Široký sortiment topenářského materiálu přináší kompletní nabídku od prověřených dodavatelů, jako jsou topenářské filtry, šroubení, zpětné klapky, ventily, hlavice, oběhová čerpadla, expanzní nádoby, radiátory, kompenzátory, tvarovky, spojky, trubky a izolace, solární systémy, filtry, tvarovky, měřidla, teploměry a regulace a další výběr.

Výstavba solárních elektráren, kovovýroba Hodonín
Nabízíme: -solární ohřevy, tepelná čerpadla, kovovýroba, spojovací a hutní materiály, kotle na biomasu, solární ventilace, systémy termodynamiky. Nově se zabýváme: -rekonstrukce starých kotlů, pronájem strojů a nářadí.
PIP potrubí, předizolované potrubí
Předizolované potrubí, PIP potrubí lze použít jako: parovodní, horkovodní, teplovodní, v provedení podzemním i nadzemním. (potrubí, oblouky, odbočky, armatury, kompenzátory, pevné body a ostatní příslušenství včetně monitorovacího systému) pro média od -200°C do +140°C -200°C do +300°C -rozvody tepla a chladu -podzemní bezkanálové uložení, ...
Potrubí a armatury na celou akci.
Společnost s 20 letou tradicí dodávek pro výstavbu a rekonstrukci sítí, vodárenských a plynárenských řadů a rozvodů v plastu i litině doporučuje vynikající značky: -HAWLE, JMA armatury -PIPELIFE a WAVIN tlakové trouby -ISIFLO spojky -SAIN-GOBAIN, BUDERUS, také DUCTUS tvarovky a trubní systémy. Kompletní dodávka včetně nářadí pro řemesla voda, ...
Stojaté a ležaté bojlery
Stojaté a ležaté bojlery vyrábí a dodává firma se 40 letou praxí. Objem tlakových nádob až 30 000 l. Vyrábíme také stojaté zásobníky vody a vzdušníky, tlakové nádoby, zařízení kotelen, nádoby se zařízením pro úpravu na vodu pitnou, hranaté netlakové nádoby do 5000 l a mnoho jiných technologických zařízení.
SolarVenti, solární ohřevy, Dubňany
Zajišťujeme dodávku i montáž produktu pro řešení větrání a temperování SolarVenti.. Solární systém zajišťuje bezobslužné celoroční ovětrání a to bez dalších nákladů na el.energii! Více v sekci PRODUKTY. Dále nabízíme: -solární ohřevy -kotle na peletky -tepelná čerpadla -solární ventilaci -kovovýrobu -hutní materiály -FVE.
Vodo,topo,plyn-servis, Hrušky
Služby pro Vás: -zajistíme dodávku, montáž a projekci Vašich odpadů a vody -klasické radiátorové i podlahové vytápění nebo je možno i oba způsoby nakombinovat. Zdarma poskytneme cenovou nabídku i poradenskou činnost -montáže plynu.
Dodavatel solárních systémů, Hrušky
Využite nejekonomičtějšího ohřevu teplé užitkové vody a přitápění do otopného systému. Slunce tady bude pořád a je jen na Vás jestli mu dovolíte aby sloužilo i Vám.
Inteligentní topné kabely
samoregulační topné kabely : ideální řešení - na ochranu potrubí proti zamrznutí- temperování a ohřevy potrubí,- ochrana střech, střešních úžlabí okapových žlabů před sněhem a ledem - ochrana venkovních ploch před sněhem a náledím
Kotle na hnědé uhlí.
Společnost s více jak 40 letou praxí ve výstavbě ekologických kotlů na hnědé uhlí sděluje, že dovršila 50 realizací v ČR a v zahraničí. Stavíme také stále oblíbenější kotle na dřevní odpad a biomasu. Optimalizujeme provoz stávajících kotlů s podstatnými úsporami.
Tepelná čerpadla Znojmo , Třebíč , Jihlava
Alternativní , obnovitelné zdroje , nerezové dvouplášťové bojlery značky ACV. Kompletní dodávky a široký sortiment v různých provedení tepelných čerpadel IVT. poradenství, prodej, montáž, servis, švédská čerpadla Typy tepelných čerpadel: Země/voda-plocha Země/voda-rybník Země/voda-vrt Voda/voda Větrací vzduch + země/voda Odpadní ...
Solární systémy pro ohřev vody Hodonín, Břeclav, Brno
Poradenství, prodej a montáž, servis solární ohřevy teplé užitkové vody (TUV). Zajímavá fakta: v ČR na 1 m2 dopadne za rok sluneční záření o výkonu od 800 – 1100 kWh v závislosti na konkrétním regionu a poloze. Budeme-li schopni toto záření „pochytat" a „naskladovat" a využít dle potřeby, teoreticky nám bude stačit plocha 20 m2 solárních ...
Tlakové nádoby do 30m3
Společnost s 20 letou zkušeností při výrobě tlakových nádob až 30m3, (dodává 25 nádob/měsíčně) nabízí kapacitu v této oblasti.
Rekonstrukce vodovodních řadů obcí.
Firma s téměř 20 letou zkušeností na trhu s vodárenskými armaturami poskytne veškerý sortiment armatur, spojek, šoupat, zpětných klapek, trubního materiálu, navrtávacích pásů, hydrantů a pod. pro rekonstrukci Vašich vodovodních řadů.