Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Nová a kvalitní plastová okna zajistí tepelnou úsporu pro váš domov
Pokud jste se rozhodli pro nová a kvalitní plastová okna, která vám zajistí tepelnou úsporu a moderní vzhled pro váš domov, tak je zde pro vás firma Pavel Knězek z Frenštátu nedaleko Nového Jičína.
Pavel Knězek, s.r.o.
Koberce v rolích, v metráži i kusové za super ceny včetně pokládky
Koberce tlumí hluk a zútulní prostor. Různé druhy koberců v rolích, v metráži i kusové má v nabídce firma Machů Podlahy z Opavy. Koberce prodáváme za super ceny včetně možnosti jejich pokládky.
Machů Podlahy Podlahové krytiny
Tepelná technika - ekologické kotle na uhlí a plyn do rodinných domů s dotací
S vyřízením kotlíkových dotací a pořízením vhodných kotlů na uhlí i plyn do rodinných domů, které jsou ekologické a na něž můžete tuto dotaci získat, Vám pomůže opavská firma CENTRUM NÁŘADÍ.
Česká špičková kvalitní dřevohliníková okna - kvalita s dlouhou životností
TESKO KOLOVRAT s.r.o. z Opavy je tradiční český výrobce dřevohliníkových okna z kvalitních materiálu. Na naše okna se můžete spolehnout, je to kvalita, která vydrží opravdu dlouho!
Lazury na dřevo- pro ochranu dřeva před stárnutím a nepříznivým počasím
SILESIA COLOR je specializovaný velkoobchod nátěrových hmot v Ostravě. V sortimentu nabízíme také lazury na dřevo, které chrání dřevo před stárnutím a nepříznivým počasím.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Výroba a montáž dřevohliníkových oken - velice kvalitní kování a materiál
Firma HON-okna, dveře, s.r.o. je česká firma, která se specializuje na výrobu a montáž špičkových dřevohliníkových oken. Nabízíme precizní a kvalitní kování.
HON-okna, dveře, s.r.o. Výroba dřevěných oken, vchodových dveří
Dřevohliníková okna přímo od výrobce - bezúdržbová, pro domy, byty i kanceláře
Chcete-li okna přímo od výrobce obraťte se na firmu TESKO KOLOVRAT s.r.o., která je tradičním českým výrobcem dřevohliníkových oken v Opavě a okolí.
Šrouby, matice, hřebíky a jiný spojovací materiál - prodej, železářský sortiment
Spojovací materiál jako jsou šrouby, matice, podložky, hřebíky, vruty a sortiment železářství sežene v okolí Krnova a Bruntálu u firmy GAVENDA s.r.o.
GAVENDA s.r.o. Železářství Krnov
Dřevěná okna od českého výrobce - kvalita a zkušenost
Firma HON-okna, dveře, s.r.o. z Opavy je česká firma, která udržuje rodinnou tradici stolařské výroby. Specializuje se na dřevěná okna a dveře.
HON-okna, dveře, s.r.o. Výroba dřevěných oken, vchodových dveří
Sleva a akce na obkladové palubky smrkové  té nejvyšší kvality
Společnost Dřevo Ostrava pro Vás připravila akci na obkladové palubky ze smrkového dřeva té nejvyšší kvality.
Dřevohliníková okna se skvělým designem – všechny výhody v jednom
HON-okna, dveře, s.r.o. z Opavy je tradiční český výrobce oken a dveří. Nabízíme vám dřevohliníková okna se skvělým designem, které skloubí všechny výhody v jednom.
HON-okna, dveře, s.r.o. Výroba dřevěných oken, vchodových dveří
Prodej, dodávka - stavební dřevo, dřevařský materiál pro stavby, truhlářské dílny i domácí kutily
Dřevoprodej Jiří Hrůza dodává stavební dřevo a dřevařský materiál pro stavby, truhlářské dílny i domácí kutily. Zabývá se nákupem a prodejem palubek, stavebního dřeva i truhlářských dřevěných výrobků.
