Zemní a výkopové práce jsou důležitou součástí stavební činnosti a z pestré nabídky služeb si můžete vybrat plošné výkopy, násypy a zásypy, výkopy jam, demoliční práce, výkopy kanalizací a pro inženýrské sítě, příprava podkladních vrstev, rekultivace skládek a ploch, odvoz a likvidace zeminy, úpravy terénů, hloubení pro základy, bazény a další.

Zemní a výkopové práce Jindřichův Hradec
Zemní a výkopové práce v Jindřichově Hradci provádí společnost ZemStroj s.r.o. Minirypadlo HITACHI ZAXIS 17U-2 zvládne výkop i vrtání. Výkopy je možný od šíře 25 cm.
Výkopové práce, půjčovna nářadí Jindřichův Hradec.
Prodej, nákup, servis, půjčovna: -zemědělské a stavební stroje -náhradní díly na stavebí stroje -UNC stroje. Zemní a výkopové práce. Půjčovna nářadí.
Čištění kanalizací, rybníků, výkopové práce, okr. Strakonice.
Zemní práce: -čištění kanalizace, rybníků, potoků -výkopové práce, výkopy základů -frézování většiny druhů hornin, betonu a zdiv -zakládání staveb pro rodinné domy i pro průmyslové stavby (čističky) Demolice: -bourací a demoliční práce, odstraňování staveb -strojně -odstřelem.
Zemní práce Písek.
Provádíme silniční stavby,rekonstrukce a opravy silnic ,městských a obecních komunikací,lesních cest ,úpravy zámkové dlažby,výstavby cyklostezek.
Zemní práce okr. Strakonice
Nabízíme zemní práce, čištění kanalizací, rybníků a potoků, výkopové práce, výkopy základů, frézování většiny druhů hornin, betonu a zdiva, zakládání staveb, bourací a demoliční práce, odstraňování staveb.
Stavební práce, Veselí nad Lužnicí
Nabízíme stavební práce: rodinné domy na klíč, rekonstrukce rodinných domů, sanace betonových konstrukcí, dopravní stavby, zemní práce, demolice.
Zemní a výkopové práce Český Krumlov
Nabízíme zemní a výkopové práce, např. odkopávky, prokopávky, výkopy jam, hloubení rýh, zářezů a šachet, odstřel, povrchové úpravy terénu a podloží, přemístění výkopu do potřebných vzdáleností, základové spáry včetně zhutnění.
Nákladní doprava, zemní práce
Nabízíme služby v oblasti nákladní dopravy a zároveň zemní práce pásovým minibagrem v oblasti Jindřichohradecka a Táborska.
Veškeré zemní práce Trhové Sviny.
Veškeré zemní práce: -inženýrské sítě -terénní úpravy -komunikace -odbahňování -dekontaminace zeminy -bazény, jímky, studny -bourací práce -betonáže -základové desky -hrubé stavby -zateplování budov -zámková dlažba
Demolice, výkopové práce České Budějovice.
Práce: -demolice-objekty betonové, železobetonové, cihelné, -pomocí strojního zařízení CATERPILAR CAT 325, 330 a dalších strojů -výkopové a zemní práce -strojní -recyklace-drcení, třídění živic, kamene, betonů, železobetonů, stavebních odpadů mobilní drtící linkou.