Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Prodej antikorozních a izolačních systémů Denso pro ocelové potrubí
Antikorozní a izolační systémy značky Denso určené pro nátěr ocelového potrubí má v prodeji Brněnská firma MANIBS BRNO, spol. s r.o.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Průmyslové armatury, kulové kohouty, klapky, pojistné ventily
Průmyslové armatury prodává firma FLUIDTECHNIK BOHEMIA, s.r.o. Rozšiřují stále sortiment výrobků.
Podlahové studio, pokládka podlah dřevěných, laminátových a plovoucích
Podlahy na míru, podlahové krytiny dřevěné, laminátové, vinylové a plovoucí českých i světových značek dodá a položí KB komplet servis, s.r.o., Brno.
Podlahy dřevěné, laminátové a vinylové – pokládka a renovace
Dřevěné podlahy, parkety, masivní, dýhované či korkové podlahy, lamináty, PVC a vinyl dodá, položí i opraví podlahářství David Albrecht, Jihomoravský kraj.
Výstavba a rekonstrukce komunikací a dlážděných povrchů  - kompletní služby
Potřebujete nechat provést nový povrch komunikace nebo jen opravit stávající cestu? Společnost SK DLAŽBA, s.r.o. poskytuje výstavby a rekonstrukce komunikací a dlážděných povrchů.
Pokládka sportovních podlah pro sportoviště, haly, tělocvičny a fitcentra
Bezpečné a odolné sportovní podlahy vhodné pro vnitřní sportoviště, haly, tělocvičny a fitcentra, to jsou podlahy od renomovaných značek, jejichž pokládku zajistí společnost LGI podlahy s.r.o. z Brna.
Výroba skleněného zábradlí - bezpečnostní, kalené, lepené, barevné
Výroba a montáž skleněného zábradlí - bezpečnostní, kalené, lepené, barevné vyrábí dle zhotovených projektů firma RS evostyl s.r.o. v Brně.
Mobilní WC k pronájmu Brno - Slatina včetně hygienického servisu firmy TOI TOI
Mobilní WC k pronájmu včetně kompletního hygienického servisu zajišťuje společnost TOI TOI v Brně. Najdete nás v Areálu Slatina, Tuřanka 1222/115, Brno - Slatina.
Trhací nýty PolyGrip, nýtovací technologie, trhací nýty z různých materiálů - dodávka, prodej
Dodávka, prodej trhací nýty PolyGrip®, nýtovací technologie, trhací nýty z různých materiálů dodává firma SFS Group CZ s.r.o., která působí v Brně.
Prodej, dodávka nýty, nýtovací nářadí, nýtovací technika  Accubird
Prodej a dodávka nýty, nýtovací nářadí od firmy SFS Group CZ s.r.o. je Váš partner pro Českou republiku a Slovensko. Záruční i pozáruční servis.
Prodej a výroba koupelnových baterií a koupelnových doplňků
Kupujete zboží přímo od výrobce vodovodních baterií a koupelnových doplňků firmy NOVASERVIS spol. s r.o. Vodní baterie, instalatérský materiál, WC sedátka, sprchy a další.
Luxusní finské sauny - návrh, prodej a montáž Brno
Luxusní finské sauny od firmy Finská sauna Brno. Návrh, prodej a montáž infrasauny, vybavení pro saunování, saunové doplňky Brno .
Stavební kamenivo - kvalitní štěrkopísek a hutnitelný materiál včetně dopravy
Brněnská firma Moravia Tech, a.s. poskytuje včetně kvalitních a přesných odlitků i stavební kamenivo různých tříd. Kvalitní štěrkopísek a hutnitelný materiál těží v Hrušovanech u Brna.
Výroba a prodej žuly, žulové kameny, opracování žuly, kvalitní práce
Kvalitní práci v oblasti výroby a opracování žuly vám poskytne firma MS Trade Company, s.r.o., z Brna.
Žulové dlažební kostky, mozaiková dlažba, dodávka, prodej, výrobce žuly
Sháníte-li výrobce, prodejce či dodavatele žulových dlažebních kostek, kamenů či mozaikové dlažby v Brně, pak neváhejte a obraťte se na nás, na společnost MS Trade Company, s.r.o. - výrobce žuly.
Vytápění, teplovzdušné jednotky Leo FB pro vnitřní použití, prodej, dodávka
Teplovzdušné jednotky Leo FB určené pro vnitřní použití vytápění velkých prostor, hal, sportovišť, prodejních ploch dodává firma Hydronické Systémy s.r.o. v Brně.
Dlažební kostky, žulové obrubníky, krajníky, prodej žuly, žulové kameny
Prodejce, distributor dlažebních kostek, žulových kamenů, obrubníků, kamenů z žuly, krajníků to je firma MS Trade Company, s.r.o., sídlící v Brně.
Inteligentní solární dřevěná okna s izolačním trojsklem
Společnost ALBO je český výrobce dřevěných oken a dveří, u kterého si také vyberete inteligentní solární dřevěná okna s izolačním trojsklem, která skvěle izolují a propouští až 63% slunečních paprsků.
Změkčovače vody pro domácnost Vám pomůžou v boji proti vodnímu kameni a tabletovým solím
Brněnská firma Altamore s.r.o. poskytuje výkonné změkčovače vody, mezi něž nově patří změkčovače Ecowater systems, které nejen účinně bojují proti vodnímu kameni, ale také je lze ovládat přes mobil.
Vyvažovací ventily koncových zařízení a regulaci rozvodů tepla a chladu
Armatury pro ruční vyvažovací ventily pro rozvody vytápění, chlazení.Koncovka na přednastavení průtoku, uzavírání a měření tlaků, průtoků a teplot.
Dodávky parních a horkovodních kotlů, topeniště s prvky fluidní techniky, rekonstrukce
Dodávky parních a horkovodních kotlů, topeniště kotle s prvky fluidní techniky, pro spalování různých druhů paliv, rekonstrukce od firmy T-PROJECT GROUP, spol. s r.o. v Brně.
Dodávka moderních systémů snižování emisí - rekonstrukce a dodávky kotlů
Dodávka moderních systémů snižování emisí - rekonstrukce a dodávky kotlů, nízkoemisní spalovací systémy, výměníky odpadního tepla má zaměření firma T-PROJECT GROUP, spol. s r.o. z Brna.
Nízkoemisní spalovací systémy, uhelné hořáky, dodávka
Nízkoemisní spalovací systémy, uhelné hořáky, spalování uhelného prášku, dodávku těchto moderních systémů poskytuje firma T-PROJECT GROUP, spol. s r.o. v Brně.
Chemické kotvení nebo kotevní technika - profesionální nářadí nakupujte přes e-shop
Chemické kotvení, hmoždinky plastové, kovové, rámové, talířové a další kotevní techniku nabízí ve svém e-shopu firma PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.. Profesionální ruční nářadí a příslušenství.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Výroba a prodej uzavíracích zvonů s těsnícím prvkem pro ocel i plast
Výrobu a prodej uzavíracích zvonů s těsnícím prvkem pro ocelové i plastové potrubí k dokonalému zatěsnění a jiné produkty zajistí společnost ravetti.cz
ravetti.cz MANIBS BRNO, spol. s r.o.