Omývatelné barvy, míchání barev - vysoce omyvatelné interiérové barvy značky HET
Specializovaná prodejna s možností míchání barev, KMB barvy, s.r.o. pro okolí Ostrava, Karviná a Frýdek Místek, má novinku na trhu - vysoce omyvatelnou interiérovou barvu značky HET.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Stěrkové interiérové omítky - vyrovnání a vyhlazení nerovností stěn vašich bytů a kanceláří
Firma MANAZEP PAVEL KNOP nabízí stěrkové omítky, které složí k vyrovnání a vyhlazení nerovností stěn vašich bytů, domů či kanceláří. Působíme v okolí Opavy a Ostravy.
Knop Pavel - MANAZEP Malířství Opava
Hoblované desky, fošny a střešní latě čisté i s impregnací
Prodejem hoblovaných desek, fošen a střešních latí čistých i impregnovaných v okolí Ostravy a Frýdku se zabývá společnost Dřevoprodej Jiří Hrůza, která je dodavatelem kvalitního stavebního dřeva.
Potřeby pro stolaře, truhláře i domácí kutily - prodej nábytkového příslušenství
Prodejem nábytkového příslušenství se zabývá společnost Keny Export – Import s.r.o. z Havířova. Nabízí široký sortiment potřeb pro stolaře, truhláře i domácí kutily za velmi příznivé ceny.
Stavební materiál - prodej stavebnin
Opavská štěrkovna LOSERT spol. s r.o. v Opavě-Jaktaři nabízí širokou nabídku stavebnin a stavebního materiálu.
Tepelná čerpadla NIBE, IVT - prodej, servis, úsporné vytápění pro domy, haly i školy
Komplexní realizaci, odborný servis a prodej úsporného vytápění pro rodinné, bytové domy, sportovní haly či školy zajišťuje společnost Centrum tepelných čerpadel, s.r.o.
Železářství a spojovací materiál různých typů - šrouby, hřebíky, vruty, matice
Pobočka firmy GAVENDA s.r.o. v Opavě je specializovaná prodejna spojovacího materiálu a železářství různých typů, a to šroubů, hřebíků, vrutů a matic.
GAVENDA s.r.o. Železařství, spojovací materiál Opava
Zemní vruty - na ukotvení trubek, pro ploty, terasy, značky, chatky, pergoly
GAVENDA s.r.o. je specializovaná prodejna spojovacího materiálu v Opavě, ve které najdete kvalitní zemní vruty, které jsou vhodné na ukotvení trubek a také pro ploty, terasy, značky, chatky a pergoly.
GAVENDA s.r.o. Železařství, spojovací materiál Opava
Kotevní technika - kotvy pro ukotvení pergol, altánů a garážových stání na zahradě
Pobočka firmy GAVENDA s.r.o. v Opavě je specializovaná prodejna spojovacího materiálu a kotevní techniky. V prodejně naleznete kompletní nabídku hmoždinek, kotev na pergoly, altány či garážová stání.
GAVENDA s.r.o. Železařství, spojovací materiál Opava
Stavební chemie - eshop vše pro stavbu pohodlně a za dobré ceny
Vše pro vaši stavbu nakoupíte na e-shopu Praktis. V sortimentu naleznete stavební chemii a mnoho dalšího.
Kotlíková dotace na tepelná čerpadla i solární kolektory NORDline
Společnost NOSRETI velkoobchod s.r.o. sídlící v Ostravě dodává tepelná čerpadla i solární kolektory NORDline, na které je možno čerpat kotlíkové dotace.
Podlahové, obkladové palubky, stavební dřevo, OSB desky - výrobky ze dřeva
Dřevoprodej Jiří Hrůza v Ostravě Vám již od roku 1992 dodává stavební dřevo a stavebně truhlářské výrobky. Specializujeme se na nákup a prodej palubek, stavebního dřeva a dalších výrobků ze dřeva.
Kotle s dotací - zastupujeme kvalitní značky kotlů Rojek a Benekov
Hlavní činností firmy Centrum nářadí s.r.o. jsou plynové kotle a kotle na uhlí Rojek nebo Benekov, samozřejmostí je také zajištění kotlíkové dotace nejen v okolí Děčína, ale také po celé ČR.