Truhlářství a související truhlářské práce nabízejí široké spektrum možností ze dřeva a od konzultací přes návrhy až po samotnou výrobu a montáž. Na míru si tak můžete ze dřeva nechat udělat nábytek bytový i zahradní, kusový i vestavěný, obklady, dveře, ploty, balkony, terasy, pergoly a altánky, schodiště, zábradlí, kuchyňské linky a další.

Výroba kuchyní na míru, zakázková výroba nábytku Šumperk
VK Reno nabízí: - zakázková výroba nábytku - prodej a montáž zárubní a dveří - dveře na míru - dveře pojezdové - dveře interiérové - dveře atypické - výroba kuchyní na míru - prodej a montáž podlah. Provádíme renovace dveří a nábytku. Zhotovíme návrhy dle přání zákazníka.
Kvalitní dveře, zárubně z masivu, eurodveře Šternberk
Zabýváme se výrobou a nabízíme: - kvalitní dveře a zárubně z masivu - interiérové dveře z masivu - venkovní dveře z masivu - eurodveře - obložkové a trámkové zárubně - spárovky.
Skříně na míru, čalounění dveří, shrnovací dveře Olomouc
Firma Jan Kopečný TRAX nabízí výrobu skříní na míru, čalounění dveří a montáž sítí proti hmyzu. Skříně na míru: - nabízíme systémy posuvných, skládacích a otočných dveří - jako výplň dveří používáme zrcadlo, které nabízíme v různých barevných odstínech - dále lamino, čiré nebo matné sklo, kazety, žaluzie, ratan nebo mřížky - lamino ...
Truhlářství, kuchyňské linky, nábytek, vestavěné skříně Olomouc
Firma Přemysl Bezděk truhlářství nabízí výrobu atypického nábytku na míru: - kuchyňské linky - nábytek - obývací pokoje - dětské pokoje - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - stoly, postele - dveře, zárubně a další.
Venkovní dveře, nábytek z masivu s mysliveckými motivy Šternberk
Truhlářství Morávek nabízí výrobu nábytku z masivu: - venkovní dveře včetně zárubní - vnitřní dveře včetně zárubní - vestavěné skříně - kuchyně - postele - schody - skříně - stoly - krby - vrata - ruční vyřezávky - nábytek s mysliveckými motivy. Nabízíme kvalitně odvedenou práci za příznivou cenu.
Truhlářské, stolařské, zednické, dlaždičské práce Olomouc
Firma Miroslav Pospíšil Vám nabízí: - stolařské práce (stoly, stolové desky, stolové nohy a další) - truhlářské práce (nábytek, police, kuchyně, skříně, schody, zábradlí) - zednické práce (dlaždičské, tesařské, sádrokartonářské práce další).
Výroba nábytku na míru, atypický nábytek, kuchyňské linky Olomouc
Firma Přemysl Bezděk, nabízí služby v oblasti výroby atypického nábytku na míru: - výroba atypického nábytku - malosériová výroba - kuchyňské linky - obývací pokoje - dětské pokoje - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - postele, stoly a další. Nabízíme konzultace, zaměření a cenové kalkulace zdarma!!!!