Zakázková výroba, montáž kychyně, kuchyňské linky na míru, realizace, 3D návrh Třebíč
Zakázkovou výrobu nábytku, kuchyní, kuchyňské linky na míru, 3D návrh, zaměření a velký výběr dvířek nabízí firma Truhlářství Jiří Kafka v oblasti Třebíče a okolí. Nyní akce dřez zdarma!
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Kompletní realizace kuchyňských linek na míru - kvalitní truhlářská práce
Kompletní realizaci kuchyňských linek od zaměření až po montáž a následný servis zajišťuje Truhlářství Kafka v Třebíči, Jaroměřicích nad Rokytnou. Můžete se spolehnout na kvalitní truhlářskou práci.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Truhlářské práce, truhlářská výroba, výroba nábytku
Truhlářské práce, truhlářská výroba, výroba nábytku, dřevěné a palubkové obklady, pergoly, altány od firmy Truhlářství Jiří Kafka v Třebíči.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Solární systémy - solární kolektory pro ohřev vody v domácnosti nebo přitápění
Třebíčská firmy K-TOP s.r.o. poskytuje kromě vodoinstalačnícch a topenářských služeb i solární systémy, u kterých zajistí kompletní servis od vhodného výběru až po montáž a spuštění.
K-TOP, s.r.o.
Instalatérské práce - opravy, výměny vodovodního potrubí, stoupaček, rozvodů
Společnost K-TOP s.r.o. poskytuje kvalitní instalatérské práce, opravy a výměny vodovodního potrubí, stoupaček a rozvodů, to vše v okolí Velkého Meziříčí a Jihlavy.
K-TOP, s.r.o.
Venkovní a vnitřní rozvody kanalizace, vody - montáže, rekonstrukce
Společnost K-TOP, s.r.o. Třebíč působí v oboru vodo topo plyn. V oblasti vodoinstalací se zaměřuje na venkovní a vnitřní rozvody kanalizace, vody - nové montáže i rekonstrukce.
K-TOP, s.r.o.
Revize plynových kotlů a zařízení včetně oprav jejich poruch
O revizi a opravy plynových kotlů a dalších plynových zařízení se postará firma Petr Strnad Plynové kotle Třebíč. Opravíme také plynové sporáky, bojlery, topidla a zářiče.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
Plynové kotle – servis a údržba pro bezproblémové plynové vytápění
Petr Strnad, expert na plynové topení z Třebíče, si poradí s opravou Vašeho plynového kotle. Kromě servisu provádí i výměnu starého kotle za nový kondenzační vč. potřebné montáže.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
3D návrh a zakázková výroba elegantních kuchyňských linek
3D návrh a zakázkovou výrobu kuchyňské linky podle Vašich představ Vám v Rosicích a na Brněnsku zajistí Truhlářství Jiří Kafka.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Čištění a pravidelná údržba, servisní prohlídky plynových kotlů
Pravidelné servisní prohlídky plynových kotlů zajistí v okolí Třebíče firma Petr Strnad Plynové kotle. Postaráme se o čištění a pravidelnou údržbu plynových kotlů.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
Zakázková výroba veškerého bytového nábytku včetně interiéru na míru
Veškerý bytový nábytek v široké škále stylů na zakázku vyrábí Truhlářství Kafka. Vytváříme interiéry na míru pro firmy i jednotlivce.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Plynařské práce - rekonstrukce starých rozvodů plynu a montáže
Společnost K-TOP s.r.o. poskytuje profesionální služby v oblasti plynařství. Firma zajistí rekonstrukce rozvodů starých plynů, finální dodávky nebo dodávky na klíč.
K-TOP, s.r.o.
