Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Betonová střešní krytina BESK - z kvalitního písku, pevná a odolná střecha
Jsme výrobci betonové střešní krytiny BESK, krytiny z kvalitního písku, která je pevná a odolná vůči nepřízni počasí.
BESK spol. s r.o. Střešní krytiny BESK Hradec Králové
Venkovní svítidla na zahradu i veřejné osvětlení ulic - Hradec Králové
Tma má jistě své kouzlo, v některých situacích se jí ale raději vyhýbáme. Například procházka po zahradě, průmyslové hale nebo po ulici by po tmě nemusela dopadnout příliš dobře. V těchto, ale i jiných situacích, tak určitě oceníte venkovní svítidla, která vám nabízíme ve společnosti VACEK – ELEKTRO. Seženete u nás průmyslová i zahradní svítidla, ...
Nejkrásnější zážitky v zimní zahradě | Náchod
Nabízíme kompletní servis - zaměření na místě, zpracování cenové nabídky ZDARMA, návrh zimní zahrady.
EPRO - Elektroinstalační materiál Dvůr Králové, elektromontáže Trutnov
Epro - velkoobchod elektroinstalačního materiálu sídlící v Trutnově Vám nabízí nejen kompletní sortiment elektroinstalací, ale také celkové elektromontáže.
Fasádní systémy, Knauf, tenkovrstvé omítky, suché maltové směsi
Firma Zdeněk Kozák s.r.o. zajišťuje kompletní sortiment pro fasádní systémy Knauf, najdete v naší nabídce tenkovrstvé omítky, suché maltované směsi aj.
Zdeněk Kozák s.r.o. Fasádní systémy a izolace Náchod
Elektro Trutnov – EPRO Trutnov s.r.o.
Kromě velkoobchodu a maloobchodu elektroinstalačního materiálu a elektromontáží provádíme také revize a poradenskou činnost.
Prodej elektroinstalačního materiálu, chrániče, jističe, pojistky, rozvaděče
Zabýváme se velkoobchodním a maloobchodním prodejem elektroinstalačního materiálu jako jsou chrániče, jističe, pojistky, rozvaděče a mnoho dalších.
Kvalitní a moderní plastové dveře Náchod, Červený Kostelec, Police nad Metují
Zabýváme se výrobou, dodávkou a montáží kvalitních plastových dveří včetně zednického začištění, zdarma zpracováváme nezávaznou cenovou nabídku.
Prodej spojovací materiál - šrouby, matice, kotevní technika | Hradec
Velkoobchodní a maloobchodní prodej spojovacího materiálu jak jsou například šrouby, matice a kotevní techniky je naší specializací. Naší výhodou je, že máme naskladněno přes 40000 druhů zboží. Z našeho sortimentu: - nýtovací matice, šrouby - závitové tyče - vrtáky - klíny - závlačky - podložky - šrouby aj. Pokud nenajdete ...
Výroba a prodej, čerpání betonové směsi, betonárka, beton, písek, štěrk, kamenivo
V naší betonárce BEZEDOS s.r.o. vyrábíme, prodáváme a čerpáme betonové směsi, beton, dále prodáváme písek, štěrk i kamenivo.
Výroba rozvaděčů podle projektové dokumentace | Hradec Králové
Výroba rozvaděčů podle projektové dokumentace je pro nás hračkou a jestli jste z Hradce Králové nebo okolí můžeme rozvaděče vyrobit i Vám. Umíme vyrobit a dodat všechny druhy rozvaděců do napětí 1000W. Rozvaděč Vám zkompletujeme dle Vaše přání a dáme do celoplechových nebo plastových skříní. Výroba je zcela v souladu podle norem a vše je ...
Interiérové dveře Rychnov, Vamberk, Žamberk, Kostelec, Letohrad
Kvalitní interiérové dveře dodáváme od firem SOLODOR, SAPELI. Zavedený výrobce a výhodné ceny jsou v dnešní době velmi důležité a my to vše splňujeme.
