Demolice, demontáže technologických zařízení Most, strojní demolice objektů, ekologická likvidace
Demolice, demontáže technologických zařízení Most, strojní demolice objektů, ekologická likvidace odpadu, přeprava těžkých břemen, jeřábnické práce.
CANNONEER group s.r.o.
Podlahové centrum, prodej, pokládka laminátových podlah Ústí nad Labem, vinyl, PVC, koberce, parkety
Podlahové centrum, prodej, pokládka, renovace podlah Ústí nad Labem, vinyl, PVC, koberce, laminátové podlahy, přírodní linoleum, parkety, korkové podlahy, přechodové profily.
Výkopové práce Děčín, základové desky, výkopy pro ploty, hloubení bazénů, jezírek
Výkopové práce Děčín, základové desky pro rodinné domy, výkopy pro ploty, hloubení bazénů, jezírek, výkopy základů těžkou technikou.
Nabídka služeb od družstva zdravotně postižených s možností využití náhradního plnění
Elektroinstalační služby, grafické služby, služby v oblasti BOZP a PO i vlastní šicí dílny zajišťuje SDZP družstvo. Nabídka produktů a služeb pro podnikatele s využitím náhradního plnění.
Stavební práce, zajištění odborných pracovníků na stavby
Zajistíme Vám kvalifikované pracovníky na odborné stavební práce! Železobetonářské, tesařské a stavební práce. Montáž a demontáž ocelových konstrukcí. Sídlíme v okrese Most v Ústeckém kraji.
Geologický průzkum, geologie, posudky studen Teplice, analýzy a průzkumy kvality vody, vsaků
Geologický průzkum, geologie, posudky studen Teplice, analýzy a průzkumy kvality vody, vsaky, domovní ČOV, hydrogeologie, inženýrská geologie.
RNDr. Peter Horváth - geologický průzkum Hydrogeologie Teplice
Izolace plochých střech Most, fóliové hydroizolace, asfaltové pásy, opravy střech, pozáruční servis
Izolace plochých střech Most, fóliové hydroizolace, asfaltové pásy, opravy střech, pozáruční servis, opravy střech, teras, garáží.
Inženýrská a sanační geologie, odstranění znečištění vod a půdy
Geologické práce v oblastech sanační a inženýrské činnosti. Určujeme správné podmínky při budování staveb a zamezujeme znečištění a kontaminaci půd.
VÚHU a.s. Výzkumný ústav pro hnědé uhlí a.s.
Instalatérské a zednické práce Žatec – spolehlivě a rychle
Instalatérské a zednické práce, prodej a záruční i pozáruční servis kotlů nebo nabízí v oblasti Žatec a okolí spolehlivá a prověřená firma Antonín Pech.
Voda, topení, plyn, elektroinstalační práce Louny, prodej armatur, servis kotlů, revize
Voda, topení, plyn, elektroinstalační práce Louny, prodej armatur, servis kotlů, revize elektrických zařízení, detektory plynů ACER, plynová a tlaková zařízení.
Topení, voda, plyn Litoměřice, topenářské práce, vodoinstalatérské práce, plynařské práce
Topení, voda, plyn Litoměřice, topenářské práce, vodoinstalatérské práce, plynařské práce
Kanalizační technik, čištění kanalizačního potrubí a septiků
Čištění kanalizačních trubek, vývoz odpadních vod ze septiků, žump a domácích ČOV, jejich čištění a údržba kanalizačním technikem Václavem Spilkou.
Montáže a servis klimatizačních zařízení Teplice, vzduchotechnické jednotky ATREA a REMAK
Montáže a servis klimatizačních zařízení Teplice, vzduchotechnické jednotky ATREA a REMAK, klimatizace do bytů, rodinných domů a kanceláří, tepelná čerpadla.
Čištění kanalizace,  kontrola kanalizačního potrubí Teplice, odvoz fekálií, čištění jímek, žump
Čištění kanalizace tlakovou vodou, kontrola kanalizačního potrubí kamerovým systémem Teplice, odvoz fekálií, čištění jímek, žump, odpadů, čištění dešťových svodů a dešťových vpustí.
Výškové práce, ploché a šikmé střechy, mytí oken a fasád Ústí nad Labem
Výškové práce, ploché a šikmé střechy, mytí oken a fasád, nátěry konstrukcí a komínů, spárování panelových domů, oplechování, sanace, izolace balkonů, střech.
Opravy a rekonstrukce objektů, zednické práce, obklady, Duchcov
Rekonstrukce obytných, administrativních i průmyslových objektů, koupelen, zhotovení nových instalací, opravy střech realizuje MAKOMA stavební firma s.r.o., okres Teplice.
Geotechnika a hydrogeologie, průzkum, analýzy, Most - VÚHU a.s.
Komplexní služby v oblasti inženýrské geotechniky a hydrogeologie poskytuje společnost Výzkumný ústav pro hnědé uhlí a.s. z Mostu v severozápadních Čechách.
VÚHU a.s. Výzkumný ústav pro hnědé uhlí a.s.
Klempířské práce pro stavební klempířství a střechy Chomutov
Výstavba a rekonstrukce střech, tesařské, pokryvačské a klempířské práce pro stavební klempířství, montáž svodů a oplechování realizuje Tomáš Malecký, Chomutov.
Zámečnické práce, výroba klíčů, odemykání dveří, Ústí nad Labem
Zámečnictví Kádner v Ústí nad Labem nabízí výrobu klíčů i autoklíčů, sjednocování klíčů, příslušenství ke klíčům, zámečnické, rytecké i glavírovací práce, odemykání zabouchnutých dveří bytů i aut.
Zemní, výkopové a svářečské práce, hloubení základů Děčín
Terénní úpravy, zemní, výkopové a svářečské práce, hloubení základů, bazénů a rýh pro přípojky realizuje společnost AS Stavby - Alexandr Straka, Děčín.
Servis VN – pravidelná údržba i havarijní zásahy
Servis VN od pravidelné údržby, generálních oprav, náhradních dílů až po havarijní zásahy nabízí společnost VFSERVIS s.r.o. se sídlem v Teplicích.
VFSERVIS s.r.o. Přístroje a rozvaděče Teplice
Pronájem pracovních plošin s řidičem Litoměřice – práce ve výškách do 42 metrů
Práce ve výškách až do 42 metrů v interiérech i terénech nejsou problém díky firmě Luboš Štorkán z Litoměřic, která pronajímá pracovní plošiny s řidičem.
Kotlíkové dotace Ústí nad Labem – nová otopná soustava i rekonstrukce
Získejte dotace a finanční podporu na výměnu starého neekologického kotle za nový s pomocí společnosti Kespogas spol. s.r.o. v Ústí nad Labem.
Geologické práce Ústí nad Labem
Kompletní a odborné geologické práce včetně hydrogeologie a sanační geologie nabízí firma Mgr. Libor Novotný – geolog z Ústí nad Labem.
Kovovýroba Mikulášovice
Zámečnické práce, výrobu kovových plotů a zábradlí nebo sváření na robotizovaném pracovišti nabízí Kovovýroba S&R Stahlbau-Blechbearbeitung CZ, s.r.o., se sídlem v Mikulášovicích.