Hledáte odolné a vzhledově zajímavé řešení pro vstup na váš pozemek a také celkové oplocení? Kovová vrata a ploty nabízejí širokou paletu možností a splnění individuálních potřeb. Můžete si tak vybrat z pestré nabídky možností, jako jsou ploty a vrata privátní a průmyslové s otevíráním manuálním i automatickým a provedení klasické i okrasné.

Montáž bezpečnostní mříže žaluzie markýzy vjezdové brány Hradec
Výroba, montáž a prodej: - stínící technika - markýzy - rolovací garážová vrata - vjezdové brány - předokenní rolety - bezpečnostní mříže - žaluzie.
Garážová, garážové vrata Opava
Prodáváme, montujeme garážová, průmyslová, sekční vrata, brány, závory, pohony vrat, bran. Dále se zabýváme programem stínění: - žaluzie - rolety - markýzy - sítě.
Prodej rychloběžná panelová průmyslová rámová sekční vrata Hradec
Výroba, prodej: - průmyslových vrat - panelových sekčních - rámových sekčních - garážových Vrata je možno dodávat v provedení bez prosklení, s oválnými či hranatými průhledy nebo s celosprosklenými sekcemi.
Dodávka, montáž, servis garážová, průmyslová vrata Olomouc
Firma Vladimír Glanc - DOOR nabízí dodání, montáž a servis: - garážových vrat (výkopná, sekční a rolovací) - průmyslových vrat včetně pohonu (sekční a rolovací) - vjezdových bran včetně pohonu - zámečnická výroba. Poskytujeme záruční a pozáruční servis.
Těžba prodej zpracování světlý červený pískovec obklady Náchod
Provádíme těžbu, prodej a zpracování: - světlého a červeného pískovce - triasový kaolinitický pískovec - nabízíme veškeré činnosti až po realizaci Prodej produktů: - schody - dlažby - oplocení rodinných domů - obklady - terasové a plotové zdi - zahradní krby.
Plastová okna, Třemošná
Dodáváme plastová okna a dveře, dále dodáváme dřevěná okna a dveře v provedení EURO, špaletová okna, vídeňská okna, historické repliky, hliníková okna a dveře. Jsme držitelem certifikátu ISO 9001. Pro naše zákazníky nabízíme splátkový prodej s minimálním navýšením ceny.
Vertikální, horizontální žaluzie, markýzy, rolety  Olomouc
Firma TRAX nabízí výrobů a montáž: Horizontální žaluzie: - provedení meziskelní, interiérové na plastová či dřevěná okna - venkovní žaluzie - žaluzie na střešní okna - šířka lamel nabízíme ve velikostech 16, 25, 35 nebo 50 mm - ovládání bowdenem, nekonečným řetězem nebo tyčkou - vyrábíme žaluzie na atypická okna. Vertikální ...
Nové bonusy na žaluzie, rolety, markýzy, baldachýny, Praha, Plzeň
Zákaznická karta, bonusový program, slevy: V současné době přinášíme našim zákazníkům, kteří navštíví vzorkovny v Praze nebo Plzni, možnost získat kartu zákaznického bonusového programu, která umožňuje zákazníkovi k objednávce zboží a služeb čerpat celou řadu výhod dle výběru: - prodlouženou záruku - bezplatnou dopravu - zdarma dodávku ...
Předokenní rolety e sítě proti hmyzu plastová okna dveře Náchod
Výroba a montáž: - plastových oken, zimních zahrad - garážových vrat, plastových vchodových dveří Prodej a montáž: - venkovních a vnitřních parapetů - sítí proti hmyzu - předokenních rolet - stahovacích rolet - žaluzií Prodej a montáž: - dveřních výplní - vitráží - klik - madel - bezpečnostních zámků.
Žiletkový drát, ostnatý drát Česká Lípa Liberec oplocení pletivo
Žiletkový (ostnatý) drát je ověřený způsob, jak účinně ochránit Vaše pozemeky a objekty. Firma Ploty Skočík nabízí své služby i zkušenosti.
Dřevěné ploty Česká lípa dřevěné oplocení Liberec plotové tyčky
Ve firmě Ploty Skočík Vám splníme Vaše přání na oplocení pozemku, či objektu. Navrhneme, vyrobíme a namontujeme dřevěný plot podle Vašich představ.
Ploty Liberec drátěné oplocení Alugreen drátěné oplocení pletivo
Ploty Skočík se specializuje na drátěné oplocení. Nabízí oplocení pozinkované, poplastované, komaxitované. Novinkou v drátěném opocení je Alugreen s životností 30 let.
Výroba vjezdové křídlové posuvné brány automatické pohony Hradec
Výroba, dodávka, prodej, montáž: Vjezdové brány. - křídlové - posuvné po kolejnici - letmo uložené - nesené v ložiskách - k bránám dodáváme automatické pohony včetně příslušenství. Stavíme lehké konstrukce. - ocelové schodiště - ploty - portály - mříže - branky - zábradlí Zajišťujeme kompletní stavební zámečnické prvky.
Ploty oplocení pletiva vrata brány Česká Lípa Ml. Boleslav Libere
Naše firma je specialistou na ploty. Dodáváme, montujeme a opravujeme: -oplocení drátěné -oplocení dřevěné -moduly pro sportoviště -brány, branky -vrata -celé plotové systémy Naše plotové systémy mají široké použití od oplocení staveniště, zahrad, budov, hřišť, závodišť, škol, školek tak i podniků.
Bezpečnostní, přístupové systémy, informační technologie Zlín
Firma STILCOM.CZ s.r.o. nabízí služby: 1. V oblasti bezpečnostních systémů : - poradenství v oblasti podnikové bezpečnosti - zabezpečovací systémy - ochranné prvky - oplocení žiletkovým drátem - docházkové systémy - přísupové systémy - bezpečnostní a kamerové systémy - elektronická ochrana místností proti odposlechu - zamykací ...
Montáž předokenních rolet, výklopná garážová vrata Olomouc
Firma Rolterm, BVR spol. s.r.o. nabízí výrobu, montáž a prodej: Vratové systémy: - průmyslová vrata - privátní vrata - průmyslová sekční vrata - vrata rolovací, skládací, dvoukřídlá, posuvná do strany - průmyslová segmentová vrata - garážová sekční kazetová vrata - výklopná garážová vrata. Dodávka a montáž: - rolovacích ...