Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Rozváděče nn a elektroměrové rozváděče
Vyrábíme a dodáváme dle požadavků zákazníka elektrorozvodná elektroměrová jádra pro panel. výstavbu a rekonstrukce s protipožární odolností EW30-DP1, elektroměrové rozváděče mnoha typů vč. nepř. měření a elektroměr. rozváděčů s odolností EW60-DP1. Vyrábíme rozváděče nn dle požadavků zákazníka.
Velkoobchod podlahové krytiny Teplice
Společnost Rieger spol.s r.o. Vám nabízí velkoobchodní prodej podlahových krytin. V našem sortimenzu naleznete: - plovoucí podlahy - parkety - koberce - korek - PVC. Spolu s prodejem podlahových materiálů se po celou dobu naší existence zabýváme i pokládkou a montáží.
Plastová okna a dveře Teplice
Společnost DANMO se zabývá výrobou a montáží plastových oken a dveří. Plastová okna: - okenní systémy PANORAMA . Osvědčení dodavatelé v programu Zelená úsporám.