V oblasti stavebnictví ať už jde o stavby či rekonstrukce se využívají odborně prováděné tesařské práce. Ze široké nabídky těchto služeb můžete využít stavbu krovů, nosných konstrukcí, pergol, zahradních domků, altánů, říms, palubkových obkladů, montáže střešních oken, podlah, zateplování podkroví, stavby a opravy střech, teras, balkonů, schodišť.

Atypické dřevěné konstrukce na zakázku, pergoly, dřevěné terasy - dodávka, montáž
Pergoly, dřevěné terasy i atypické dřevěné konstrukce na zakázku včetně dodávky a montáže Vám zajistíme v Pohořelicích, Břeclavi i Brně.
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
Profesionální tesařské práce, vazníkové střechy - 3D návrh, vizualizace a konstrukce
Firma STREKON A-Z, s.r.o. provádí zpracování 3D návrhu, vizualizace a konstrukce vazníkových střech. Profesionální tesařské práce zajišťujeme pro Brno-venkov a okolí.
Dodávky tesařských konstrukcí, střechy na klíč Blansko, dřevostavby, pergoly, krovy, terasy, altány
Dodávky tesařských konstrukcí, střechy na klíč Blansko, dřevostavby, pergoly, krovy, terasy, altány, zahradní domky, stání pro auta, rozhledny, mostky, mlýnská kola.
Rekonstrukce a realizace střech, opravy střešních systémů - od profesionála se zárukou kvality
Rekonstrukce a realizace střech, odborné opravy střešních systémů provádí firma Ristić s.r.o., která působí na Znojemsku. Kompletní realizace střech od profesionála se zárukou kvality.
Opravy, rekonstrukce, realizace střech – tesařské a pokrývačské práce
Realizací nových střech i rekonstrukcemi a opravami střech stávajících se v Jihomoravském kraji zabývá společnost OULEHLA-REAL s.r.o. Vše vyřídíme k Vaší spokojenosti.
Tesařství – dodávka a montáž občanských staveb – krovy, chatky, přístřešky
Tesařství MÍK s.r.o. dodává stavební řezivo pro montáž a výstavbu občanských staveb. V okolí Brna dodáváme a montujeme na míru zhotovené krovy, dřevěné chatky, přístřešky, terasy apod.
MÍK s.r.o. Tesařství a prodej řeziva Brno
Stabilní střešní konstrukce, dřevostavby, krovy Brno, tesařské, pokrývačské a klempířské práce
Stabilní střešní konstrukce, dřevostavby, krovy Brno, tesařské, pokrývačské a klempířské práce, montáž střešních oken, obklady fasád, dřevěné terasy, atypické dřevěné konstrukce - Kroving s.r.o. Brno
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
Pokrývačské, klempířské, tesařské práce - rekonstrukce a realizace všech typů střech
Kompletní rekonstrukce a realizace všech typů střech v okolí Brna-venkov zajistí stavební firma OULEHLA-REAL s.r.o. Pokrývačské, klempířské, tesařské práce provádí odborně vyškolení profesionálové.
Tesařství – rekonstrukce starých krovů, výroba nových střešních krovů a pergoly
Široké spektrum tesařských prací, jako je rekonstrukce starých střešních krovů, realizace nových střešních krovů či výroba pergol a teras, poskytuje na Znojemsku stavební firma Ristić s.r.o.
Střechy, střešní konstrukce, vazníky a pergoly, stavební práce Moravský Krumlov
Sháníte-li firmu, která provádí rekonstrukce střech či jiné stavební práce v blízkosti Moravského Krumlova a okolí, pak neváhejte a obraťte se na nás. Naše firma OSP spol. s r.o., se úzce specializuje také na stavby a rekonstrukce kvalitních šikmých a plochých střech a pergol na klíč za nejnižší ceny. Našim zákazníkům dodáváme střechy, ...
Kompletní tesařské práce – dřevěné konstrukce, krovy, pergoly, altánky
Kompletní služby v oboru tesařských prací, jako je výroba krovů, pergol či altánů zajistí na Znojemsku společnost Jiřího Kacetla Střechy Best SDK.
Pokrývačské, klempířské a tesařské práce – opravy a realizace střech na míru
Pokrývačské, klempířské a tesařské práce, jako jsou kompletní rekonstrukce střech či dílčí opravy na střechách a realizace nových střech provádí na Znojemsku společnost BestSDK Jiří Kacetl.
