Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Komůrkový polykarbonát Makrolon - prodej prosvětlovacích desek
Neváhejte a pořiďte si komůrkové polykarbonátové desky Makrolon. Desky velice dobře odolávají povětrnostním vlivům, což je činí téměř bezúdržbové.
KLAHOS spol.s r.o. Světlíky a polykarbonáty Česká Třebová
Polykarbonátové prosvětlovací desky z Makrolonu Česká Třebová
Nabízíme polykarbonátové prosvětlovací desky z Makrolonu, které vynikají tepelně izolačními vlastnostmi a zároveň odráží sluneční UV záření.
KLAHOS spol.s r.o. Světlíky a polykarbonáty Česká Třebová
Dveře interiérové, venkovní, bezpečnostní i protipožární
Dveře interiérové, venkovní, bezpečnostní i protipožární, dřevěné, ocelové, jednokřídlé, dvojkřídlé, výrobu protipožárních uzávěrů realizuje ADOR CZ s.r.o.
Korková plovoucí podlaha Lanškroun – prodej odolných snadno udržovatelných podlahových krytin
Prodej lakovaných korkových podlah Meister - jsou vysoce odolné, prostředí nezatěžující a lehce udržovatelné - Podlahářství Václav Turek Lanškroun
Betonové parkové lavičky – variabilní a odolné
Společnost HORIZONT-SILIDUR spol. s r.o. z České Třebové nabízí prefabrikované betonové lavičky, které jsou odolné, variabilní a bezúdržbové.
Novinka Koratherm Aquapanel Ústí nad Orlicí -  jednořadé a dvouřadé provedení
Nabízíme luxusní otopná tělesa do Vaší koupelny Koratherm Aquapanel v jednořadém a dvouřadém provedení v barevného odstínu ze vzorníku KORADO nebo RAL - KORADO, a.s. Ústí nad Orlicí
Prodej písku Ústí nad Orlicí - písek, štěrk, kamenivo
Nabízíme prodej písku, štěrku a kameniva pro výrobu dlažeb, staveb a jako zásypový materiál na cesty.
Světlíky střešní, bodové, prosvětlovací desky, dodávka a montáž, Česká Třebová
Světlíky střešní, otevírací, bodové, pásové, obloukové, prosvětlovací desky střech, stěn i bazénu dodává, montuje a servisuje společnost KLAHOS spol. s r.o., Česká Třebová.
KLAHOS spol.s r.o. Světlíky a polykarbonáty Česká Třebová
Bodové světlíky, odvod kouře a tepla – LAMILUX
Společnost KLAHOS nabízí bodové světlíky, světelné střešní pásy, zařízení pro denní větrání a zařízení na odvod kouře a tepla.
KLAHOS spol.s r.o. Světlíky a polykarbonáty Česká Třebová
Tepelné izolace pro nákladní automobily Vysoké Mýto -  různé druhy provedení
Zabýváme se výrobou tepelně izolačních sendvičových panelů s příměsí polyuretanu a polystyrenu - PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto Polyuretanové tepelné izolace
Posuvné stěny Ústí nad Orlicí - dveře s automatickou aretací nebo s centrálním ovládáním
Výroba moderních a účelných posuvných stěn, které dokonale prosvítí interiér, posuvné dveře s automatickou aretací nebo s centrálním ovládáním - Stavona, spol. s r.o. České Libchavy, Ústí nad Orlicí
Betonové výrobky pro geotechniku a na výrobu atypických betonových tvarovek
Společnost HORIZONT-SILIDUR spol. s r.o. vyrábí široký sortiment betonových výrobků, které naleznou své využití jak v geotechnice, tak při využití atypických tvarovek.
Kročejová podložka proti vlhkosti PLATON STOP Original
Platon Stop Original poskytuje třikrát větší odolnost proti prostupu vodních par než tradiční PE-fólie, účinně tlumí hluk - Podlahové centrum Lanškroun – Václav Turek
Obkladačské práce, pokládka obkladů, obložení koupelny, schodů, okres Ústí nad Orlicí
Obkladačské práce, pokládku keramických obkladů a dlažeb, obložení koupelny, schodů a veškeré práce s tím související zajišťuje společnost Martin Sladký - Stavby WBS, okres Ústí nad Orlicí.
Výrobce radiátorů – KORADO Česká Republika
Naší nabídkou je široký sortiment radiátorů pro zařízení bytu, domu nebo kanceláře se zaručenou kvalitou - KORADO, a.s. Česká Třebová
Vybavení do koupelen, návrhy koupelen, vodoinstalační materiál, koupelny na klíč
Vybavení do koupelen, vodoinstalační materiál, vany, obklady, dlažby, návrhy koupelen, koupelny na klíč Vám zajistí firma INOB spol. s r. o., sídlící v Ústí nad Orlicí.
Betonárka, výroba betonových směsí, přeprava a prodej betonu, štěrku a písku
Beton, betonové směsi, sypky stavební materiál, písek, štěrk, kamenivo Vám přímo na stavbu dodá betonárka Javůrek CZ s.r.o., sídlící u Ústí nad Orlicí.
Dřevěné podlahy Lanškroun
Dřevěné plovoucí podlahy od naší firmy Václav Turek Podlahářství jsou nejen velmi kvalitní, ale i nadčasové. Jejich provedení se hodí do každého interiéru.
Izolace dodávkových automobilů, tvarové izolace Vysoké Mýto
Firma PSP Izoterm se zabývá výrobou izolací pro obytné kontejnery, chladící boxy, automobilové nástavby a lehké montované stavby metodou pěnění do dutin
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto Polyuretanové tepelné izolace
Tvarové izolace, polyuretanové desky Vysoké Mýto
Výrobou sendvičových panelů a izolačních panelů se společnost zabývá od svého vzniku v roce 1991
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto Polyuretanové tepelné izolace
Dřevěná okna z plastu – pro vás záruka  5 let!
Bezúdržbová dřevěná okna z plastu se zárukou 5 let - vyrábíme plastová okna v široké škále dekorů - Stavona, spol. s r.o. Ústí nad Orlicí
Snižte si náklady na vytápění – jednotka Korasmart 1300
Nástěnné větrací jednotka Korasmart 1300 s rekuperací a hlukovým útlumem - KORADO, a.s. Česká Třebová
Tepelná izolace potrubí Vysoké Mýto - termoizolační materiály na míru
Tepelná izolace potrubí musí být odolná, spolehlivá, ale zároveň tvarově flexibilní a dobře ohebná. Důležitá je proto nejen použitý materiál, ale i samotná výrobní technika.
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto Polyuretanové tepelné izolace
Prodej podlahové krytiny - laminátové plovoucí podlahy | Lanškroun
Prodej podlahové krytiny - laminátové plovoucí podlahy v Lanškrouně. Jste-li z Lanškrouna nebo okolí zastavte se u nás, vybrat si, co se Vám líbí. Potřebujete novou podlahu a rozhodujete se, jaká podlahová krytiny je pro Vás nejlepší? Ozvěte se nám, rádi Vám pomůžeme. Naleznete u nás široký sortiment podlahových krytin. Dodávku ...
Izolace pro automobilový průmysl Vysoké Mýto - atypické rozměry
Tvarové izolace se plně přizpůsobí vašim aktuálním potřebám a požadavkům. Rozměry a podoba tvarové izolace tak záleží zcela na vás.
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto Polyuretanové tepelné izolace