Přemýšlíte, jakou podlahovou krytinu vybrat do domácnosti, firmy a jiných prostorů? Nabídka podlahových krytin je opravdu bohatá a vy tak můžete uspokojit i nejnáročnější potřeby. Z pestré palety si můžete vybrat podlahové krytiny dřevěné, přírodní linoleum, korkové, plovoucí, laminátové, vinylové a PVC, dlaždice, metrážové i kusové koberce a jiné.

Pokládka plovoucích a laminátových podlah Kroměříž
Nabízíme podlahářské práce včetně dodávky materiálu: Velkoobchod, maloobchod, montáž, pokládka: -podlahy plovoucí laminátové a dřevěné, korkové, vodivé, PVC (lino, linoleum), koberce, pomocný materiál -lepidla, laky, tmely, lišty, přechodové profily, dřevotřískové desky, OSB desky, podlahy CLICK, rozety k radiátorům Služby: ...
Dřevěné a laminátové podlahy Přerov
15% SLEVA na dřevěné a laminátové podlahy!!! Nabízíme pro stávající a nové klienty SLEVU 15% na veškeré laminátové a dřevěné podlahy. Vyberete si z naší široké nabídky a pořiďíte podlahu levněji.
PVC podlahy, lino, podlahové krytiny Přerov
Nabízíme širokou škálu podlah dle přání zákazníka: - plovoucí podlahy - dřevěné podlahy - korek - PVC podlahy - vïnylové podlahy - koberce - stavební chemie - dřevěné parkety.
Vchodové, vnitřní dveře, dveřní kování, podlahy Quick step,  Zlín
Nabízíme největší výběr dveří a zárubní v regionu: - venkovní vchodové dveře včetně zárubní - Loprais, palubkové - vnitřní dveře - laminátové, dýhované, fóliové, masonitové, celoskleněné (značky Sapeli, Masonite, Vrána, Topdoors, Korco) - bezpečnostní dveře - MRB Bedex - zárubně Sapeli - interiérové obložkové zárubně ke všem vnitřním ...