Truhlářství a související truhlářské práce nabízejí široké spektrum možností ze dřeva a od konzultací přes návrhy až po samotnou výrobu a montáž. Na míru si tak můžete ze dřeva nechat udělat nábytek bytový i zahradní, kusový i vestavěný, obklady, dveře, ploty, balkony, terasy, pergoly a altánky, schodiště, zábradlí, kuchyňské linky a další.

Dřevěná schodišťová madla, dřevěné zábradlí-výroba na zakázku
Stolařství Smetana z Podolí u Uherského Hradiště vyrábí na zakázku dřevěná schodišťová madla z masivu, která slouží jako zábradlí. Působíme v regionu Zlínský kraj.
Interiérový, zahradní nábytek z exotického dřeva-v dekoru wenge, jatoba, teak
Stolařství Smetana vyrábí dýhovaný a masivní nábytek v dekoru wenge, jatoba, teak či dalších exotických dřevin-interiérový i zahradní nábytek. Působíme převážně v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Vestavěné, šatní skříně, účelové šatny na míru z Truhlářství Trtek
V truhlářství Trtek Suchá Loz Vám vyrobíme účelové šatny na míru i vestavěné, šatní skříně z laminotřískových desek. Klientelu máme z regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
Dřevěné schodiště, zábradlí, obložení stěn, stropu ze dřeva
V Truhlářství a stolářství Zavadil vyrobíme ze dřeva cokoliv. Dřevěné schodiště, zábradlí, obložení stěn, stropu ze dřeva. Působnost Kroměříž, Zlín, Vsetín.
Studentský nábytek do dětského pokoje Zlínský kraj, Uherské Hradiště
Je snadné zvolit studentský nábytek i vybavení do dětského pokoje podle 3D návrhů od Stolařství Smetana z okresu Uherské Hradiště. Přijímáme zakázky v regionu Zlínský kraj.
Obývací stěny, skříně a veškerý nábytek do obývacího pokoje z lamina
V Truhlářství Trtek vyrábí na míru nábytek do obývacího pokoje, obývací stěny, skříně, televizní stolky i police. Jde o nábytek z lamina. Působí v regionu Zlínský kraj.
Pracovní, jednací, kancelářské, dětské stoly z lamina-přímo od výrobce
Pracovní, jednací, kancelářské i dětské stoly z lamina můžete pořídit přímo od výrobce - v Truhlářství a stolářství Zavadil Sulimov nedaleko Kroměříže.
Dřevěné schody, schodiště včetně zábradlí-výroba, montáže
Kompletní dřevěné schody včetně zábradlí dodá Stolařství Smetana. Zajištěna výroba i montáže. Přijímáme zakázky na výrobu schodiště v regionu Zlínský kraj, Uherské Hradiště.
Výroba schodiště-rovné i točité schody ze dřeva
Ve Stolařství Liška Kroměříž zhotoví rovné i točité schody ze dřeva. Výroba schodiště z různých druhů dřeva. Montáže schodišť po celé ČR.
Vybavení obývacího pokoje, ložnice na míru-výroba z lamina
Od Truhlářství Trtek bude výroba ložnice na míru podle Vašich představ. Vyrábíme z lamina, dodáme i vybavení obývacího pokoje a další nábytek. Působíme v okrese Uherské Hradiště.
Kvalitní nábytek do dětského pokoje z lamina-výroba na míru
Pro děti vybírejte nábytek do dětského pokoje s rozumem. Kvalitní dětský nábytek z lamina dodává na míru firma Truhlářství Trtek z okresu Uherské Hradiště.
Posuvné dveře do úzké chodby, patrové postele se schody, dřevěné schodiště
Ve Stolařství Zavadil vyřešíme horší dispozice malého bytu či domku. Posuvné dveře do úzké chodby, dřevěné schodiště do podkroví, patrové postele se schody. Působnost-Kroměříž, Praha.
Bytový, dýhovaný nábytek na zakázku-návrhy obýváku, dětského pokoje, ložnice
Firma D&M Designe, z regionu Uherský Brod, vytvoří 3D návrhy pokojů a vyrobí na zakázku dýhovaný nábytek - do dětského pokoje, ložnice, obýváku, pracovny i kanceláře.
Bytový nábytek, kuchyňské linky na míru-truhlářství
Kvalitní bytový nábytek a kuchyňské linky na míru jedině z Truhlářství Zavadil. Nechejte se inspirovat z naší fotogalerie na webu.
Stolařské práce, pokládka plovoucí podlahy, vnitřní obklady stěn Vsetín, Zlínský kraj
Stolařské práce, pokládku plovoucích podlah, vnitřní obklady stěn zajišťuje stavební firma LARS M+K s.r.o. Stolařské práce, tesařské práce, truhlářské práce: - pokládka plovoucích podlah - vnitřní obklady stěn – palubky, selský strop a stěny - bednění pro betonové konstrukce – základy staveb, schodiště, věnce, venkovní úpravy - ...