Práškové barvy i nátěry - Jičín
Bez kvalitního nátěru se v dnešní době obejde jen málokterý výrobek. Kde ale sehnat kvalitní barvy, které vydrží dlouho a nebudou se zbytečně odírat? Řešením je společnost Povrchové úpravy Pecka. Už více než 20 let nabízíme rozmanité práškové barvy i nejrůznější nátěry. Za tu dobu jsme získali stovky spokojených klientů, kteří se k nám rádi vrací. ...
Montáže, pokládka podlahových krytin, vinylové, dřevěné, podlahy, lino, marmoleum
Zabýváme se prodejem, montážemi a pokládkou různých podlahových krytin, jako jsou například marmoleum, linoleum, vinylové, dřevěné podlahy, koberce a další.
Impregnace dřeva a řeziva máčením Pila Hartman
Perfektní ochranu řeziva docílíme máčením celého dřeva v impregnační vaně. Délka řeziva pro ošetření je do 12 metrů.
Čištění topných systémů vyřeší problémy s teplem – Hradec Králové
Čištění topných systémů vyřeší problémy s teplem, pravidelná údržba topných systémů od společnosti Pavel Reichl Hradec Králové.
Pavel Reichl Voda topení plyn Hradec Králové
Betonové stavebnice, skříně pro plyn i elektro - Červený Kostelec
Zajišťujeme výrobu betonových stavebnic pro plynoměry, elektroměry, rozpojovací skříně, rozvaděče, pojistky včetně certifikátu.
Vilém Mach s.r.o. Skříně pro plyn a elektro Náchod
Elektroinstalační materiál dodáváme ihned - Jičín
Sháníte elektroinstalační materiál? Rádi byste nakupovali přes internet, ale neznáte spolehlivý e-shop specializující se právě na elektroinstalační materiál? Firma ELIMA elektro dodává velkoobchodně elektroinstalační materiál po celé České republice. Kterékoliv zboží z oblasti elektroinstalační materiál, které si vyberete, posíláme přímo z ...
Míchání barev na míru zajistíme do 48 hodin
Míchání barev se může na první pohled zdát poměrně snadné. Stačí přece koupit dvě barvy, smíchat je v potřebném poměru a požadovaný odstín je na světě. Mysleli jste ti to i vy, ale odstín, který se objevil na stěně vašeho bytu nebo jinde, vás vyděsil? Přenechte raději míchání barev odborníkům ze společnosti Povrchové úpravy Pecka. Prodej barev a ...
Prodej sádrokartonové stropy, podhledy, stěny, desky, podlahy
V sortimentu našeho stavebního materiálu najdete nejen sádrokartonové stropy, podhledy, desky, stěny i podlahy, kvalitní sádrokartonové systémy jsou naší specializací.
Zdeněk Kozák s.r.o. Fasádní systémy a izolace Náchod
Špičkové a rychlé elektromontážní práce a montáže elektro
Elektromontážní a elektroinstalační práce, domovní a průmyslové elektromontážní práce, prodej elektromateriálu EPRO Trutnov - kvalita a rychlost je v naší firmě samozřejmostí
Sádrokartonové předsazené stěny v interiéru
Sádrokartonové stěny jsou nejen moderní, ale dobře mechanicky, tepelně a zvukově odolné.
Zdeněk Kozák s.r.o. Fasádní systémy a izolace Náchod
Betonové stavebnice, domečky HUP Červený Kostelec - antoníčky, budníky, skříně pro plyn
Výroba betonových stavebnic, domečků HUP, antoníčků, budníků a dalších různých skříní pro plyn.
Vilém Mach s.r.o. Skříně pro plyn a elektro Náchod
Korkové podlahy jsou odolné a skvěle vypadají
Korkové podlahy vám nabízíme ve společnosti ZZ podlahy Trutnov, a to hned v několika provedeních!
Truhlářství, výroba dřevěných interiérových a vchodových dveří, zárubní
Naše Truhlářství pod Budínem se zabývá truhlářskou výrobou moderních dřevěných interiérových i vchodových dveří a zárubní.