Zdraví domov zajistí dvouvrstvé a třívrstvé dřevěné podlahy vhodné pro podlahové topení různé šíře prken i povrchové úpravy a vzoru dřeva s rychlou pokládkou a snadnou údržbou pomocí olejů a přípravků určených k ošetření dřevěných podlah. Odborná renovace a broušení prodlouží dřevěným podlahám jejich životnost.

Koberce, podlahy, lina, linoleum, podlahové krytiny Liberec.
Naše firma SPOLTEX spol. s r.o. je specialistou na podlahové krytiny. Prodáváme, dodáváme a pokládáme: -bytové koberce -objektové koberce -kusové koberce -PVC podlahoviny -přírodní linolea -laminátové podlahy -dřevěné podlahy Samozřejmostí je odborné poradenství a záruční i pozáruční servis.
Stolař, nábytek, kuchyň, vystavovatel, Opava
Nabízíme Vám stolařské, truhlářské práce. Výroba: - nábytek na zakázku a na míru - dřevěné obložení - kuchyňské linky - zahradní nábytek - pergoly - dřevěné ploty. Vystavovatelská činnost.
Plovoucí podlahy, parkety Magnum, robotický vysavač zdarma, Praha
Společnost Zahradník parket pro Vás připravila podzimní akci, která platí od 1.10.2010 do 31.12.2010. Při maloobchodní koupi podlahy od českého výrobce dřevěných třívrstvých podlah MAGNUM Parket nebo při objednání podlahy MAGNUM včetně pokládky a montáže obdržíte ROBOTICKÝ VYSAVAČ DEEPOO od firmy ECOVACS, zcela ZDARMA.: - nad 50 m2 dřevěných ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Kuchyně, dveře, podlahy Ostrava
V našem stolařství Vám nabízíme dodávku a montáž: - kuchyně - kuchyňské linky - vestavěné skříně - dveře - podlahy - schodišťe. Vyrábíme nábytek na zakázku.
Koberce Nordpfeil
Jsme oficiální dovozce a prodejce koberců Nordpfeil. Nabízíme prodej včetně pokládky.
Dřevěné terasy Ipodeck
Prodej dřevěných teras Ipodeck včetně podlahářských prací.
Akční cena- dřevěná dubová podlaha, PVC, linoleum Olomouc
Největší interiérové studio podlah a dveří v Olomouci Vám nabízí: Bytové PVC TARKETT AUTHENTIC za 149, -Kč/m2 bez DPH. - v osmnácti dekorech imitace dřeva a dlažby - autentické vzory - snadná údržba bez vosku a poliše - tloušťka 3mm - nášlapná vrstva 0, 2mm - vysoký komfort - dostatečná odolnost. Třívrstvá dřevěná dubová ...