Opravy, rekonstrukce střech a krovů – klempířské, pokrývačské, tesařské práce
Profesionály v oboru klempířství, pokrývačství a tesařství naleznete u společnosti BestSDK Jiřího Kacetla. Zajistíme nejen realizace nových střech, ale také opravy a rekonstrukce střech stávajících.
Tesařské, klempířské a pokrývačské práce, stavební truhlářství i drobné stavební práce
Klasické krovy, okapy, krytiny i obklady fasád Vám zajistí zkušená společnost Kroving s.r.o. sídlící v Pohořelicích. Veškeré práce kolem Vašeho domu uděláme za Vás.
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
Na co si dát pozor při výběru tesařství a jak vybrat správnou tesařskou firmu
Na co si dát pozor při výběru tesařské firmy a jak si vybrat správnou tesařskou firmu Vám poradí společnost BEST SDK Jiří Kacetl ze Znojma.
Klempířství, pokrývačství, tesařství – dodávka a montáž střech
Zkušený tým klempířů, pokrývačů a tesařů pracuje u společnosti Jiřího Kacetla BestSDK v Tasovicích. Nová střecha i opravy a renovace střech je pro nás hračka. S BestSDK Vám již střechou nezateče.
Vazníkové střešní konstrukce pro zastřešení budov
Střešní konstrukce, dřevěné příhradové vazníky se styčníkovými deskami pro zastřešení domů i průmyslových objektů realizuje společnost STREKON A-Z, s.r.o., Brno – venkov.
Tesařství poskytující kompletní servis a záruku profesionálně odvedené práce
Tesařské práce, u kterých máte jistotu kompletního servisu a profesionálně odvedené práce, zajišťuje v okolí Znojma, Moravského Krumlova a Hrušovan nad Jevišovkou firma Best SDK Jiří Kacetl.
Kvalitní střechy na klíč, dále tesařské, pokrývačské a klempířské práce, Břeclav a okolí
Stavební firma Miroslav Lukáš se zabývá tesařskými, pokrývačskými a klempířskými pracemi v okolí města Břeclav. Stavíme zejména střechy na klíč, dále provádíme rekonstrukce střech a hydroizolace.
Tesařské práce, výroba dřevěných konstrukcí, krovů, vazníků
Tesařské práce, realizace střech, výrobu dřevěných konstrukcí, krovů, vazníků, pergol, altánů zajistí společnost STREKON A-Z, s.r.o. se sídlem v Pohořelicích u Brna.
Střešní konstrukce, střechy - prováděné pokrývači a tesaři
Specialista na střešní konstrukce, vazníky a pergoly, rekonstrukce střech, stavbu šikmých i plochých střech, tesařské a pokrývačské práce, to je firma Stavební firma OSP spol. s r.o.
Tesařské práce, dřevěné domy a krovy, altány - moderní tesařství na CNC strojích
Tesařské práce, dřevěné a roubené domy, altány, krovy i obklady na CNC strojích od tesařství firmy Anexi v Liberci – kvalitní řemeslná práce zkušených tesařů
Evropská databanka s.r.o. databáze českých a slovenských firem
Tesařství, tesařské práce, dřevěné krovy, roubenky a fasády - Liberec
Tesařství, tesařské práce, dřevěné a roubené domy, altány, krovy i obklady od firmy Anexi v Liberci – to je poctivá řemeslná práce z rukou zkušených tesařů.
Evropská databanka s.r.o. databáze českých a slovenských firem
Střešní konstrukce Pohořelice
Společnost EURODACH s.r.o. se sídlem v Pohořelicích se zabývá střešními konstrukcemi a nabízí výstavbu dřevěných krovů, konstrukcí ze dřeva, vazníkové konstrukce, dřevostaveby, střechy na klíč, klempířské práce a pokrývačské prace. Ke všem námi nabízených prací nabízíme grafickou vizualizaci i statické posouzení. Výrábíme a montujeme ...
Dřevěné střechy, dřevěné střešní vazníky EURODACH s.r.o
Jihomoravská stavební a obchodní společnost EURODACH s.r.o. sídlící v Pohořelicích realizuje výstavbu dřevěných střech a dřevěných střešních vazníků. Provádíme výstavbu konstrukcí z lepeného dřeva, vazníkových konstrukcí spojovaných styčníkovou deskou, dřevostaveb a kompletní střechy na klíč. Samozřejmostí je grafická vizualizace a statické ...