Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Žulové dlažby, úprava povrchů, živičné povrchy, asfaltové povrchy, betonové dlažby, Olomouc
Firma Dlažby Dušan Ježorský nabízí profesionální a spolehlivou realizaci povrchů na klíč.
Dušan Ježorský Dlažby – realizace, Olomouc
Velkoobchod s ventily a kohouty pro podnikatele s topenářským a vodoinstalatérským materiálem
Na provoz velkoobchodu s ventily a kohouty vhodnými k dodávce pro podnikatele a obchody s vodoinstalatérským a topenářským materiálem se zaměřuje společnost P.A.servis spol. s r. o.
P.A.servis spol. s r. o.
Dřevěná dubová masivní podlaha do rodinných domů i bytů - český výrobce
Firma Sudolský se zaměřuje na výrobu dřevěných masivních dubových podlah a to nejen v Olomouci, Přerově a Prostějově.
Sudolský dřevovýroba Rostislav Sudolský
Ředidla, penetrace, přípravky na likvidaci plísní na zdi, protiplísňová interiérová barva
Ředidla na barvy a penetrační nátěry proti skvrnám prodává v Litovli firma Barvy M.J.Final, s.r.o. Pořídíte u nás i přípravky na likvidaci plísně na zdi nebo protiplísňové interiérové barvy.
Barvy M.J.Final, s.r.o.
Polyesterové desky, PET - POLYESTER - dodávka a zpracování
Společnost Elventa LV, s.r.o. vám zajistí dodávku a zpracování polyesterových desek - PET - POLYESTER.
Elventa LV, s.r.o. Plastové produkty a polotovary
Prodej a míchání barev – tónovací centrum
V prodejně barev M.J. Final v Litovli pořídíte široký sortiment malířských, fasádních a dalších typů barev. Postaráme se i o míchání barev v tónovacím centru.
Barvy M.J.Final, s.r.o.
Barvy, lazury a oleje na dřevo pro venkovní i vnitřní krycí nebo tónovací ochranné nátěry
Kompletní sortiment barev, lazur a olejů na dřevo zakoupíte v prodejně Barvy M.J.Final, s.r.o. Prodáváme krycí nebo tónovací nátěry na dřevo pro venkovní i vnitřní použití renomovaných výrobců.
Barvy M.J.Final, s.r.o.
Prodejna elektroinstalačního materiálu, elektro nejen pro domácnosti
Veškerý elektroinstalační materiál nakoupíte v okolí Šternberku v prodejně Elektro Tomáš Bureš. V našem elektru prodáváme žárovky, lustry, svítidla, vypínače a další elektroinstalační materiál.
Prodej, dodávka, montáž bezpečnostních dveří Securido pro každý byt i dům
Bezpečný domov vám zajistí bezpečnostní dveře Securido. Prodejem, dodávkou a montáží dveří Securido do bytů i domů se zabývá firma MKA Service s.r.o. působící v Olomouci a Prostějově.
Zakázková výroba ze dřeva od profilových lišt, přes nábytek až po dřevěná okna
Olomoucká společnost Řemesla s.r.o. se zabývá zakázkovou dřevovýrobou. Najdete u nich dřevěný nábytek na zakázku, profilové lišty nebo dřevěná okna a dveře nebo eurookna.
Prodej a aplikace značkové stříkané polyuretanové pěny - PUR, stříkané zateplení, realizace zateplení - izolace
Společnost HDT Car s.r.o., divize stříkané zateplení se sídlem v Olomouckém kraji se od roku 2014 zabývá prodejem a aplikací značkové stříkané polyuretanové pěny (PUR).
Nádherné krbové obklady z kamene, praktická a moderní kamenná dlažba - realizace a pokládka
Nádherné krbové obklady z kamene i praktická a moderní kamenná dlažba oživí interiér. Realizaci obložení krbu a pokládku kamenné dlažby zajistí Kamenictví Petr Švardala se sídlem v Olomouci.
