Specializované firmy poskytující sklenářské práce nabízejí v této oblasti široké spektrum služeb. Můžete tak využít zasklívání oken, dveří, balkonů, výloh a skleníků, vrtání a broušení skla, lepení akvárií a terárií, rámování obrazů a dále také produkty jako izolační dvojskla, parabolická zrcadla, protipožární skla, krbová skla a další služby.

Skleněné fasády - extrémní zasklívání Brno
Skleněné fasády - extrémní zasklívání Brno. -provádíme zasklívání v celé České republice, Slovenské republice a Rakousku -jsme schopni uspokojit veškeré požadavky dle zadání díky kombinaci vlastní techniky -práce ve výškách, stísněných prostorech -usazujeme skla různých hmotností, rozměrů i obloukové - konkávní. -splňujeme normu DIN ...
Rámování obrazů
Máte již dárek k vánocům? Rám na pěkné dílo u nás. Poradíme s výběrem pasparty. Velký výběr reprodukcí největších, světových mistrů. I pro znalce překvapivý výběr kovových a dřevěných lišt NIELSEN.
Dřevěná a plastová okna Znojmo, střešní okna
Nabízíme včetně montáže: -dřevěná a plastová okna Znojmo -eurookna, eurookno -střešní okna, parapety -žaluzie, rolety, parapety, stínící technika -zasklívání lodžií Znojemsko -hliníková okna. Zdarma cenová kalkulace.