Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Prodej stavebnin, stavebního nářadí, techniky a stavebních materiálů
Široký sortiment zboží pro Vaše stavební projekty, jako jsou tvárnice, obklady, nářadí a technika, najdete v obchodním domě Haus Spezi v Třebíči.
Zpracování a prodej dřeva Moravské Budějovice – kvalitní služby pro širokou veřejnost
Pokud se chystáte k výstavbě pergoly a nevíte jaké stavební řezivo je na tento projekt potřeba zastavte se na pile v Moravských Budějovicích, kde vám rádi poradí a řezivo rovnou připraví.
Plastové obrubníky a hřeby pro neviditelné zakončení okrajů zámkové a zatravňovací dlažby
Plastové obrubníky v různých výškách pro zakončení okrajů zámkové a zatravňovací dlažby nebo oddělení zatravněných ploch včetně hřebů pro jejich ukotvení pořídíte na e-shopu andel.cz.
Anděl CZ, s.r.o.
Položení zámkové dlažby na chodníky či příjezdové cesty, přadlažba chodníků
Zámková dlažba je praktická a stále velmi oblíbená. Položením dlažby, předlažbou chodníků a na další stavební a zednické práce se zaměřuje firma Jaromíra Vyhnálka v okolí Třebíče, Jemnice a Dačic.
Prodej obkladů do koupelny, dlažby vnitřní i venkovní
Prodej obkladů do koupelny v mnoha barevných variacích a typech najdete v Třebíči v obchodním domě Haus Spez, který poskytuje vše pro dům i zahradu.
Truhlářské potřeby Moravské Budějovice – prodejna pro kutily a stavebníky
Konečně jste si našli trochu času abyste dohnali práci, kterou neustále odkládáte. Potřebujete zbrousit trámy, ale když vyndáte brusku zjistíte, že vám došli brusné pásy. A co teď?
Realizace výměníkových stanic pro přeměnu tepelné energie a rozvod tepla
Kompletní realizaci výměníkových stanic, které slouží k přeměně tepelné energie a rozvodu tepla, zajistí na celém území Vysočiny firma Dolmont Energo.
DOLMONT ENERGO s.r.o.
Plynové kotle od osvědčených výrobců – dodávky, montáž
Dodávku a montáž spolehlivých plynových kotlů zajistí v okolí Náměšti nad Oslavou a Jaroměřic nad Rokytnou společnost K-TOP, s.r.o. Topte bezpečně a úsporně.
K-TOP, s.r.o.
Montáž rozvodů impulsního potrubí – potrubářské práce
O montáž rozvodů impulsního potrubí se na území Vysočiny postará firma Dolmont Energo z Třebíče. Provádíme také veškeré potrubářské práce, montáže a opravy potrubních systémů.
DOLMONT ENERGO s.r.o.
Rozvody potrubí pro rozvod tepla a chlazení – montáž, demontáž, opravy
Technologické celky pro rozvod topení a chlazení instaluje firma Dolmont Energo. Zajistíme montáž, demontáž i opravy rozvodů tepla a chlazení.
DOLMONT ENERGO s.r.o.
Plynoservis Třebíč, montáž kondenzačních kotlů a tepelných čerpadel, čištění a revize kotlů
Jsme certifikovanou servisní a montážní firmou výrobce kotlů a tepelných čerpadel BUDERUS od německého výrobce Bosch Termotechnika.
Dřevovýroba Třebíč, výroba dřevěných obalů, palet, stavebního řeziva, prodej paliva, pilin, štěpků
Naše firma z okresu Třebíč provádí kompletní služby v oblasti dřevovýroby, prodej dřevěných obalů, palet, paletových přířezů a stavebního řeziva, prodej paliva, pilin a štěpky.
