Chcete kvalitní oplocení pro váš rodinný dům, chatu, chalupu či firemní prostory? Z pestré nabídky výrobců a dodavatelů si můžete vybrat vrata a ploty dřevěné, kovové, betonové, pletivové i plastové. Dále si můžete pořídit vjezdové brány, vchodové branky a garážová vrata jednokřídlá, dvoukřídlá, otočná, posuvná, rolovací, průmyslová.

Litinové poklopy a mříže
Nabízíme obdélníkové a čtvercové poklopy TETRA z tvárné litiny zatížení A - D za příznivé ceny. Rovněž pak litinové poklopy kulaté P-TOP a litinové mříže DRAINEX.
Mobilní oplocení
Povinností stavební firmy je zajistit oplocení stavby. K tomuto účelu se nejlépe hodí flexibilní, lehce sestavitelné mobilní oplocení. Jednotlivý díl neváží více jak 17 kg. Ceny od výrobce! Oplocení se zaplatí za jednu stavbu a přitom zinkované vydrží několik let.
Litva; Pancéřové dveře
Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli širokého sortimentu levných a bezpečných pancéřových dveří podle požadavků zákazníků. Poskytujeme velký výběr čelních ploch dveří, barev a zámků. Dveře se vyznačují pevností, ochrannými ocelovými deskami potaženými PVC a také bezpečnými zámky. Cena pancéřových dveří se liší v závislosti na typu ...
Evropská databanka s.r.o. databáze českých a slovenských firem