Vodoinstalatérské práce jsou součástí profesionálních služeb, které vám poskytnou kvalifikovaní odborníci. Ze široké nabídky můžete využít služby jako realizace, opravy, rekonstrukce a revize vodoinstalací, dodávky a montáže vodoměrů, septiků, sanitární techniky, spotřebičů jako bojlery, pračky, myčky, havarijní služby a další činnosti.

Servis tepelné techniky Junkers
Společnost INKLEMO servis, s.r.o. nabízí tyto služby: - servis tepelné techniky Junkers - topenářské práce - instalaterské práce. Pro bližší informace klikněte na odkaz viz níže.
Praha havárie vody
Společnost RATUS nabízí havarijní služby NON STOP 365 dní v roce, 7 dní v týdnu, 24 hodin denně po celé Praze a okolí. Společnost upřednostňuje své smluvní partnery a disponuje veškerým oprávněním a osvědčením v oborech: - voda - plyn - topení. Dále má společnost k dispozici: - revizního technika - úřední svářeče - ITI oprávnění a ...
Rozvody splaškové vnitřní kanalizace Praha
Společnost JIKOTERM nabízí rozvody odpadů, konkrétně splaškové vnitřní kanalizace. Používaný materiál pro rozvody vnitřní kanalizace: - trubky šedivý plast - pro větší průměry kameninové trubky.