Přemýšlíte, jakou podlahovou krytinu vybrat do domácnosti, firmy a jiných prostorů? Nabídka podlahových krytin je opravdu bohatá a vy tak můžete uspokojit i nejnáročnější potřeby. Z pestré palety si můžete vybrat podlahové krytiny dřevěné, přírodní linoleum, korkové, plovoucí, laminátové, vinylové a PVC, dlaždice, metrážové i kusové koberce a jiné.

Prodej dřevěné dveře zárubně kliky laminátové podlahy PVC Hradec
Naše firma TIMEUS s.r.o. se zabývá velkoobchodním a maloobchodním prodejem: - dřevěné interiérové dveře - vstupní dveře vnitřní - vstupní dveře venkovní - zárubně - kliky - laminátové podlahy - homogenní PVC - heterogenní PVC
Palubky, podlahovky, hoblované dřevo, latě
Serafin Campestrini s.r.o. Více než 15 let pro Vás vyrábíme široký sortiment hoblovaného dřeva od klasických profilů palubek, přes populární fasádní palubky, masivní dřevěné podlahy, až k stále oblíbenějšímu sortimentu zahradního programu. Díky osvědčeným pracovním postupům a přísným kontrolám kvality, jsme pro Vás zárukou spokojenosti. ...
Plovoucí podlahy dřevěné laminátové korkové marmoleum Hradec
Naše firma MYVA interier se zabývá podlahářskými pracemi. Na trhu působíme již 13let a proto nejsme v oboru žádnými začátečníky, nýbrž máme mnoho zkušeností a dokážeme plnit přání zákazníka. - plovoucí podlahy dřevěné - plovoucí podlahy korkové - plovoucí podlahy laminátové - marmoleum - přechodové lišty - soklové lišty.
Prodej montáž podlahové krytiny plovoucí podlahy linoleum Hradec
Naše firma PARKET Bažant Vám zajistí komplexní dodávku v oblasti podlahových krytin. Poradíme Vám s výběrem materiálu, dovezeme podlahovou do vzdálenosti 100Kč zdarma, poskytneme slevu stálým zákazníkům a množstevní slevy. - podlahové krytiny - plovoucí podlahy - dřevěné podlahy - laminátové podlahy - linoleum - PVC.