Široký sortiment topenářského materiálu přináší kompletní nabídku od prověřených dodavatelů, jako jsou topenářské filtry, šroubení, zpětné klapky, ventily, hlavice, oběhová čerpadla, expanzní nádoby, radiátory, kompenzátory, tvarovky, spojky, trubky a izolace, solární systémy, filtry, tvarovky, měřidla, teploměry a regulace a další výběr.

Montáž , dodávka vodoinstalace, plynoinstalace Olomouc
Nabízíme montáž a dodávku: - vodoinstalace - vnitřní i venkovní kanalizace včetně připojení na kanalizační stoku nebo dopojení na podzemní kanalizační objekty - rozvody vody vnitřní i vnější - předstěnové systémy Geberit - požární skříně a armatury - plynoinstalace - potrubí a armatury pro rozvodu plynu - montáž ...
Vodoinstalatérské, topenářské, plynařské práce Uherské Hradiště
Nabízíme instalatérské práce: Topenářské práce: -podlahového topení, vytápění -dodávka veškerých značek topných těles, kotlů, ústředního topení Plynařské práce: -dodávka plynových spotřebičů, ohřívačů vody, bojlerů, karmy. Vodoinstalatérské práce: -dodávka - umyvadel, vany, sprchové kouty, odpadové výtokové armatury.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Solární systémy pro ohřev vody Hodonín, Břeclav, Brno
Poradenství, prodej a montáž, servis solární ohřevy teplé užitkové vody (TUV). Zajímavá fakta: v ČR na 1 m2 dopadne za rok sluneční záření o výkonu od 800 – 1100 kWh v závislosti na konkrétním regionu a poloze. Budeme-li schopni toto záření „pochytat" a „naskladovat" a využít dle potřeby, teoreticky nám bude stačit plocha 20 m2 solárních ...
Tlakové nádoby do 30m3
Společnost s 20 letou zkušeností při výrobě tlakových nádob až 30m3, (dodává 25 nádob/měsíčně) nabízí kapacitu v této oblasti.
Odsávací kovové hadice
Výroba a prodej nerezových vlnovců a kompenzátorů, nerezových tenkostěnných trubek, kovových tlakových hadic, kovových ochranných, odsávacích a plynových hadic, montažních kufříkových sad pro samostatnou montáž koncovek na kovové hadice, závěsů, podpěr a uložení.
Kompenzátory
AMN - Axiální kompenzátory s koncovkami s vnitřním trubkovým kuželovým závitem R (celonerezové provedení). AGP - Axiální kompenzátory s koncovkami s vnějším trubkovým válcovým závitem G a vnější ochrannou trubkou (celonerezové provedení). ARN - Axiální kompenzátory s trubkovými koncovkami určenými k dalšímu přivaření (celonerezové ...
Kovové hadice
Tlakové kovové flexibilní hadice z nerezových ocelí s různými typy koncovek pro různá média.
Rekonstrukce vodovodních řadů obcí.
Firma s téměř 20 letou zkušeností na trhu s vodárenskými armaturami poskytne veškerý sortiment armatur, spojek, šoupat, zpětných klapek, trubního materiálu, navrtávacích pásů, hydrantů a pod. pro rekonstrukci Vašich vodovodních řadů.
Tepelné čerpadlo ATREA
Naše společnost vyvinula integrovaný systém vytápění, přípravy teplé užitkové vody a chlazení pro pasivní domy. Tento systém pracuje ve vazbě na moderní vzduchotechnické systémy – teplovzdušné vytápění a řízené větrání s rekuperací tepla. Jedná se o zcela nové tepelné čerpadlo země / voda TCA 3.1, využívající zemní plošný kolektor z trubek PE-X ...
Tepelná čerpadla, tepelné čerpadlo Opava
Naše firma Elektro fa Pavelek nabízí prodej a montáž: - tepelná čerpadla NIBE - tepelné čerpadlo NIBE. Dále můžeme pomoci v oblasti fotovoltaiky, měření, regulace. Zabýváme se také ekologickou úpravou vody bez chemických přísad.