Zakázková výroba nábytku Zlín pro hotely, restaurace, bary, prodejny, penziony
Firma AM INTERIÉR, a.s. je stolařská a truhlářská firma zaměřená na výrobu nábytku na zakázku, stavebně truhlářských výrobků a nábytku atypických rozměrů. Specializujeme se na výrobu nábytku a zařízení interiérů pro: - prodejny, restaurace, bary, hotely, penziony - kanceláře, banky, společenské prostory - rodinné domy, ...
Nábytek na zakázku
-kuchyňské linky za všech dostupných materiálů -plovoucí podlahy -interiérové dveře -koupelnový nábytek -dětské pokoje -vestavěné skříně -ložnicový nábytek -TV stěny atd.
Realizace, 3D návrhy nábytku na míru, luxusní, atypický nábytek Kroměříž, Praha
ATYP stolařství, s.r.o. se zabývá výrobou nábytku na míru. Stolařské, truhlářské práce, zakázková výroba: -atypický a luxusní nábytek (vnitřní vybavení interiéru) -nábytek pro restaurace, koliby, hotely, kuchyně, domácnosti -interiérové dveře, schodiště, pergoly, balkóny, stoly, kuchyňké linky, obývací pokoje, ložnice -vypracujeme 3D ...
Moderní nábytková dvířka z řady Trendy lesk
Nabídka fólií Trendy lesk: Firma Trachea se již řadu let zaměřuje na výrobu foliovaných nábytkových dvířek. Nejsou to ale dvířka ledajaká. Vedle standartní nabídky klasických dřevodekorů může nabídnout i nevšední, a v posledních letech nejžádanější lesklé dekory z moderní řady Trendy lesk. Najdete zde celou škálu barev – od bílé, vanilky, ...
Zakázková výroba nábytku, stolařské a truhlařské práce, vestavěné skříně, Kroměříž, Zlín
VOCH NÁBYTEK nabízí stolařské a truhlářské práce. Zakázkovou výrobu nábytku, poradenství, montáž, zaměření, návrh, doprava: -postele a lůžka -vestavěné skřín -stolky - toaletní, hi-fi -stoly - jídelní, pracovní, na počítač, konferenční -nábytek do předsíně -kancelářský nábytek -koupelnový nábytek -čalouněný nábytek.
TRACHEA – nabízí „nejen“ nábytková dvířka
Společnost Trachea se již téměř dvacet let zaměřuje na výrobu fóliovaných nábytkových dvířek. Tím ale její aktivita rozhodně nekončí. Naopak, firma neustále rozšiřuje svůj základní sortiment o doplňující prvky, které k nábytku nerozlučně patří. Co se tím tedy všechno myslí? V prvé řadě jde o nabídku úchytek a hliníkových úchytkových profilů, ...
Výroba nábytku z masivu, dýhy, lamina, vestavěných pater, prodejních stánků Zlín
Truhlářství Hrnčiřík nabízí zakázkovou výrobu nábytku na míru dle požadavků zákazníka: - z lamina, dýhy a masivu - koupelnový nábytek - kuchyňský nábytek - ložnice, postele, dětské pokoje - obývací stěny - zárubně, dveře, vrata - schody, schodiště, zábradlí - vestavěná patra - prodejní stánky - pergoly, zábradlí, ...
Akční nabídky, slevy a výprodeje, kuchyní, spotřebičů Zlín
TOM - stolařství, truhlářství nabízí akční slevy, výprodeje kuchyní a kuchyňských spotřebičů: Fratelli Onofri, spotřebiče, bezplatná záruka 5 let sleva 30% Brandt, spotřebiče, sleva 30% CATA, Empire, odsavače, sleva 30% Pyramis, dřezy a baterie, sleva 50% Franke, Blanco, dřezy a baterie, sleva ...
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
AKRYLÁTOVÁ DVÍŘKA TRACHEA – T.acrylic
Nábytková dvířka nové generace! Akrylátová dvířka jsou ve světě moderního nábytku hitem č. 1. Nabízíme nejširší škálu provedení – 22 dekorů. Výhody akrylátu – hladký povrch, vysoký lesk a stálobarevnost. Nosným materiálem je LTD deska o síle 16 mm opatřená lesklou akrylátovou vrstvou o síle 1,4 mm. V naší nabídce naleznete jak ...
Stolařské práce, výroba nábytku na míru, kuchyňské linky, vestavěné skříně Zlín
DELIKA, s.r.o. nabízí stolařské práce. Nabízíme kvalitní nábytek na míru dle vašich požadavků. Výroba: - kuchyňské linky na míru - vestavěné skříně - nábytek do obývacích pokojů - nábytek do dětských pokojů - nábytek do ložnic - kancelářský nábytek. Každému zákazníkovi navrhneme a namontujeme nábytek dle ...