Oběhové čerpadlo na topení, pro vytápění i topné systémy
Hledáte výkonné a úsporné oběhové čerpadlo vhodné na topení, pro vytápění nebo pro topné systémy? V eshopu firmy TRITON, která je odborníkem na prodej čerpací techniky si určitě vyberete !
TRITON Tomáš Drábek
Umělý kámen Technistone je skvělou volbou pro obklady koupelen, kuchyňské desky i krby
Kamenictví Petr Švardala vyrábí kuchyňské desky, obklady koupelen, schodiště i krby z umělého kamene Technistone, který dokonale podtrhne vzhled vašeho bydlení.
PP Polypropylen nejen na výstavbu bazénů, nádrží a jímek - prodej, dodávka
Jste-li specialistou v průmyslu a strojírenství, pak je firma Elventa LV správnou volbou. Zajistí vám prodej i dodávku polypropylenu, který je ideálním materiálem na výstavby bazénů, nádrží a jímek.
Elventa LV, s.r.o. Plastové produkty a polotovary
Montáž oken a dveří od českého výrobce přenechejte spolehlivé stavební firmě MKA Service s.r.o.
Stavební firma v Olomouci MKA Service s.r.o. se řadí mezi spolehlivé společnosti, která vám zajistí kvalitní montáž oken a dveří od českého výrobce! Poctivou stavařinou se zabýváme již 15 let!
Velkoobchod nátěrových hmot Olomouc, průmyslové barvy, fasádní barvy, malířské barvy, na dřevo
nabízíme velký výběr sortimentu nátěrových hmot, omítek, fasádních barev, tónovaných nátěrových hmot, malířských a řemeslných potřeb.
Speciální, napínací žabky určené pro LMG ocelová lana a 4-vodičové svazky - prodej
Jsme firma Techlan Chudoba, s.r.o. z Olomouce a prodáváme kvalitní spojovací prostředky. V rámci České republiky dodáváme např. speciální, napínací žabky pro LMG ocelová lana a 4-vodičové svazky.
Prodej vodoinstalačního a topenářského materiálu a vybavení
Široký sortiment vodoinstalačního a topenářského vybavení a materiálu zakoupíte v okolí Litovle a Mohelnice v prodejně MÄFIPO - Ivo Filip v Litovli.
Výroba, prodej levných interiérových posuvných dveří, posuvek na zakázku
Potřebujete nové posuvky? Firma Š+N MIRADE Olomouc vyrábí a prodává levné, ale kvalitní interiérové a posuvné dveře i na zakázku. Moderní šoupačky Vám doma zajistí více prostoru.
Š+N MIRADE s.r.o.
Dřevohliníková okna do všech druhů staveb - prodej, montáž
Pokud chcete mít dřevěná okna, která dobře izolují a nemusejí se opakovaně natírat, pak zvolte dřevohliníková okna od firmy ALBO, která lze použít prakticky do všech druhů staveb.
Specialisté v prodeji a pokládce vinylových podlah
Prodej a profesionální pokládku designových vinylových podlah zajistí v okolí Olomouce společnost PODLAHY-POKER s.r.o.
Špičkové dřevěné vchodové, interiérové dveře - výroba, prodej
Vchodové dveře jsou vizitkou domu, ale také by měly kvalitně zabezpečit a dobře zaizolovat váš dům od nepříznivých vlivů počasí. Proto je zde firma ALBO, která vám vyrobí dveře nejen v Olomouci.
Okenní štěrbiny pro přívod vzduchu - kompletní montáž
Chcete mít svůj byt bez plísní, omezit tepelné ztráty nebo zabránit rosení oken? Firma MKA Service se sídlem v Olomouci a pobočkou v Prostějově má pro vás řešení - okenní štěrbiny pro přívod vzduchu.
Bezpečnostní vchodové dveře značky SECURIDO – Vaše zabezpečená domácnost
Prodej a montáž bezpečnostních vchodových dveří SECURIDO pro domácnosti v Prostějově Vám zajistí stavební firma MKA Service.