Kamenosochařství, kamenictví, restaurátorské práce, výroba solitérů, pomníků a hrobů
Kamenosochařství Emil Müller se zabývá kamenickými, štukatérskými a restaurátorskými pracemi.
Zemní a výkopové práce, terénní úpravy, přípojky vodovodů a kanalizací - okres Prostějov
Představujeme vám společnost zemní a výkopové práce Jozef Mirga. Kromě zemních a výkopových prací se firma zabývá také úpravami terénů, přípojkami vodovodů a kanalizací.
Kamenné kuchyňské desky, obklady krbů, parapety, schody
Kamenné kuchyňské desky, obklady krbů, parapety nebo schody jsou dnes moderním doplňkem do rodinných domů, bytů i chat. Kamenictví Karel Otruba v Prostějově vám vyrobí vše na míru dle vašich představ.
Kamenictví Karel Otruba
Roman Horák - obec Klenovice na Hané (okres Prostějov)
Roman Horák nabízí především komplexní dlaždické a obkladačské práce. Současně se také zabýváme tesařskými a zednickými službami a provádíme lakýrnické a natěračské práce.
Půjčovna stavebních strojů, zemní práce a demolice
Společnost GALVA TRANS z Prostějova se zaměřuje na dopravní stavby. Provádí zemní a výkopové práce, práce hydraulickým kladivem, demolice a také půjčuje stavební stroje a stavební mechanizaci.
GALVA TRANS, s.r.o.
Dodávky komplexních řešení střešních konstrukcí Prostějov, 5-ti letá záruka, údržby střech, nátěry
Provádíme realizace nových střech, údržby střešních konstrukcí, nátěry, impregnace a nástřiky konstrukcí, práce ve výškách i nad volným prostorem, tesařské a pokrývačské práce.
Zednické a malířské práce Prostějov, natěračské, obkladačské a lešenářské práce
Naše firma z Prostějova provádí zednické, malířské, natěračské, obkladačské a lešenářské práce, malujeme domy, byty, kanceláře i nebytové prostory.
Střechy, izolace, pokrývačské, tesařské a klempířské práce Prostějov, střechy na klíč, hromosvody
Naše firma z okresu Prostějov nabízí pokrývačské, tesařské a klempířské práce, provádíme realizace nových střech, montáže hromosvodů včetně revizí.
Kamenictví s tradicí - kamenosochařské práce na míru
Chcete mít kuchyňskou desku, která bude vynikat svým designem a jednoduchou údržbou? Oslovte kamenictví s tradicí, kde vám vyrobí desku na míru, dle vašich představ.
Kamenictví Karel Otruba
Střechy pro každou budovu, tesařské, pokryvačské a klempířské práce
Potřebujete novou střechu nad hlavou? My Vám s tím pomůžeme. Naše firma Střechy Kamil Pleva Vám zhotoví novou střechu na zakázku.
Kamil Pleva
Soukromý zemědělec Prostějov, prodej konzumních brambor, zemní práce, výkopy
Jsem soukromý zemědělec z okresu Prostějov a zabývám se pěstováním a prodejem kvalitních konzumních brambor na Váš stůl.
Veškeré sklenářské práce a rámování obrazů - spolehlivé sklenářství
Sklenářství a rámařství Tomáš Látal Prostějov přijímá zakázky na veškeré sklenářské práce a rámování obrazů.
Tomáš Látal Sklenářství Prostějov
Zámečnické práce, obrábění ocelí a lehkých kovů, výroba dílů pro přesné strojírenství
Zámečnické práce, obrábění ocelí a lehkých kovů, výrobu dílů pro přesné strojírenství provádí firma CNC-MORAVIA s.r.o. z Prostějova. Zajišťujeme výrobu od návrhu až po odzkoušení a předání zákazníkovi
CNC-MORAVIA s.r.o.
Jeřábnické práce a práce s autojeřábem
Firma RAPAStav s.r.o. provádí jeřábnické práce autojeřáby nejen v okolí Prostějova a Brna, ale také v Olomouci.