Topenářství, topenářské práce – návrh, realizace, opravy, servis vytápění
Veškeré topenářské práce svěřte do rukou topenářství Petr Strnad z Třebíče. Navrhujeme a realizujeme ústřední, podlahové nebo sálavé vytápění, montáž kotlů a provádíme opravy systémů vytápění.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
Plynaři, servis, revize či oprava plynového kotle pro Třebíč, Velké Meziříčí, Jihlava
Plynaři - servis, revize či oprava plynového kotle. Lokalita Třebíč, Velké Meziříčí, Jihlava provádí firma K-TOP, s.r.o. Kompletní dodávka i dílčí opravy, rekonstrukce starých rozvodů plynu.
K-TOP, s.r.o.
Kuchyně a kuchyňské sestavy do bytu vyráběné na míru
Zakázkovou výrobou kuchyní a kuchyňských linek do bytu se zabývá Truhlářství Jiří Kafka. Navrhneme, vyrobíme a nainstalujeme Vám kuchyňskou linku, která bude odpovídat Vašim představám.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Zemní, výkopové a  menší bourací práce pro soukromé osoby i velké investory
Firma P.J. - MONT, spol. s r.o. z Třebíče provádí zemní a výkopové práce pro soukromé osoby i investory. Provádíme i menší bourací práce.
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Odborná instalace, připojení a výměna plynových spotřebičů a zařízení
O odbornou instalaci, připojení nebo výměnu plynových spotřebičů a zařízení se postarají plynaři ze společnosti K-top Třebíč.
K-TOP, s.r.o.
Zednictví, stavitelství - půdní vestavby, hrubé stavby, zateplení domu v okolí Třebíče
V oboru zednictví, stavitelství působí Jaromír Vyhnálek z Jemnice. Přijímá zakázky v okolí Třebíče, Dačic. Provádí převážně půdní vestavby, zateplení domu, hrubé stavby i RD na klíč.
Truhlářství, truhlářské práce – kvalitní nábytek na míru
Truhlářské práce zajistí v okolí Rosic a Brna-venkov Truhlářství Jiří Kafka. Naše truhlářská dílna vyrábí kvalitní nábytek do bytů, domů, kanceláří i obchodů na míru.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Čalouněný nábytek v anglickém stylu Chesterfield - židle, křesla, pohovky, sedací soupravy
Vybavte svůj interiér čalouněným nábytkem v anglickém stylu Chesterfield. Pořiďte si židle, křesla, pohovky a sedací soupravy z truhlářské a čalounické dílny Tradicional.
Topenářské práce, topenáři – návrhy optimálního řešení, montáž, demontáž
Bohaté a dlouhodobé zkušenosti s topenářskými pracemi má společnost K-TOP, s.r.o. Naši topenáři působí v Třebíči a jeho okolí a pracují pouze s kvalitními, ověřenými materiály.
K-TOP, s.r.o.
Zateplení domů, fasád – ochrana před nepříznivými vlivy, snížení tepelných ztrát
Zateplení domů a fasád – účinné řešení pro snížení tepelných ztrát a účinnou ochranu před nepříznivými vlivy počasí realizuje v okolí Dačic a Jemnice stavební firma Jaromír Vyhnálek.
Instalatérské práce, voda, topení, plyn, okres Třebíč, montáž plynových, kondenzačních a elektrických kotlů
Pan Miroslav Herynek nabízí veškeré instalatérské práce v oborech voda, topení a plyn v okrese Třebíč. Zabývám se především montáží plynových, kondenzačních a elektrických kotlů.
Položení zámkové dlažby na chodníky či příjezdové cesty, přadlažba chodníků
Zámková dlažba je praktická a stále velmi oblíbená. Položením dlažby, předlažbou chodníků a na další stavební a zednické práce se zaměřuje firma Jaromíra Vyhnálka v okolí Třebíče, Jemnice a Dačic.
Elektroinstalace a elektromontážní činnost – elektrické vytápění, osvětlení a mnoho dalšího
Elektroinstalace a elektromontážní činnost elektrického vytápění, osvětlení, ozvučení a mnoho dalšího zajišťuje společnost Elektro Puchner – elektroinstalace Moravské Budějovice.