Výrobky pro instalaci vody, topení, plynu, sanitární zboží pro vybavení koupelen, umýváren
Kompletní sortiment výrobků pro instalaci vodovodních, topných i plynových systémů a také sanitární zboží pořídíte v prodejnách TRADE LUKÁŠ s.r.o.v Třebíči a v Jihlavě
Jímky na dešťovou vodu z plastu za výhodnou cenu - praktický sběr vody na zahradě
Společnost ITMS plast s.r.o., která poskytuje své služby po celé Vysočině Vám dodá kvalitní plastové jímky pro sběr dešťové vody pro zalévaní zahrady či splachovaní suché toalety.
Výrobky z plastu, plastové jímky samonosné, dvouplášťové, žumpy za akční ceny
Specialista na plastovou výrobu, plastové jímky (žumpy), samonosné, dvouplášťové a k obetonování je společnost ITMS plast s. r. o., s působností po celé ČR.
Plastová zátěžová zatravňovací dlažba ProGrass MAX - zelené parkovací plochy, příjezdové cesty
Ideálním řešením pro zpevnění venkovních ploch je plastová zátěžová zatravňovací dlažba ProGrass MAX, kterou zakoupíte na e-shopu ANDĚLCZ. Využívá se pro zelené parkovací plochy i příjezdové cesty.
Anděl CZ, s.r.o.
Výroba podzemních plastových sklepů - moderní alternativa klasického sklepu
Výrobou kvalitních moderních podzemních plastových sklepů se zabývá společnost ITMS plast s.r.o. Výrobky dodáváme po celé České republice.
Odolná a ochranná fitness gumová rohož na podlahy pro fitness centra a tělocvičny
Na e-shopu ANDĚL CZ pořídíte přírodní gumové rohože, které ochrání podlahy ve fitness centrech a tělocvičnách. Gumové rohože představují perfektní ochranu proti dopadu těžkých předmětů – činek.
Anděl CZ, s.r.o.
Hlíníkové kotvící profily U,L a těsnění pro skleněná zábradlí – prodej, dodávka
Hliníkové kotvící profily U,L prodává e-shop ANDĚL CZ. Prodáváme Al kotvící profily pro skleněná zábradlí i těsnění kotvícího profilu.
Anděl CZ, s.r.o.
Truhlářské řezivo z kvalitních výřezů - prodej i na zakázku
Společnost Wood Rakušan má v prodeji truhlářské řezivo z kvalitních výřezů, prkna a fošny různých rozměrů, řezivo vyrábí i na zakázku po celé Vysočině a Jihočeském kraji.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Elegantní hliníkové pergoly pro zastínění terasy a verandy s antikorozním nástřikem
Elegantní hliníkové pergoly pro zastínění terasy nebo verandy opatřené antikorozním nástřikem nakoupíte na e-shopu firmy ANDĚL CZ. Při nákupu pergoly obdrží každý zákazník její doručení zcela zdarma.
Anděl CZ, s.r.o.
Kyvné střešní okno s tepelným límcem a filtrem proti hmyzu – nákup na e-shopu
Kvalitní kyvná dřevěná střešní okna KEYLITE v různých rozměrech objednávejte na e-shopu ANDĚL CZ. Okna jsou dostupná i ve variantě s tepelným límcem a sítí proti hmyzu.
Anděl CZ, s.r.o.
Odpadní jímky známé jako žumpy, určené pro odpadní vodu bez možnosti připojení kanalizace
Odpadní jímky neboli žumpy vyrábí a prodává firma ITMS plast s.r.o. ve více variantách. Záleží na typu prostředí, kam bude jímka umístěná. Bez kanalizace jedině jímku.
Prodej hoblovaného dřeva a řeziva - podlahová, palubková prkna
Výroba a prodej sušeného řeziva určeného pro truhlářskou a stavební činnost. Hoblování dřeva, hoblované řezivo, palubková prkna dodává WOOD RAKUŠAN.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Podzemní plastové sklepy s dobrou hydroizolací - praktické řešení vlhkosti ve sklepě
Společnost ITMS plast s.r.o. poskytuje kvalitní a certifikované podzemní plastové sklepy s dobrou hydroizolací a vysokou životností jsou praktickým řešením vlhkosti ve sklepě.