Topenářství a související topenářské práce zastupují důležitou část v kompletním řešení vytápění, revizí, tlakových zkoušek včetně dodání materiálů jako kotle pro všechny typy topných systémů. Součástí služeb jsou návrhy systémů, poradenství, rozvody, opravy a rekonstrukce topení, podlahové vytápění, montáže radiátorů, kotlů, čerpadel atd.

Novostavby a rekonstrukce.
Provádíme novostavby a rekonstrukce bytů, rodinných domů a bytových jader.Elektroinstalace, voda, topení, plyn, oprava omítek, nátěry, malby, obklady, dlažby.Montáž sádrokartonu, thermatex podhledu, plovoucí podlahy a lina.Zateplování objektu systémem Baumit.Stavba nízkoenergetických domů na klíč.Moravskoslezský kraj.
Dlažba LIBET, realizace parkovišť
Jsme oficiálním partnerem firmy LIBET. Nabízíme poradenství, projekty i realizace staveb včetně zemních prací. V sídle firmy jsou k dispozici předváděcí plochy.
Tepelná čerpadla, tepelné čerpadlo Opava
Naše firma Elektro fa Pavelek nabízí prodej a montáž: - tepelná čerpadla NIBE - tepelné čerpadlo NIBE. Dále můžeme pomoci v oblasti fotovoltaiky, měření, regulace. Zabýváme se také ekologickou úpravou vody bez chemických přísad.