Pro bezpečné a komfortní využívání elektroinstalace je potřebný kvalitní elektroinstalační materiál. Obsahem tohoto materiálu jsou nejen zásuvky, spínače a vypínače, ale i kabeláž, jističe, pojistky a také zvonky, přístroje pro signalizace a mnohé další komponenty.

Elektroinstalační materiál, kabely, prodej, nabíječky, Ostrava
Naše firma se zabývá prodejem, velkoobchodem, maloobchodem: - elektroinstalační materiál - kabely, prodlužovačky, konektory - přepínače, vypínače - baterie, akumulátory - meteostanice, měřící přístroje - žárovky, pojistky, svorky - anténní technika - světelné zdroje.
Elektroinstalace, projekce elektro, elektromateriál Odry
Naše firma se zabývá elektroinstalací ve výrobních halách. Výroba: - rozvaděče NN. Montáž: - kabelové rozvody - systémy HILTI - solární systémy - elektroinstalace bytových i nebytových prostor. Prodej: - elektromateriál - elektroinstalační materiál.
Měřicí a regulační technika, měniče pro fotovoltaiku
Výroba: - elektronické zařízení, která probíhá špičkovými osazovacími stroji firmy DIMA s vysokým důrazem na kvalitu a spolehlivost s certifikací dle ISO 9001 a EN 13980 - ATEX. Doživotní záruka na všechny výrobky. Výrobní sortiment společnosti je určen pro konstrukci elektronických systémů v základních prostředích i v prostředích s nebezpečím ...
Velkoobchod patch cordy, patch panely, optické kabely Ostrava
Nabízíme velkoobchodní prodej síťového materiálu - patch cordů, patch panelů, optických kabelů. Prodáváme: - instalační materiál pro datové a telekomunikační sítě - univerzální a breakout optické kabely - patch cordy - pigtaily 10"/19" - optické vany - kazety, rozvaděče, spojky, závěsy a kotvy - UTP/FTP kabely cat.5e/6 - patch panely - ...
Výroba NN rozvaděčů
Nabízíme volnou kapacitu na výrobu NN rozvaděčů dle dodané dokumentace zákazníka.