Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Interiérové dveře – dodání a montáž včetně kování, obložek a pouzder
S výběrem vhodných interiérových dveří pro dům i byt Vám poradí studio RG Interiéry z Ivančic. Dodáváme a montujeme dveře včetně kování, pouzder a obložek.
Plastové staveništní a zásuvkové rozváděče pro napájení elektrických spotřebičů
Staveništní rozvaděče a zásuvkové skříně se používají pro napájení elektrických spotřebičů. Výrobou a prodejem plastových rozváděčů se zabývá česká společnost ESTA, spol s.r.o.
Plastové elektroměrové skříně pro přímé měření spotřeby elektrické energie
Potřebujete novou elektroměrovou skříň? Společnost ESTA je tradiční výrobce certifikovaných elektroměrových rozvaděčů a skříní pro přímé měření spotřeby elektrické energie.
Prodej a pokládka podlah – vinylové, laminátové, dřevěné a PVC
Různé typy interiérových podlah prodává a také pokládá firma RG interiéry. Zajistíme pokládku vinylových, laminátových, plovoucích, dřevěných a PVC podlah včetně úpravy a vyrovnání podkladu.
Plastové skříně pro plyn, kombinované sestavy rozvaděčů pro připojení rodinných domů
Společnost ESTA je tradiční výrobce certifikovaných elektroměrových rozvaděčů, plastových skříní pro plyn i kombinovaných sestav pro připojení rodinných domů.
Plynoměrové plastové HUP skříně pro připojení hlavního uzávěru plynu, plynoměru a regulátoru tlaku
Společnost ESTA se zabývá výrobou plynoměrových HUP skříní, které se používají pro připojení hlavního uzávěru plynu, plynoměru a regulátoru tlaku a měření spotřeby plynu pro jednotlivé odběratele.
Výroba oken, výroba dveří - prodej, montáž dřevěných a plastových oken a dveří
Výroba oken, výroba dveří - prodej, montáž a záruční i pozáruční servis dřevěných a plastových oken, dveří, eurookna od firmy 1A TRADE, s.r.o. v Ivančicích.
1A TRADE, s.r.o.
Armatury pro VN, NN, VVN - kotevní, nosné a další druhy
Armatury pro VN, NN a VVN nakoupíte na e-shopu esta.cz. Prodáváme široký sortiment kotevních, nosných a dalších armatur – vše za výhodné ceny.
Vyberte si u nás ze širokého sortiment prázdných plastových skříní pro rozvaděče
Široký výběr ze sortimentu elektroměrových, plynoměrových, či prázdných plastových skříní pro rozvaděče Vám poskytne firma ESTA, s.r.o. se sídlem v Ivančicích.
Tradiční český výrobce stavebního a interiérového kování Holar
Realizujete stavbu či rekonstrukci interiéru a sháníte dodavatele kování? Anebo se pohybujete v automobilovém průmyslu a potřebujete pomoci s montážemi nejrůznějších dílů?
ČEGAN s.r.o.
Elektroměrové, plynoměrové a prázdné skříně – prodej přes e-shop
Elektroměrové, plynoměrové a prázdné skříně za bezkonkurenční ceny pořídíte na e-shopu esta.cz – výběr ze širokého sortimentu.
Prodej betonových výrobků Pozořice, schodišťové prvky, plošné dlažby, výseče a nášlapy, obrubníky
Prodej betonových výrobků Pozořice, schodišťové prvky, plošné dlažby, výseče a nášlapy, obrubníky, svahové tvárnice, plotové prvky, soklové obklady, bazénové prvky, zahradní nábytek.
EXTERIER BETON, s.r.o.
Kvalitní plastová, dřevěná okna a dveře - výroba a prodej
Kvalitní plastová, dřevěná okna a dveře - výroba a prodej, montáž oken, vysoce kvalitní materiály a izolační vlastnosti od firmy 1A TRADE, s.r.o. v Brně, Brno-venkov
1A TRADE, s.r.o.
Betony pro stavební účely, transbeton, kamenivo, písek
Stavební betony, vysokopevnostní, vodostavební betonové směsi, transbeton, písek, kamenivo dodá až na stavbu PRESTA-mix, spol. s r.o., Kuřim.
Prodej a úprava řeziva z masivu, palubky, OSB desky i plotovky a doprava po celé ČR
Prodej řeziva, jeho krácení na míru, moření proti škůdcům a plísním i dovoz po celé ČR zajistí společnost Tesařství MÍK s.r.o. se sídlem v Brně. Jedná se o masiv, paluby, plotovky, lišty i OSB desky.
MÍK s.r.o. Tesařství a prodej řeziva Brno
Výroba, dodávka a prodej proudových spojů pro izolované a holé vedení
Armatury, jako jsou proudové spoje jak pro izolované, tak holé vedení vyrábí, prodává a dodává společnost ESTA spol s.r.o.
Vchodové a interiérové dveře, plastové dveře - výroba a prodej
Plastové dveře, vchodové a interiérové dveře s certifikací vyrábí, prodává, dodává a montuje firma IVAPLAST s.r.o. v okolí Brno-venkov.
Výroba plastových a střešních oken z vysoce kvalitních profilů
Plastová a střešní okna z vyrobena velmi kvalitních profilů REHAU a ROTO, instalace okenních doplňků parapety, žaluzie, sítě proti hmyzu ad. zajistí firma IVAPLAST s.r.o. Ivančice
Kvalitní plastové vchodové dveře pro rodinné domy s dekorativními prvky
Designové, ale zároveň odolné a pevné. Takové jsou plastové vchodové dveře pro rodinné domy ivančické společnosti IVAPLAST s.r.o.
Výhradní dovoz a prodej rustikálních retro ventilů pro radiátory – Elite, Ovus
Výhradní dovoz a prodej rustikálních retro ventilů Elite, Ovus pro radiátory zajišťuje firma TUBOTECH spol. s.r.o. z Hrušovan u Brna. Ta poskytuje také v rámci služeb poradenství i pozáruční servis.
Kvalitní plastové vchodové dveře pro rodinné domy s dekorativními prvky
Designové, ale zároveň odolné a pevné. Takové jsou plastové vchodové dveře pro rodinné domy ivančické společnosti IVAPLAST s.r.o.
Rámový a bezrámový zasklívací systém, výroba a montáž
Rámový a bezrámový zasklívací systém do interiéru a exteriéru, zasklívání teras, balkonů, zimních zahrad, výrobu, montáž a servis provádí společnost ALUMISTR SE.
Stavební kování Holar, dveřní a okenní kliky, madla, výroba a montáž
Stavební kování Holar, nerezové a plastové dveřní a okenní kliky, madla, držadla, kování pro únikové východy, vyrábí a montuje společnost ČEGAN s.r.o.
ČEGAN s.r.o.
Vyzkoušejte okenní systémy pro Vaše domovní dveře od nás
Pokud uvažujete o výměně okenních systémů také pro Vaše dveře, pak oslovte firmu IVAPLAST se sídlem v Ivančicích, kde Vám rádi a ochotně pomůžeme.
Výroba, dodávka a montáž kvalitních plastových oken z  REHAU-profilů
Plastová okna z REHAU-profilů, která jsou moderní, ale zároveň hospodárná a funkční, naleznete ve společnosti IVAPLAST v Ivančicích na Brněnsku.