Tuzemská a mezinárodní autodoprava a jeřábnické práce
Firma RAPAStav s.r.o. v Prostějově se zaměřuje nejen na mezinárodní a vnitrostátní autodopravu, ale také vám zajistí kompletní jeřábnické práce autojeřábem.
Plynové spotřebiče, kotle, revize plynových zařízení, Prostějovsko
Montáž a servis plynových spotřebičů, kotlů, bojlerů, revize a opravy plynových zařízení, plynové instalace, rozvody realizuje Pavel Puda, Prostějovsko.
Vnitřní tepelné izolace - tepelně izolační omítky, hmoty
Chcete zateplit svůj dům nebo byt, ale nemůžete využít venkovního zateplení? Firma K-Invest plus má pro vás řešení v podobě vnitřní tepelné izolace - tepelně izolační omítky nebo hmoty.
Odvětrávané fasády NOVABRIK - trvanlivé fasádní obklady
Pokud uvažujete o nové fasádě a chcete mít aktivní ventilaci zdiva a trvanlivé fasádní obklady, pak jsou ideální odvětrávané fasády NOVABRIK, které vám zajistí firma K-Invest plus z Prostějova.
Termoizolační hmota AZ TRCoat - ideální pro vnitřní zateplení obvodových stěn
Neplaťte vysoké náklady za topení a zateplete si svůj byt bez nutnosti stavebních úprav. Firma K-Invest Prostějov provádí vnitřní zateplení obvodových stěn termoizolační stavební hmotou AZ TRCoat.
Vodoinstalatérské, plynařské a topenářské práce na Prostějovsku
Instalace vody, topení a plynu, rozvody potrubí odpadů, montáž radiátorů, kotlů, bojlerů, baterií, vybavení koupelen a WC realizuje společnost Zdeněk Čtvrtníček - instalatérské práce.
Plechové střechy, klempířské prvky, okapy-výroba
Firma Renova střechy dodá plechové střechy v regionu Brno, Prostějov. Vyrábíme klempířské prvky, okapy, oplechování.
Renovace a bezprašné broušení parket  Prostějov, Olomouc
Chystáte se renovovat byt či dům a rádi by jste si nechali původní parkety? Naše firma zajistí renovace i bezprašné broušení parket jak v Prostějově tak i Olomouci. Zabýváme se prodejem, pokládkou a renovacemi jakýchkoliv druhů podlah. V našem sortimentu naleznete ty nejkvalitnější plovoucí podlahy, parkety, koberce i záclony. K bezprašnému ...
Obložení teras, bazénů, palub Prostějov
Přemýšlíte nad novým obložením bazénu, obklady, palubami či novou terasou? Pak Váš projekt svěřte do našich rukou! Specializujeme se převážně na podlahy a to jakéhokoli druhu. Nejen že Vám zprostředkujeme prodej potřebného materiálu k realizaci projektu, ale samozřejmě Vám pomůžeme i s pokládkou. Používáme jen kvalitní a dlouhodobě odolné ...
Dřevěné podlahy, dřevěné terasy Prostějov, Olomouc
Přáli by jste si novou dřevěnou podlahu? Zvažujete nad dřevěnou terasou? Naše firma je tu pro Vás! V našem podlahářském centru je personál s více jak 13-ti letými zkušenostmi v oboru s výběrem podlahy Vám rádi poradí. Můžete si vybrat z laminátových, korkových, dřevěných či linoleových plovoucích podlah. Dřevěné terasy jsou z dřevin odolných ...
Kuchyňské linky, vestavěné skříně na míru Prostějov
Potřebujete-li vyrobit novou kychyňksou linku nebo vestavěné skříně na míru, tak se neváhejte obrátit na Truhlářství Marek Jančík, které se zabývá zakázkovou výrobou nábytku na míru. Co vše umíme: - výroba nábytku na míru - výroba nábytku na zakázku - nábytek z velkoplošných materiálů - kuchyňské linky - vestavěné skříně na míru - ...