Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Montáž tepelných čerpadel Plzeň, kvalitní švédská tepelná čerpadla značek NIBE a Regulus
Montáž tepelných čerpadel Plzeň, kvalitní švédská tepelná čerpadla značek NIBE a Regulus, zdroj tepla pro vytápění a ohřev vody, úspora energie, velmi tichý chod, rozumná cena.
Tlumivky
Vinuté díly pro elektronická zařízení z měděného drátu a lanka, tlumivky a jiné součástky pro automotive zhotovuje ALLTRONIC, spol. s r.o.
Stájové rošty z betonu Klatovy - dlouhá životnost materiálu.
Vlastníte prasata a sháníte betonové stájové rošty? U nás jste správně! Zabýváme se výrobou betonových stájových roštů pro prasata, skot a telata.
Provzdušňovací přejezdné rošty do skladů a seníků, Klatovy
Provzdušňovací rošty pro optimální větrání ve skladech ovoce a zeleniny, seníků z kvalitního německého betonu s dlouhou životností realizuje ATRO - BETON, spol. s r. o., Klatovy.
Nerezavějící ocel s uplatněním ve všech odvětvích průmyslu
Široké portfolio výrobků z nerezavějící oceli od společnosti Schwer Fittings s.r.o. nachází své uplatnění napříč všemi odvětvími průmyslu od výroby po potravinářství.
Schwer Fittings, s.r.o. nerezové hydraulické šroubení Plzeň
Rozvaděče na zakázku, elektroměrné skříně Rokycany
Výrobu rozvaděčů přímo na zakázku dle přání zákazníka či investora nabízí společnost ELPLAST-KPZ Rokycany, spol. s r.o. se sídlem v Mlečicích č.p. 45 v okrese Rokycany v Plzeňském kraji.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Potrubářská činnost, montáže a opravy potrubních systémů
Potrubářská činnost, montáž plynového potrubí, potrubních systémů pro potravinářský a chemický průmysl, plynových přípojek a zařízení realizuje SWE Technologies a.s., Plzeň.
Hydraulické šroubení a trubky, manometry Plzeň - široký sortiment včetně montážních doplňků
Široký sortiment hydraulického šroubení, trubek a spolehlivých manometrů do různě náročného prostředí, včetně drobného příslušenství k montáži nabízí česká firma Adrian – HADICEADRI z Plzně.
Montáž plastových, dřevěných a hliníkových oken, dveří, Plzeňsko
Kompletní služby v oblasti prodeje, distribuce a montáže eurooken, plastových, hliníkový i dřevěných oken i dveří nabízí firma HRDINA a JAKEŠ okna s.r.o. ve Městě Touškov nedaleko Plzně.
Polymerbetonové krmné žlaby pro skot a prasata Klatovy
Krmné žlaby z polymerbetonu pro dobytek, různých velikostí a typů, s velkou odolností, trvanlivostí zhotovuje společnost ATRO - BETON, spol. s r. o., Klatovy.
Výroba DC/DC měničů
Společnost ALLTRONIC se sídlem nedaleko Plzně se specializuje na výrobu součástek a DC/DC měničů ve standardních i zákaznicky modifikovaných variantách.
Výroba potrubní techniky z nerezu i titanu
Výrobou potrubní techniky jako jsou šroubení, armatury, trubky a hadice i další příslušenství z nerezavějící oceli nebo titanu se zabývá společnost Schwer Fittings s.r.o.
Schwer Fittings, s.r.o. nerezové hydraulické šroubení Plzeň
Kusová výroba kabelových svazků
Společnost DURANGO electronic s.r.o. z Plzně nabízí své služby kusové výroby kabelů různých rozměrů a kabelových svazků podle zadání zákazníky.
DURANGO electronic s.r.o.
Servis vzduchotechniky, topení, chlazení a měření regulace Domažlice
Společnost PROKAT invest s.r.o. z Domažlic nabízí odborný servis vzduchotechniky, topení, chlazení i měření regulace včetně hlídání pravidelných servisních prohlídek.
Výroba rozvaděčů na zakázku Rokycany
Máte specifické požadavky na rozvaděč? Kontaktujte společnost Elplast – KPZ Rokycany, spol. s r.o., která nabízí výrobu rozvaděčů na zakázku podle požadavků.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Skříně pro plynoměry Rokycany
Bezúdržbové skříně pro plynoměry robustní konstrukce se zárukou 3 roky vyrábí společnost Elplast – KPZ Rokycany, spol. s r.o.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Mobilní WC pronájem a servis Plzeň -  vhodné na stavby a jakékoliv veřejné akce!
Společnost TOI TOI se sídlem v Plzni nabízí pronájem a servis mobilních wc toalet, mobilního oplocení, kontejnerů a dalšího sanitárního vybavení na stavby i venkovní akce.
Elektroměrové rozvaděče Rokycany
Elektroměrové rozvaděče pro přímé i nepřímé měření v provedení vestavném nebo v provedení samostatného pilíře či skříňky k uchycení na stožár nebo stěnu nabízí Elplast – KPZ Rokycany, spol. s r.o.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Výroba rozváděčů Rokycany
Výrobou rozváděčů z moderních materiálů dle harmonizovaných evropských norem se zabývá společnost Elplast – KPZ Rokycany, spol. s r.o.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Sanační a rychle tuhnoucí hmoty Plzeň – vývoj, inovace, výroba
Společnost IZOLSAN s.r.o. z Plzně se zabývá vývojem, inovací a výrobou prvotřídních sanačních a rychle tuhnoucích hmot s mnohostranným využitím nejen ve stavebnictví.
Rozvaděče pro veřejné osvětlení Rokycany
Široký výběr rozvaděčů pro veřejné osvětlení z kvalitních materiálů zaručujících dlouhou životnost a nutnost minimální údržby nabízí společnosti Elplast – KPZ Rokycany, spol. s r.o.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Schwer Fittings - specialista na spojovací potrubní techniku z nerezavějící oceli
Hledáte dodavatele kvalitní spojovací potrubní techniky vyrobené z nerezavějící oceli? Společnost Schwer Fittings s.r.o. je specialista ve svém oboru a splní nároky i těch nejnáročnějších klientů.
Schwer Fittings, s.r.o. nerezové hydraulické šroubení Plzeň
Přípojkové skříně Rokycany
Velký výběr přípojkových skříní pro smyčkové připojení zemním kabelem nebo koncové připojení kabelem nabízí společnost Elplast – KPZ Rokycany, spol. s r.o.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Plechové lehké střechy - hliníková, pozinkovaná střešní krytina
Plechové lehké střechy Vám poskytne naše společnost SALVATOR STŘECHY s.r.o., která je významným dodavatelem střešní krytiny. Nabízíme Vám hliníkové a pozinkované střešní krytiny v Plzni a okolí.
Rozvaděče Rokycany
Pokud hledáte širokou nabídku katalogových rozvaděčů i specifických rozvaděčů na míru, obraťte se s důvěrou na společnost ELPLAST-KPZ Rokycany, spol. s r.o.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany