplně
Společnost Umakovprodukt nabízí kovářské výrobky. Brány, ploty, mříže, rámy, výplně. Materiály rámů, kovové výplně,předhnuté oblouky,kolečka a kolejničky,samonosní systémy, sloupky, kotevní sloupky, Příslušenství mříží,příslušenství závěsných bran. Kování. Více info zde:
Interiérové vertikální žaluzie prodej montáž Praha 3
Naše společnost se zabývá službami v oblasti výplní stavebních otvorů, jejich zabezpečování a stínění. Dodáváme: - plastová okna i dveře - hliníková okna - EURO okna - žaluzie - rolety - garážová vrata - mříže a další. Jsme ryze českou rodinnou společností. Pro další informace klikněte na odkaz viz níže
Praha výroba hlinikové brány
Společnost INTEGRA METAL SYSTEMS s.r.o. nabízí výrobu hliníkových bran. Bezúdržbový systém s povrchovou úpravou komaxit - hliníkové brány na celý život. Hliníkové brány Aluminco dodáváme v široké škále barev a dekorů. Brány: - levné - klasik - exclusiv. Více info naleznete viz odkaz níže:
Pronájem a instalace mobilního oplocení
Společnost nabízí pronájem a instalaci mobilního oplocení pro firemní akce. Používaný materiál splňuje veškeré technické a bezpečnostní normy platné v ČR a v EU.
M.P.M., spol. s r.o. Pronájem, prodej cateringových stanů
Výroba garážová vrata Praha
Společnost AUTOMATICKÁ VRATA - BRÁNY pod vedením pana Jindřicha Kladišovského nabízí výrobu garážových vrat. Vrata: - sekčn - rolovací. Garážová vrata rolovací: - vysoká kvalita - zvláštní stabilita - bezúdržbový povrh - mnohostranné použití - moderní design - tepelná izolace. Více info naleznete viz odkaz níže:
Praha výroba nesené brány
Společnost AUTOMATICKÁ VRATA - BRÁNY pod vedením pana Jindřicha kladišovského nabízí i výrobu nesených bran. Nesené brány jsou oblíbené díky své konstrukci, která nevyžaduje skoro žádnou údržbu a nepotřebuje vyrovnaný terén. Ovládání: - ruční - motorové. Vyšší pořizovací náklady. Více info naleznete viz odkaz níže:
Praha výroba brány ploty
Naše společnost nabízí výrobu bran a plotů. Výroba na zakázku a přání zákazníka. Přijatelné ceny. Více info naleznete zde:
Praha montáž lešení a oplocení
Společnost EVEREST servis s.r.o. nabízí montáž lešení a oplecení. Zajistíme: - montáž - demontáž - lešenářské práce. Také velice důrazně dbáme na bezpečnost práce a čistotu při provádění montážnických prací. Více info naleznete zde:
Praha prodej a pronájem oplocení M 200
Společnost EVEREST servis s.r.o.nabízí pronájem a prodej oplocení M 200 - průhledné. Sváry trubek, které tvoří obvodový rám plotu jsou po celém obvodu. Tento svár zajišťuje vyšší pevnost rámu. Drátěná výplň je vyrobena ze zinkovaného drátu a přivařena do obvodového rámu. Více info naleznete viz odkaz níže: