Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Prodej cementotřískových desek Cetris - nehořlavé a odolné vůči vodě
Prodejem nehořlavých cementotřískových desek Cetris v široké škále formátů, se zabývá CZECHCEMENTBOARD v Hranicích, divize Betonyp. Prodáváme v Praze, Brně a po celé ČR za příznivou cenu.
Prodej stavební chemie na zateplení domů a budov – malty, omítkoviny, lepidla
Stavební chemie na zateplení domů a budov prodává firma CZECHCEMENTBOARD s.r.o. z Hranic, divize Arsanit. Malty, omítkoviny, lepidla a další sortiment dodáváme v Praze, Brně a po celé České republice.
Prodej polystyrenových pěnových desek na zateplení střechy, podlahy, fasády a stropu
Polystyrenové pěnové desky sloužící na zateplení fasády, střechy a podlahy prodává firma CZECHCEMENTBOARD s.r.o. Hranice, v Praze, Brně a po celé ČR, divize Arsanit. Dostupné ve všech tloušťkách.
Česká výroba masivních dubových podlah Přerov, ruční výroba klasických, zámeckých parket, mozaiky
Jsme malá rodinná firma, která vyrábí dřevěné dubové parkety z masivu, děláme také dubové železniční pražce.
Prodej střešních krytin a okapových systémů - rekonstrukce, montáže střech na klíč
Kvalitní střechy na klíč realizuje společnost PZ TRADING s.r.o. z Přerova. Zajistíme opravu, rekonstrukci a montáž střechy. Mimo jiné prodáváme střešní krytiny, okapové systémy a jiný materiál.
PZ TRADING s.r.o.
Dřevohliníkové prosklené fasády nejen pro autosalony a obchodní centra
Umožněte nahlédnout do vnitřních prostoru vaší prodejny a nechte si realizovat dřevohliníkové prosklené fasády od společnosti ALBO, která působí po celé České republice.
Bezbariérové posuvné dveře a HS portály - odsuvné stěny a francouzská okna od českého výrobce
Česká firma ALBO DŘEVĚNÁ OKNA A DVEŘE poskytuje kvalitní dřevěné posuvné dveře, portály, stěny a francouzská okna, které jsou vhodné pro bezbariérový přístup.
Bezrámové zasklení, francouzská okna nebo prosklené rohy od českého výrobce
Firma ALBO se sídlem nedaleko Přerova je českým výrobcem kvalitních dřevěných oken a dveří, ale specializuje se i na bezrámové zasklení, francouzská okna nebo prosklené strukturální rohy.
Kvalitní dřevěné vchodové dveře ALBO s vynikajícími tepelněizolačními vlastnostmi
Firma ALBO Dřevěná okna a dveře pana Bouchala Aloise poskytuje nejen kvalitní dřevěná okna, ale i kvalitní dřevěné dveře ALBO s vynikajícími tepelněizolačními vlastnostmi.
Prodej štěrku a písku - rozvoz sypkých materiálů
Prodej štěrku a písku vám zajistí Velocha Josef. Rozvoz sypkých materiálů vám zajistí v Hranicích na Moravě a okolí.
Zimní zahrada na míru - navržená jako přístavba domu
Rádi byste si rozšířili obytný prostor? Nechte si navrhnout zimní zahradu na míru od firmy ALBO.
Hliníkové rohože na hrubé nečistoty - vstupní rohože v hliníkovém rámu
Firma hermély s.r.o. je distributorem čistící techniky z regionu Přerov-Olomoucký kraj. Dodává i rohože. Na hrubé nečistoty jsou vhodné vstupní rohože v hliníkovém rámu, samočistící hliníkové rohože.
Dřevěná, solární eurookna - nízká spotřeba energií a vysoký solární zisk ze sluníčka
Originální a nadčasová dřevěná, solární okna z přírodního ekologického materiálu od společnosti ALBO vám zajistí nízkou spotřebu energií a vysoký solární zisk ze sluníčka.
Mozaikové parkety z kvalitního dřeva - dub
Originální interiér vám zaručí kvalitní dubové mozaikové parkety - zvýší estetický dojem a mají dlouhou životnost. Společnost MOSAIC vám zajistí jejich výrobu a realizaci nejen V Hranicích a Přerově.
Protipožární dveře s požární odolností - prodej, revize
Protipožární dveře jsou dveře se speciální konstrukcí, která zabraňuje rychlému šíření plamenů, kouře a tepelného toku. Jejich prodej a revize vám zajistí firma HASEO sídlící u Hranic a Přerova.
Palivové dřevo, dřevěné dubové brikety - bez obsahu přídavných látek
Společnost MOSAIC nedaleko Přerova a Hranic vyrábí a prodává dřevěné dubové brikety a palivové dřevo bez obsahu přídavných látek.
Zámecké mozaikové parkety dodávají místnosti elegantní a příjemný vzhled
Pro elegantní a příjemný vzhled vašeho bytu nebo domu zvolte zámecké mozaikové parkety od české firmy MOSAIC nedaleko Hranic a Přerova - parkety vyrábí jen z velmi kvalitního dřeva.
Dřevěné podlahy - výroba a prodej mozaikové, rustikální parkety
Při výběru dřevěné podlahy je důležité si promyslet jaký typ podlah si vlastně přejete - společnost MOSAIC u Přerova vám vždy správně poradí při výběru mozaikových nebo rustikálních parket.
Odolná dřevěná podlahová a obkladová prkna - výroba, prodej
Aby váš interiér tvořil příjemnou atmosféru a působil stylovým dojmem, pořiďte si dřevěná podlahová nebo obkladová prkna od firmy MOSAIC u Vsetína, která mají přírodní vzhled a také dlouhou životnost.
Vinylová podlaha v akci - prodej podlahové krytiny za akční cenu
Podlahy a Interiéry - podlahové studio prodává vinylovou podlahu za akční cenu. Zabýváme se prodejem podlahové krytiny a materiálu po celé ČR a pokládku odborně provedeme v Přerově i Hranicích.
Lehká, profilovaná plechová střešní krytina včetně okapů-různé barvy
Plechová střešní krytina je v dnešní době velmi oblíbená pro svoji lehkost. Firma KH montáž provádí montáž této profilované krytiny včetně okapů v regionu Přerov, Olomouc.
Dřevěné podlahy, parkety z dubového nebo jasanového dřeva
Masivní dřevěné parkety dávno nejsou pouze ozdobou zámeckých podlah. Firma MOSAIC nabízí dřevěné parkety z dubového nebo jasanového dřeva, které skvěle doplní interiér vašeho bytu, domu i kanceláře.
Plechové střešní krytiny pro delší životnost střechy-záruka 30 let
Pro delší životnost střechy je nutný správný výběr střešní krytiny. Plechové krytiny se zárukou 30 let prodává a instaluje firma KH montáž v regionu Kroměříž, Přerov.
Plechová střešní krytina pro nové střechy i rekonstrukce
Lehká plechová střešní krytina je ideální pro nové střechy i rekonstrukce. V okrese Olomouc a Prostějov působí firma KH montáž, která provádí pokrývačské a tesařské práce.
Dřevěné brikety, palivové dřevo - prodej
MOSAIC spol. s.r.o. se mimo výroby dřevěných parket zaměřuje také na prodej dřevěných briket a palivového dřeva pro okolí Valašského Meziříčí, Nového Jičína i Přerova.